Kto získa váš hlas v prezidentských voľbách?
Ahojte, čo hovoríte na kandidátov? Máte medzi nimi toho "svojho" prezidenta?
Mám, Korčoka. Harabin už raz vyhral, tak dajme šancu niekomu inému 😅.
Píšem svoj názor bez diskusie, Korčok ukázal svoju inteligenciu v reklame... aj ten pes má viac rozumu a charakteru ako on. Kampaň postavená na znevažovaní je pod úroveň...
Normálne je ne-krad-núť 🤣
@sante81 Tento "názor" o dosadenej bábke z USA ma vždy pobaví. Aj na to máš nejaké dáta, dôkazy? Trebárs trollia farma sídliaca vo Washingtone, video ako niekto s mumlavým americkým prízvukom v kríkoch ponúka pár drobných za šírenie klamstiev, alebo finančné toky na účte nejakého politika a investigatíva odhaľujúca, kto a za čo ho platí? Lebo podobné prípady máme po celej Euŕópe a dôkazov je kopec... len namiesto USA je všade menovateľom "krajina Mordoru".
Korcok a progresivci zacinaju robit velku chybu. V predvolebnej kampani do parlamentu odpovedali strucne, jasne a bez omacok, preto im mnohi nerozumeli. Nebranili sa. Teraz sa snazia priblizit k ludu, ktory im nerozumel a znizuju svoju uroven. Myslim tym praktiky ako podr,taska a pod.
Prosim ta, mozem vymenovat 5 veci dobrych pre stat a spolocnost, ktore urobil Harabin? Respektujem , ze kazdy ma pravo volby, chcem len pochopit, co vedie volicov Harabina, k tomu ze ho chcu volit… Ja to nechapem, a chcela by som uplne vazne pochopit co ich k tomu vedie…🤔
Radsej dosadenu babku z USA, ako ritoleza Kremla.. Zaujimave ze vsetci ti co im vadi Zapad, chodia na dovolenky do “ zapadneho sveta”, aj ten jeden expert co “ usiel” do Moskvy sa vratil… aj velectena ministerka kultury radsej zije v Rakusku, dceru ma v USA. Kolke z Vas odporkyn Zapadu ste realne boli v Bielorusku, Rusku?
@sante81
Dosadená bábka z USA? A to ako funguje? Že si v USA povedali, že veď skúsme za slovenského prezidenta dotlačiť niekoho nášho. Urobia výberové konanie, potom ho 3 roky školia v protiatomovom kryte hlboko v podzemí, aby to nikto neodhalil a potom je kandidát pripravený? Či to je ako s ostatnými hoaxami, že argumenty nie sú, lebo svet na toto giganticke odhalenie ešte nie je pripravený? A my to raz pochopíme presne ako sme pochopili s tým čipovaním pri očkovaní?
@cafelatte V prvom rade máme napr. v Európe celú kopu krajín, ktoré by nám mali byť väčším vzorom ako US, ale predsa len spomeniem, v čom sú lepší ako v Rusku, keď sa už pýtaš. Napr. lepšie zdravotníctvo, lepšie školstvo, vyššie HDP, vyššia dĺžka dožitia, nižšia kriminalita, podstatne vyššia technologická vyspelosť, veda a výskum ako z úplne inej galaxie (a to nie len na armádnom poli), lepšia infraštruktúra, nižšia miera korupcie, lepšia vymáhateľnosť práva.... a dá sa pokracovať až po bod, že od dôb druhej svetovej vojny (ktorú rozpútali Nemci v spolupráci s Ruskom a z ktorej nám rite zachraňovali Američania) Američania financujú európsku obranu, kým Rusi sú v tejto dobe naša najväčšia bezpečnostná hrozba.
No neviem,,ja neverim, ze v tomto state bude lepsie. Nech sa zvoli ktokolvek. ... Aj ked velmi by som chcela. ....
Kočky, ale vy ste vôbec nezdovodnili, prečo chcete voliť harabina ani prečo si myslíte, že korcok alebo caputova sú nasadení USA (čo mne príde úplne smiešne, keďže v USA o nejakom Slovensku ani nevedia, načo by sme im boli zrovna my dobrí).
Ja možno napíšem od témy ale nedá mi. Poznám osobne ľudí ktorí volili konkrétne Smer a su ozaj presvedčení, že v televízii sú filmové zábery a nie zábery z Ukrajiny. A veria všetkému každému hoaxu. Ale nechcem sa tu hádať ani nikoho osočovat sme slobodní. Ja aj ked sa s nimi rozprávam v práci som radšej ticho ked o tom hovoria a poviem iba že rešpektujem.
@blackcat8885 Nemusíš sa hádať a určite nie osočovať. Ale s rešpektovaním už nesúhlasím. Rešpektujem, že niekto má rád šunkové fliačky, ktoré mne nechutia, ale ak niekto tvrdí dokázateľné nezmysly, navyše ak má tento človek svojou pomýlenou voľbou vplyv na môj život, tak to už nerešpektujem. Nebojme sa ozvať. Korektne, pokojne, ale jednoznačne.