icon

Ktoré mená sa vám najviac nepáčia? Alebo môže byť debata aj o netradičných menách...

drimonna
1. jan 2019

Ahojte... Predom chcem každému popriať Šťastný nový rok 2019...Ktoré meno/á sa vám najviac nepáčia? Alebo sa bavme o netradičných menách...Chce sa mi 😂😂😂😂

Strana
z8
drimonna
autor
2. jan 2019

@bmuller Hlavne kreativita a nejaká postava alebo predstava... Aj filmy,speváci a slávny ľudia ..Onedlho budú pobehovať myslím si,že Jiminovia, Jinovia, Jeonovia po BTS... Veľmi známi je už K-Pop... Alebo po Youtuberov a tak... To vlastne sa už aj stalo... Proste tak 😂

drimonna
autor
2. jan 2019

@kikulienka94 To som sem už písala 😂 To máš od Atiho alebo Fifqa XD

buba183
2. jan 2019

@iwesska 😜

drimonna
autor
3. jan 2019

Meno Maddox je podľa mňa škaredé...ako nejaké jedlo alebo bueno do polievky alebo také niečo...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
pajinka91
3. jan 2019

Na tom zozname je zopár zahraničných mien, čo sú v krajinách pôvodu bežné, pomiešaných s menami literárnych postáv a fakt roztodivnými výtvormi.

Poznala som malú Siobhan, pekné meno podľa mňa, rodina bola teda 100% írska a všetkým dcéram dali tradičné mená: Aesling, Orla a Siobhan.

johanna_b
3. jan 2019

@ptmt1011 Maddoxa ma Angelina Jolie, to je odtial inspiracia.

drimonna
autor
Autor odpoveď zmazal
lulua15
5. jan 2019

Mne sa nepacia napr..Filomena, Gertruda, Alfonz, a ine ktore by v kalendari byt ani nemuseli. A z tych modernych vsetky konciace na s ako Matias, Nikolas, Tobias, potom take ze Leo, Hugo,Max, Zoe, Zara, Sara, Sofia, Sabina, Rene , mena ako Emma, Charlote Elizabeth..a este dve ktore sa mi spajaju zo skoly s prezyvkami Linda lebo bola pinda a Denis..

petraprva
6. jan 2019

@moni73 Poznam jednu jedinu Vlaďku a ma uz 30 rokov...kolegynina dcera a to meno je super!

ningningie
Odpoveď bola odstránená
Strana
z8