Ktoré šaty sa viac hodia na svadbu?
Prosím vás ktoré šaty sa viac hodia, alebo lepšie sedia? Ide o svadbu. Dakujem za každý názor 😁

@milanemila presne tak, v ružových dosť vidno trochu väčšie brucho, myslím, že pri takomto type postave je táto partia presne to, čo by sa malo zakryť..Dosť to vidno aj v stoji, po sediačky to bude ešte výraznejšie.
Osobne si ale nemyslím, že MK je vhodná vzorka na pýtanie sa názoru na módu..A súdiac podľa svojho širokého okolia a toho, čo vidím, ako sa ženy vedia nevkusne upraviť na rôzne udalosti (z môjho pohladu veľká väčšina žien, česť výnimkám), myslím, že autorka bude v obidvoch šatách takmer za hviezdu..Nejde predsa pred módnu políciu a ani v jedných šatách určite neurazí..Len teda, pre dokonalý efekt by som ja osobne zvolila iný strih ako sú tieto dvoje na foto..Lebo ja osobne som za dokonalý efekt vždy..Ale latka je v spoločnosti postavená celkovo dosť nizko, kdekoľvek sa pozriem, takže nelámala by som si s tým hlavu a vybrala tie, v ktorých sa cítim pohodlnejšie..
Z týchto dvoch určite ružové ,pekne ti sedia na postave ,zvýrazňujú tvoju ženskosť ...ak to teda musia byť jedny z týchto dvoch .Inak sú typovo vhodné oboje ,ale zelené ti úplne nelichotia .Dôležité ale je ,aby si sa aj dobre cítila
Ruzove su smrncovne
@29simona29 ved da na pas stahovacku a bude to ok
@guliver19 samozrejme 🙂 rovnako ako je tvoj názor len tvojím názorom
Urcite ruzové👍
ruzove sa mi nepaci farba, zdaju sa mi kratke nepekne ti vidno kolena a tiez to riasenie na bruchu, celkovo take gycove.
Zelene sa mi zdaju elegantnejsie su jednofarebne lepsie to vyzera na skupinovych fotkach su dlhsie bude sa ti v nich lepsie tancovat osobne sa mi tento typ rukavov velmi paci. Viac by sa mi pacili napriklad v bordovej alebo vinovej farbe ale ak si mam vybrat z tychto dvoch volila by som zelene minimalne koli dlzke a na parkete sa budu pekne vlnit😉 uz si svadbu.
Jednoznačne ružové
Podla mna to ruzove sadli uzasne! Pridu mi kludne ako sucasne (vobec nie pre starsiu pani, alebo zeby nejake nemoderne)… ja by som si ich dala kludne tiez a ta sukna je podla mna velmi moderna a dokonca ti robi krasny driek a postavu. Ja si myslim, ze si to mozes dovolit a budes nadherna! Ked si predstavim k tomu uces a topanky bude to super! Dokonca pre mna pohodlnejsie ako volne saty, lebo viem, ze mi nebude nikdy nic trcat. Ale zelene su tiez velmi pekne 🤗 v ktorych sa citis lepsie ty?
ja mam podobnu postavu a vzdy nakoniec skoncim s puzdrovymi satami - nech si vyskusam akykolvek iny strih. Len v takych mi vyniknu pomerne stihle nohy ale pevnejsia postava a plny "hrudnik". Isla by som ale do jednofarebnych, co neposobia ako saty s bluzkou.
Hodia sa oboje. Daj si tie, v ktorých sa lepšie cítiš. Oboje ti svedčia 😉
@4katarinakralova5 tie zelené si už prosím nikdy noebleč 🤦 strašne ti deformujú postavu... Ružové sú super, veľmi príjemná farba, akurát ti asi trochu pridajú na veku. Takýto štýl sa hodí tak na 40+, ak teda ideš na svadbu.
Baby Ti tu radia, že lepšie vyzeráš v ružových. No ja tam až taký zázrak nevidím. Za mňa zelené, sú vkusnejšie, elegantnejšie. Tie ružové mi nepripadajú nejaké slávnostné a celkovo také "tetkovské".
@mell27 prepáč, ja mám 40 a tie ružové by som dala tak mojej mamke po 60-ke.
@4katarinakralova5 ružoveeeeee 😍
@janulka1802 tiez nechapem, co vidia vsetky na ruzovych. Take nosia matky 50tnicky na synovu svadbu a od urciteho veku by sa bubblegum pink snad ani nemala nosit 😭😭
@4katarinakralova5 oboje sú pekné ale pristanú ti ruzove 😸
@4katarinakralova5
Urcite zelene.
Zelene - vyzeras v nich mladucko a sadnu ti ako uliate. Stihly pas, pekne stihle nohy, krasne vyformovane prsia, rozkosne rukavy, pekne boky a ziadne brucho.
Ruzove sa mi vobec nepacia. Velmi zla dlzka. Zdvoraznuju brucho. Prsia nevidim su tam len vypukliny, Velmi cudna nerovnomerna dlzka a rukavy take cudne- su stiahnute gumickou, alebo tak siroko zakoncene? Zda sa ze vrch je o cislo vacsi, alebo ti nesedi.
@4katarinakralova5 mne sa páčia obidvoje na tebe máš peknú ženskú postavu 😊
Za mňa tie zelené. Podľa mňa oveľa lepšie sedia na postave, zakryjú čo majú a pôsobia mladistvo. Tie ružové podľa mňa vôbec nesedia, pridávajú kilá aj roky a neprídu mi vôbec také slávnostné ako na svadbu, skôr ako do kanclu. A v tých zelených sa určite bude lepšie tancovať.
Určite zelené.Ružove by sa hodili pre vysokú postavu, lebo v páse Tá rozdelia napoli .Preto v nich pôsobis nižšia a širšia.
Alebo si pohladaj klasické puzdrové s úzkou sukňou.
A škoda, že si si nedala lodičky.Posobilo by to úplne inak.
@andreatytler dokonale si to popísala
@simiis do bodky súhlasím . Aj s tým že ružové deformujú postavu (zbytočne zvýrazňujú bruško), aj že pôsobia na staršo, aj že na bežný deň v kancli. A aj s tým, že pod zelené vôbec sťahovacie prádlo nepotrebuje.
Ale tak ja som mala vždy iný štýl a vkus, než je bežná móda, takže ma neprekvapuje, že tu väčšina žasne z ružových. V tých zelených pôsobiš sviežo, mlado, veselo a živo. A teda sú môj štýl :D aj postavu mám podobnú a napriek tunajším vyjadreniam by som si presne také vybrala, a cítila sa v nich slobodne 🙂
@any_soj Ano, zelene su svieze a podla mna tiez velmi pohodlne a prijemne na telo, nielen strihom ale zda sa ze aj materialom.
@4katarinakralova5 Ako si sa nakoniec rozhodla?
Zelené. Len do nich inú podprsenku a iné topánky.
Ruzove
@andreatytler mam doma tie zelene, ale mam pocit ze ten prekladany vrch mi zväčšuje prsia... Ešte pozerám iné šaty 😊😊

Ružové by sa mi hodili viac s dlhou sukňou - tie odhalené kolená mi na nich nesedia. A zelené zase príliš rozširujú postavu. Hľadala by som určite ďalej niečo oveľa vhodnejšie.
Ako sa hovorí: "Kto hľadá, nájde".