icon

Ktoré šaty sa viac hodia na svadbu?

4katarinakralova5
14. apr 2023

Prosím vás ktoré šaty sa viac hodia, alebo lepšie sedia? Ide o svadbu. Dakujem za každý názor 😁

Ktoré šaty sa viac hodia na svadbu?Ktoré šaty sa viac hodia na svadbu?
viera77
14. apr 2023

Ružové by sa mi hodili viac s dlhou sukňou - tie odhalené kolená mi na nich nesedia. A zelené zase príliš rozširujú postavu. Hľadala by som určite ďalej niečo oveľa vhodnejšie.
Ako sa hovorí: "Kto hľadá, nájde".

29simona29
14. apr 2023

@milanemila presne tak, v ružových dosť vidno trochu väčšie brucho, myslím, že pri takomto type postave je táto partia presne to, čo by sa malo zakryť..Dosť to vidno aj v stoji, po sediačky to bude ešte výraznejšie.
Osobne si ale nemyslím, že MK je vhodná vzorka na pýtanie sa názoru na módu..A súdiac podľa svojho širokého okolia a toho, čo vidím, ako sa ženy vedia nevkusne upraviť na rôzne udalosti (z môjho pohladu veľká väčšina žien, česť výnimkám), myslím, že autorka bude v obidvoch šatách takmer za hviezdu..Nejde predsa pred módnu políciu a ani v jedných šatách určite neurazí..Len teda, pre dokonalý efekt by som ja osobne zvolila iný strih ako sú tieto dvoje na foto..Lebo ja osobne som za dokonalý efekt vždy..Ale latka je v spoločnosti postavená celkovo dosť nizko, kdekoľvek sa pozriem, takže nelámala by som si s tým hlavu a vybrala tie, v ktorých sa cítim pohodlnejšie..

mamkalentedkova
14. apr 2023

Z týchto dvoch určite ružové ,pekne ti sedia na postave ,zvýrazňujú tvoju ženskosť ...ak to teda musia byť jedny z týchto dvoch .Inak sú typovo vhodné oboje ,ale zelené ti úplne nelichotia .Dôležité ale je ,aby si sa aj dobre cítila

mk1111111111
14. apr 2023

Ruzove su smrncovne

mk1111111111
14. apr 2023

@29simona29 ved da na pas stahovacku a bude to ok

panelacikova
14. apr 2023

@guliver19 samozrejme 🙂 rovnako ako je tvoj názor len tvojím názorom

radacak
Autor odpoveď zmazal
lkjhyfrtd
14. apr 2023

Urcite ruzové👍

zeldia
14. apr 2023

ruzove sa mi nepaci farba, zdaju sa mi kratke nepekne ti vidno kolena a tiez to riasenie na bruchu, celkovo take gycove.
Zelene sa mi zdaju elegantnejsie su jednofarebne lepsie to vyzera na skupinovych fotkach su dlhsie bude sa ti v nich lepsie tancovat osobne sa mi tento typ rukavov velmi paci. Viac by sa mi pacili napriklad v bordovej alebo vinovej farbe ale ak si mam vybrat z tychto dvoch volila by som zelene minimalne koli dlzke a na parkete sa budu pekne vlnit😉 uz si svadbu.

secret1
14. apr 2023

Jednoznačne ružové

zuza265
14. apr 2023

Podla mna to ruzove sadli uzasne! Pridu mi kludne ako sucasne (vobec nie pre starsiu pani, alebo zeby nejake nemoderne)… ja by som si ich dala kludne tiez a ta sukna je podla mna velmi moderna a dokonca ti robi krasny driek a postavu. Ja si myslim, ze si to mozes dovolit a budes nadherna! Ked si predstavim k tomu uces a topanky bude to super! Dokonca pre mna pohodlnejsie ako volne saty, lebo viem, ze mi nebude nikdy nic trcat. Ale zelene su tiez velmi pekne 🤗 v ktorych sa citis lepsie ty?

negymama
14. apr 2023

ja mam podobnu postavu a vzdy nakoniec skoncim s puzdrovymi satami - nech si vyskusam akykolvek iny strih. Len v takych mi vyniknu pomerne stihle nohy ale pevnejsia postava a plny "hrudnik". Isla by som ale do jednofarebnych, co neposobia ako saty s bluzkou.

nikayla
14. apr 2023

Hodia sa oboje. Daj si tie, v ktorých sa lepšie cítiš. Oboje ti svedčia 😉

mell27
14. apr 2023

@4katarinakralova5 tie zelené si už prosím nikdy noebleč 🤦 strašne ti deformujú postavu... Ružové sú super, veľmi príjemná farba, akurát ti asi trochu pridajú na veku. Takýto štýl sa hodí tak na 40+, ak teda ideš na svadbu.

janulka1802
14. apr 2023

Baby Ti tu radia, že lepšie vyzeráš v ružových. No ja tam až taký zázrak nevidím. Za mňa zelené, sú vkusnejšie, elegantnejšie. Tie ružové mi nepripadajú nejaké slávnostné a celkovo také "tetkovské".

janulka1802
14. apr 2023

@mell27 prepáč, ja mám 40 a tie ružové by som dala tak mojej mamke po 60-ke.

fazulka21
14. apr 2023

@4katarinakralova5 ružoveeeeee 😍

kitycat
14. apr 2023

@janulka1802 tiez nechapem, co vidia vsetky na ruzovych. Take nosia matky 50tnicky na synovu svadbu a od urciteho veku by sa bubblegum pink snad ani nemala nosit 😭😭

ada510
14. apr 2023

@4katarinakralova5 oboje sú pekné ale pristanú ti ruzove 😸

andreatytler
15. apr 2023

@4katarinakralova5
Urcite zelene.
Zelene - vyzeras v nich mladucko a sadnu ti ako uliate. Stihly pas, pekne stihle nohy, krasne vyformovane prsia, rozkosne rukavy, pekne boky a ziadne brucho.
Ruzove sa mi vobec nepacia. Velmi zla dlzka. Zdvoraznuju brucho. Prsia nevidim su tam len vypukliny, Velmi cudna nerovnomerna dlzka a rukavy take cudne- su stiahnute gumickou, alebo tak siroko zakoncene? Zda sa ze vrch je o cislo vacsi, alebo ti nesedi.

pikachu999
15. apr 2023

@4katarinakralova5 mne sa páčia obidvoje na tebe máš peknú ženskú postavu 😊

makulienka1
15. apr 2023

Za mňa tie zelené. Podľa mňa oveľa lepšie sedia na postave, zakryjú čo majú a pôsobia mladistvo. Tie ružové podľa mňa vôbec nesedia, pridávajú kilá aj roky a neprídu mi vôbec také slávnostné ako na svadbu, skôr ako do kanclu. A v tých zelených sa určite bude lepšie tancovať.

kapkaildika
15. apr 2023

Určite zelené.Ružove by sa hodili pre vysokú postavu, lebo v páse Tá rozdelia napoli .Preto v nich pôsobis nižšia a širšia.
Alebo si pohladaj klasické puzdrové s úzkou sukňou.

kapkaildika
15. apr 2023

A škoda, že si si nedala lodičky.Posobilo by to úplne inak.

any_soj
21. apr 2023

@andreatytler dokonale si to popísala

any_soj
21. apr 2023

@simiis do bodky súhlasím . Aj s tým že ružové deformujú postavu (zbytočne zvýrazňujú bruško), aj že pôsobia na staršo, aj že na bežný deň v kancli. A aj s tým, že pod zelené vôbec sťahovacie prádlo nepotrebuje.
Ale tak ja som mala vždy iný štýl a vkus, než je bežná móda, takže ma neprekvapuje, že tu väčšina žasne z ružových. V tých zelených pôsobiš sviežo, mlado, veselo a živo. A teda sú môj štýl :D aj postavu mám podobnú a napriek tunajším vyjadreniam by som si presne také vybrala, a cítila sa v nich slobodne 🙂

andreatytler
21. apr 2023

@any_soj Ano, zelene su svieze a podla mna tiez velmi pohodlne a prijemne na telo, nielen strihom ale zda sa ze aj materialom.

@4katarinakralova5 Ako si sa nakoniec rozhodla?

vroni
21. apr 2023

Zelené. Len do nich inú podprsenku a iné topánky.

karamel
22. apr 2023

Ruzove

4katarinakralova5
autor
22. apr 2023

@andreatytler mam doma tie zelene, ale mam pocit ze ten prekladany vrch mi zväčšuje prsia... Ešte pozerám iné šaty 😊😊