Ktorá strana vyhrá voľby?
Zaujimaju ma vase nazory 🙂
@maranta_leuconeura to už nie je regionálne zastúpenie, to už sú poslanci mimo realitu 😉, nebudeme si nahovárať, že to tak nie je😉
@simca06022011 ešteže tým ľuďom nik nepovedal, že aj Pellegrini je “pliaga”... keď to naňho nevytiahol Fico ani Kollar, brúsia si zubky na peniažky a moc
Jasné že HLAS
@lucia851 admin prosim vymazte tuto odpoved,nepatri to sem!!!
@elmivelmi dnes som na aktuality.sk čítala "životopis" pána súdruha Dobrotiveho. Skus pohľadať, vždy mu išlo iba a len o moc, o nič iné. Len sa tak trasie za tým aby on bol TEN co ťahá spagatikmi a ktorému všetci lezú do ritnej dierky. Ci viac spagatikov a čím roztahanejsie rectum ma, tým je spokojnejší, ale spokojný nebude nikdy. A to je ta katastrofa.
@denithestrange1993 nehovor
Presne, radšej smer, SNS, než progresivci. Na blvanie z toho ich programu a pretláčania lgbti. Sú mi vrcholne nesympaticki všetci.
@triss83
Predsa Ficko 😂😁😂👍
@lucia851 uz som ta nahlasila mojenko 😘
Ja stále dúfam, že nevyhrá ani Smer, ani Hlas a ani PS. V mojom okolí čo mi spomínali, tak nikto nejde tieto strany voliť. Ale, keď vidím túto diskusiu a prieskumy desím sa toho.
Kto vyhrá netuším, ale pevne dúfam, že ľuďom ešte zostal aký taký zdravý rozum a nebude to PS.. Najlepšie by bolo keby sa nedostali ani do parlamentu..
je mi to jedno kto vyhra...len nech tam nie je olano🙏...ja chcem zabudnut,ze nejaky matovic a nagy existovali...teda presnejsie-nezabudnem!...demokrati sa odpisali sami este pred startom...fico aj keby vyhral-tak on ma vzdy len silacke reci-ale potom vymakne,uz sa ho nebojim...najvacsou zahadou mi je,kto dava hlasy sme rodina...a tajne dufam,ze sa nedostanu madari,ani noha...danko je len folklor do poctu...ps a hlas su na rovnakej urovni u mna-falosni co sa tyka zaujmu o ludi-myslim slovakov😉...republika-nadrapuju sa,ale nemaju sancu na nic...bude to teda zase zlepenec bez nejakeho prinosu pre nas-ale nastastie /pre nich/ ide zas kovid a mozno aj nieco ine-tak budu zas hrat vodcov...ved len o to ide...nic sa nezmeni po volbach-bohuzial...
No predsa ta, ktora bude mat najviac hlasov 😂.
Mne vyšla podľa toho testu 100%zhoda s jednou stranou..ani som nevidela ich program
Podľa mňa Smer a dá to dokopy s hlasom, SNS a Kollárom.
Smer
ja pevne verim, ze k volbam pojdu aj rozumni ludia a ze hlasovanie zo zahranicia zvrati pripadne vitazstvo smeru
@zafir01 nechcem vobec rypat a ani to tak prosim neber...ako sa mozes rozhodovat medzi pravicou a lavicou?..bud rozmyslam lavicovo alebo pravicovo...
@oli18 ja vravim, ze treba prehovarat, aby nikto nevolil ps...osobne ich vidim ako vacsie zlo ako smer-hlas...a to smer a hlas zo srdca nenavidim...
@tetapetra pretoze smer a hlas maximalne kradnu, manipuluju spravodlivost.... zatial co ps su extremni fanatici, kt.zastavaju neomarxisticku ideologiu, ich cielom je danove peklo, slnieckarska agenda - migranti etc., zeleny teror...
Ak si niekto mysli, ze za ps korupcia nebude...z prvej ruky som pocula o korupcii, za kt.boli clenovia ps (dotacie na startup firmy)

@triss83 ale no, ved polovica ,,Blavakov" su vlastne vychodniari a stredoslovaci. Mne to vobec nevadi, len ked sa naucite, ze je to Bratislava 😉Takze neboj sa, zastupenie tu mate aj z regionov.