Ktorá žena by bola váš ideál vzhľadu?
Keby ste mohli vyzerať ako hociktorá žena na svete, ktorá by to bola? Máte nejaký idol? Môžte aj mixovať, tej telo, tej tvár 🙂 Téma pre zábavu.
@h2 Už pár rokov nepozerám TV, odkedy mám deti ani správy.. ;D Mena si veľmi nepamätám.. ale mne sa páčia gaštanové až ryšavé vlasy a zelene oči, pripadne svetlohnede, postava hruška alebo presýpacie hodiny.. tak som si spomenula na túto herecku.
@lubkovaandrejka áno, ja ako Blake a muž by mohol vyzerať ako Ryan 😍. Ale teda, obaja si musíme vystačiť s tým, čo máme doma. 😂
Tiež milujem Audrey Hepburn🙂 zo súčasných asi Isla Fisher, alebo Mila Kunis
Jennifer Lopez, Daniela Peštová, Caitríona Balfe, Paula Patton, Gitta Banko, Jessica Biel, Brittany Snow, Cate Blanchett...no, vedela by som napísať riadne dlhý zoznam žien, ktoré sa mi páčia a teda, ťažko si aj vybrať len jedinú😍👍
Eva Green 😊 a teda aj ten môj je v klube fanúšikov Vici Kerekes, nejak to nechápem 🤷♀️
eva longoria alebo helena bonham carter.
a v starobe by som chcela mat sarm dame judy dench, maggie smith alebo gillian anderson, ale to sa nestane, nemam na to crty 🙂
@karolinakr Néééé....https://www1.pluska.sk/gal/soubiznis/zahranicny... to ti príde sexi?
Kate Beckinsale, keď hrala vo Van Helsingovi. Mala som asi 16-17, keď išiel v kinách ten film a dodnes si pamätám ako som čumela, že paaaani, to je tá najkrajšia žena akú som kedy videla.
Oh a ešte Liv Tyler. Pre mňa navždy krásna Arwen.
@h2 ja zas nechapem co je na nej take zaujimave, ze sa tolkym paci Audrey Hepburn, je z nej ikona, podobne ako Marilyn Monroe. Pride mi sice pekna ale taka obycajna siva myska. Podla mna je vela krajsich napr. Angelina Jolie a Rachel Weisz (zamlada) Liv Tyler, Emilia Clark, Katherine Langford, Shailene Woodley

Grace Kelly alebo Sienna Miller