Kto zjedol deťom mikulášske balíčky?
Zjedli ste detom Mikulaske balicky z prace a nic nepovedali? Alebo poctivo odovzdate?
Tak ma napadlo, dcéra ma ešte baliček sladkosti z velkej noci 😀..
@galganka a preto su blahoslaveni ti, ktori dokazali nachystat balicek pre deti bez toho, aby o tom zakladali diskusie na fore 🙂
@diewcatqoo zrovna témy o tomto mi totálne že vôbec nevadia.
@lenka.25 Fuuu, hezke 🙂
@jesenzima my dostávame, ale deťom to dám az na Mikuláša. Nebudem im motať hlavu.
@lenka.25 moje deti chcú len výživy na cucanie 🤣 sušené jablká a také neviem ako to nazvať, bio gumené cukríky, to kupujeme na benzínke, v takých malých sackoch 🙈 toto im stačí.
Aj dnes syn dostal v škôlke od spolužiačky balíček, marshmallow, tie upirske zuby cukríky, potom lízatko co farbí jazyk na čierno. Ani sa toho nedotkol.
@kavasmliekom moje baby to majú asi po mne , tiež som nikdy nemusela sladké , ale za to , keď si večer otvoríme k telke pytel pistácií, alebo kešu , tak padne za chvíľu 😂
@lenka.25 a ja zase toto radšej ani nejem, lebo 10g nestačí a 400g to moc kalórií má 😄 ale deťom doprajem. 🤭
@kavasmliekom no to áno , je to kaloricka 💣
@jesenzima V časoch socializmu bol podnikový Mikuláš úplne bežná záležitosť a do škôlok a škôl chodil tiež úplne bežne a ak si mala rozvedených rodičov ako ja, tak balíček chystal každý rodič zvlášť.
Vy ste to doma mali zjavne úplne inak, ale to je vaša rodina. Iní ľudia, to mali inak, takže Mikulášsky balíček pre deti od zamestnávateľa rodičov, pre nich nie je nič čudné, ani nezvyčajné.
😳 nie.Sa viem predsa ovladat,ani ma to nenapadlo.
@jesenzima su to rebeli
Ja poznám jedného exota, ktorého deti chodili po dome s balíčkom od Mikuláša v ruke celý deň. Spýtala som sa, že prečo ho nedajú z ruky. Deti: "Lebo tatino by nám všetko zjedol!" 😅
Tak u nás to funguje presne opačne: Nie, že niekto zje môjmu synovi Mikulášsky balíček od nás z práce (žiadne balíčky pre deti nedostávame), ale že niekedy možno v marci donesiem do práce nezjedené sladkosti z mikulášskeho balíčka a kolegovia nás toho radi zbavia. 😂
@janickacrazy krasne
😀
V mojej práci dostáva balíček do ruky po Mikulášskom večierku ale ani inokedy jej nejem žiadne sladkosti, ktoré podostáva hocikde na Mikuláša, mám svoje sladkosti. Ale dcéra sa rada podelí aj sama, max. niekedy muž že či by mohol kúsok toto a toho ochutnať.
ja som dostala včera Mikuláša v stanku na trhoch, stánkar to už vzdal a rozdaval zadara, ale aspoň punč som si kúpila a takeho z Milky, dobrej čokolády, nie také kakaové Mikuláše, čo mi ani nechutia

@diewcatqoo 10. Videla si, čo je v obchodoch? Hon na Všetko. Takže ľudia, čo sa tomu chceli vyhnúť, už majú balíčky hotové. 🤷🏼♀️