Ktoré hodinky sa vám páčia?
Ahojte, chcem si kúpiť hodinky, ktoré by ste si vybrali vy? Neviem sa rozhodnúť. Ďakujem 🙂
@leni1977 ani jedny…. Prídu mi všetky ako napodobenina… radšej si kup neznackove pekne decentne hodinky ktoré ti budú ladit aj so zvyškom šperkov alebo s oblečením. Do tohto ťažko niečo doladiš. Alebo potom investovat do krajších z tejto značky. Majú oveľa krajsie ale chápem že tieto sú asi lacnejšie. No fakt mi prídu ako fake.
Zelené sú krásne! Ak máš rozne iné neutrálne, neváhaj. Nedaj sa znechutiť vkusom cudzích žien. Ty ich budeš nosiť. Čo je ale pravda MK nie je značka zameraná na hodinky, ale hlavne na módu. To ale predpokladám vieš. 😉
neviem, ci neviete citat... otazka neznela, "mam si kupit hodinky?", ale "ktore z tychto si mam kupit?". ked sa mi nepacia ani jedny, tak nekomentujem. ale tu niekto zasa musi kazit druheho radost.
autorke. mne sa velmi pacia tie modre.
@selu11
@janulka182 ďakujem, ja si z komentárov typu "ani jedny" ťažkú hlavu nerobím, viem na akej som stránke 😉, preto si všímam odpovede k veci, mne aj keby sa nepáčili a niekto by dal otázku, buď sa nevyjadrím alebo ak už mám veľmi potrebu okomentovať, bolo by to štýlom "nepáčia sa mi žiadne, ale ak ti mám poradiť, najmenším zlom sú podľa mňa tie zelené", napríklad.
@janulka1802 nechcem to na každodenné nosenie, ako som písala, neutrálnych mám viac, toto by bolo také príležitostné
@leni1977 vsetky tieto hodinky vypadaju krasne na obrazku ale v realite na ruke su to kolotoce.
@gabika0825 doladiť viem, s tým problém nemám, na cenu nepozerám, že musia byť silou-mocou lacnejšie, to si len myslíš, že sú fake či máš skúsenosti s týmto? Ak by boli tak nad nimi určite neuvažujem lebo ak mám mať značku, tak vždy len originál, zo zásady. Ak na to nemám, nekupujem, som pri zemi v týchto veciach.
@kittykat22 ďakujem, veď práve, obrázok na nete skresľuje, to je ako s krásavicami na instagrame napr. 😀, ďakujem za fotku
@leni1977 co dobre vypada je samsung tie moderne hodinky - ako apple watch. Ma ich kamaratka a 1. vypadaju dobre 2. su fukcne. Mozes sa spytat ci sa na nich neda nahodou menit aj display ako na apple watch.
@leni1977 Za mňa ani jedny, ale tie zelené sú naj.
Osobne ani jedny, ale z tých troch keby iná možnosť nie je tie zelene
Mne sa nepáčia velmi ani hodinky ani kabelky Kors, ale tie prvé z ponúkaných možnosti.
@tramtada31 no smart hodinky a podobné srandy, to vôbec nie je podľa môjho vkusu, bez toho sa určite zaobídem, úprimne, ani by ma nenapadlo nad nimi uvažovať 🙂
@leni1977 ja by som sa chcela opytat,ci mas tu stranku overenu?tiez som po nich pozerala,len sa bojim,ci to nebude oblb?
tie samsung smartwatch vypadaju velmi podobne ako MK. Len okrem casu vidis kto ti pise a kto ti vola - dokazem zobrat hovor alebo precitat spravu. Ja som si hovorila ze chytre hodinky su domarina a k comu mi to bude. Zdedila som po muzovi apple watch a je to tak fantasticka vec. Som velmi rada, ze som mu ich znarodnila (nenosil ich)
@ibajaanikiny túto stránku nepoznám veru, ja zvyknem kupovať v kamenných predajniach všetky veci, iba raz som hodinky objednala, tiež Michael Kors z Timestore.sk.
@tramtada31 nie každý je na smart hodinky ;mne sa napríklad tiež absolútne nepáčia,môžu mať aj klasicky cifernik. Ja hodinky beriem ako šperk
Prve
Za mňa zelené. 😇 Ostatné na mna posobia tak detsky a nedomyslene.
Kamarátka má tie prvé-zelené a sú naozaj pekné👌 Len už ich mala asi 6x pokazené😕
@leni1977 majú veľa výhod. Tiež som bola na okázalé hodinky, ale tieto majú budik, zobrazujú sa ti na nich maily, spravy(je to veľmi užitočná vec, keď niečo riesim s deckami a viem si hneď pozriet, čo mi kto pisal a či je to niečo dôležité, alebo sa môžem dalej venovat detom), vieš s nimi platiť v obchode a nemusis vytahovat platobnú kartu, či mobil, majú funkciu, že keď máš vypnuté tony na telefone a nevieš ho najst, tak ti ho “rozzvoni”, majú gps, vedia kontaktovat záchranné zložky, ak by sa ti niečo stalo(zaznamenajú úraz v kombinacii s extrémne zrychlenym tepom, čo ocenis, keď chodis sama behať, či na turistiku), mna aj motivovali viac chodit pesi, či plavat, keďže si viem odsledovat preplácajú vzdialenost, vieš si nastaviť, ako bude vyzerat cifernik(od vlastnej fotky až po iné ukazovatele)… fakt, tie smart hodinky sú taký vynález, že by som sa už k pôvodným nevratila a to mám rôzne krasne kusky.

V dnešnej dobe smart hodiniek mi príde kupovat klasické hodinky zbytočne. Tiež mám nejaké z ameriky, no napriek tomu, že sú nadherne, už používam len tie smart.