Kto zabil Kuciaka?
Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.
@erikavesela lae ved som vam potvrdila ze ze som ignorant..ano je mi jedno v akej krajine budu vyrastat moje deti..ano som nechapavaa je super ze vies ze ako zijem ja a moja rodina..a este raz..NIKDE SOM NEPISALA ZE JE TO V PORIADKU..ZE JE V PORIADKU ZE MALDYCH LUDI ZAVRAZDILI NA OBJEDNAVKU A ZE SA TO NEMA RIESIT..ANO MA SA TO RIESIT A NIE NIEJE TO V PORIADKU ZE SA TAKETO VECI STAVAJU....ale niesom som zly clovek alebo hlupa ci zadubena len preto ze ten pripad nesledujem intezivne ako ostatní.....niektore priday sledujem viac a niektore menej...to ako keby som na niekpho pozerala cez prsty a myslela som si o nom ze je hlupy a zadubemy len preto lebo menej sledujepripad napr.utyrania dietata ci pedofilie ci veltrh deti pre gayov...
@quorum tak tak..ved vedia..ved to pivedali na narkoze ci hnojke..alebo na topkkach na fb..a urcite to su pravdive a doveryhodne infosky😊..mna toto rozculuje...ze tu intezitu medializovania tohto pripadu robia presne tieto manipulativn programy a stranky na fb..ja uz im ani nos medzi ocami neverim...preto to nesledujem..lebo peavdy sa neodzviem..
@simca06022011 ale tych clankov su desiatky , rovnako ako desiatky a trestnych oznameni, reportazi v telke a pod. len mema teraz cas tu kazdy link vyhladavat... tak to si mala potom celkom stastie na riesenie pripadu, a klobuk dolu, ak si dokazala, alebo teda tvojou pomocou zrusili porodnicu, , kotra pochybila ....
ja nepotrebujem aby rusili nemocnicu, chcem tresty pre vsetkych lekarov na sk, aby niesli zodpovenost za ciny.
Ja sa nestačím čudovať, čo niektorí jedinci dokážu vyprodukovať.. Ved sa stačí pozrieť v akej krajine žijeme, ako to tu vyzerá, od ciest cez železnice, až po zdravotníctvo, všetko rozpredané... Kde sa lejú všetky peniaze? Stále sa nabalujú tí istí.. A človek čo na toto poukazoval, bol PRETO zabitý. Dufam,že mediá s tým nikdy neprestanú a policajti to dotiahnu do šťastného konca a nájdu aj objednávatelov, ktorým bol Kuciak nepohodlný.. Myslím si, že ked sa teraz slovač nezobudí, tak už nikdy a budeme si tu krásne skromne živoriť ako doteraz 🙂 a páni politici sa budú dobre mať 🙂
@quorum prepac ze ti odpovedam tak neskoro.... system su vlady a ludia za nimi?🙂 to myslis vazne? System si ty a ja - nase deti, ludia co nevolia ci ti co volia kotrbu, ci ti co im je jedno co sa deje a lezie im to na nervy, inteligentni a zial aj ti sprosti - vsetci rovnake prava ...
Kazdy z nas ma pravo zdvihnut svoj lenivy zadok a zacat konat - zaloz si nadaciu/ stranu, zorganizuj nieco - hadam ked to sam vymyslis tak si nebudes mysliet ze za tebou niekto je🙂 presvec tento narod ignorantov a konspiratorov aby zvolili teba - bud ty tym systemom!
Ale chapem ze nadavanie je jednoduchsie a konspiracia vysvetluje vsetko bez potreby zapojenia mozgu☹
@mircalla
@mircalla to taky ako ona a quorum volia kotrbu - oni sleduju len facebook a cakaju ze mesias zachrani svet:-/ nechapem co tu robia - prist do temy a kazdemu ukazat aky som tupec... hm; zaujimave poslanie a napln dma zaneprazdnenej kojacej matky ktorej je jedno kde jej dcera bude vyrastat...
Ale sa to tu hemží hlupymi ženami... Jajaj kam to spejeme
Obycajna mafianska vrazdicka akych tu mame desiatky, aj vsade v liberalnych statoch... to je bihizial sprievodny jav kapitalizmu...jak ste chceli, tak mate...co ste si mysleli ? Ze bude jak havel hovoril? Odkedy nas tu amerikanizuji odvtedy to ide do prdele. A bude len horsie, neoliberali sa o to postaraju...
no a davy isli robit prevrat pre novinarika consa opytal par robosov ako to s tymi mafianmi na tych roliach... Ako by ste doteraz nevedeli ako to chodi ...
Vsetci s kiskom na cele maju byt stihani za trncinnost proti republike v suvislosti s tymi protestami. Vratane tych priblblych maturantikov.
Vlada predsa vzisla z demokr. Volieb.
BTW... vražda KUCIAKA je mi šum a fuk!!!!!!!!!!! Vrah ma nezaujíma.... skôr sa tu treba pozastavovať nad genocídou celého národa, nad matkami samoživiteľkami, nad samovraždami kvôli fungovaniu spoločnosti. Venovať Kuciakovi čas v diskusii je úplne zbytočné.
@dai No ty budeš tiež trošku mimo obzor, čo? Za všetkým je Agenda 21, takže ty máš minimálnu šancu rozhodovať o niečom... a to platí pre každého jedného, či Kotleba, jeho volič, ty alebo ja. Len si to treba trošku prepočítať a uvedomiť... vždy to bude tak, ako chcú ONI, nie ty, nie ja, nie Kotleba. 😀 Ale diskutovať samozrejme môžete... to jediné.

@mircalla ved som to ti len potvrdila co si mi pisala...co sa rozculujes..nerozculuj sa ..budes mat vrasky...este ze ma tak dobre poznas😉😉😉