Ktorá z vás rada fotí?
Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
inak zabudla som napísať že som si robila test na objektívy čo dala odkaz zajo a všetko je ok síce robila som to len s autof. ale všetko je ako má byť ale skúsim aj ručne 🙂
Holky já se omlouvám, že sem tak vpadám, ale mám akutní dotaz k těm co mají D90. Fotím na A, a jsem zvyklá že nastavení mám na Single point, tzn. že si sama vybírám to pole ostření (přeskakuju tím kolečkem ze strany na stranu, nahoru, dolů) no a přestalo mi to fungovat, pořád se mi to drží jen vprostřed a nechce mě to poslouchat, myslela jsem si, že je to vybitou baterií, ale tu jsem nabila a pořád to nejde. Nemáte nějakou radu, jestli jsem podělala nějaký nastavení, i když si toho nejsem vědoma ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte,
no, ja som na nejaky cas asi dofotila. nejako mi nechce spolupracovat zabudovany blesk s fotakom. nerieisla ste niektora takyto problem ? da sa ten blesk vo fotaku este nejako nastavit pomimo ? fakt som uz skusala resetnut komplet menu, nastavovat. a nic, ani si neskrtne. skusala som prepnut aj na automatiku, a tam aj ked je blesk vyhodeny, tak vyslovene packa na vyhodenie cvaka, cvaka (proste si neuvedomil, ze je blesk vonku). takze ide fotak do servisu 😢
haloooo ...zije to tu?
co by ste zobrali skor? pevnu 35tku alebo 85tku? ako jedine sklo zatial.. potom bude nasledovat 24-70. cize 35tku budem mat vykrytu.. cize asi by bolo lepsie 85tku teraz, nie?
tamron na koniec nie...

kočky prosím vás poraďte mi na akých stránkach nájdem rady ako fotiť, nastavenie fotoaparáta a tak, ďakujem pekne 🙂