Ktoré mená sa vám najviac nepáčia? Alebo môže byť debata aj o netradičných menách...
Ahojte... Predom chcem každému popriať Šťastný nový rok 2019...Ktoré meno/á sa vám najviac nepáčia? Alebo sa bavme o netradičných menách...Chce sa mi 😂😂😂😂
@kikulienka94 To som sem už písala 😂 To máš od Atiho alebo Fifqa XD
Meno Maddox je podľa mňa škaredé...ako nejaké jedlo alebo bueno do polievky alebo také niečo...
Na tom zozname je zopár zahraničných mien, čo sú v krajinách pôvodu bežné, pomiešaných s menami literárnych postáv a fakt roztodivnými výtvormi.
Poznala som malú Siobhan, pekné meno podľa mňa, rodina bola teda 100% írska a všetkým dcéram dali tradičné mená: Aesling, Orla a Siobhan.
Mne sa nepacia napr..Filomena, Gertruda, Alfonz, a ine ktore by v kalendari byt ani nemuseli. A z tych modernych vsetky konciace na s ako Matias, Nikolas, Tobias, potom take ze Leo, Hugo,Max, Zoe, Zara, Sara, Sofia, Sabina, Rene , mena ako Emma, Charlote Elizabeth..a este dve ktore sa mi spajaju zo skoly s prezyvkami Linda lebo bola pinda a Denis..

@bmuller Hlavne kreativita a nejaká postava alebo predstava... Aj filmy,speváci a slávny ľudia ..Onedlho budú pobehovať myslím si,že Jiminovia, Jinovia, Jeonovia po BTS... Veľmi známi je už K-Pop... Alebo po Youtuberov a tak... To vlastne sa už aj stalo... Proste tak 😂