Ktoré šaty si mám vybrať?
Ahojte baby pôjdem v lete na svadbu a budú týždeň na prijímanie. Neviem sa rozhodnúť ktoré šaty si mam kúpiť strašne sa mi páčia obe. Ktoré sú podľa vás vhodnejšie a krajšie??. 😊😊😊😊

@simona1306 keď bude takéto horko, tak v saku sa uvarí
@janickacrazy tak hadam je dospela, a tu hodinku to v kostole vydrzi. A keby aj, neuvarila by sa skorej ako nejaky chlap alebo chlapec, ktory ma aj koselu aj sako ;)
@simona1306 no úprimne, my sme mali prijímanie v tom horku a čakali sme nastúpení pred kostolom pol hodinu, v kostole sme boli 2 hodiny a všetci už po prvej pol hodine odhodili saká
@janickacrazy tym padom staci nadvihnut rukavy 🙂 ako som povedala, staci zapojit trocha fantazie a nekomentovat vsetko ze sa neda ;)
@simona1306 no mne prídu absolútne nevhodné do kostola nielen kvôli tým pleciam, ale celkovo sú také plážové farebné strakate, proste u mňa nie, ale chápem, že každý má iný vkus
@janickacrazy takze nejde o odhalene ramena ale o vkus kazdej zeny. A ked uz, moja svokra si na nasu svadbu dala cervene cipkove minisaty, takze tieto plazovky su oproti tomu saty cudnosti 🙂
@simona1306 no ide o všetko dokopy a červené čipkované šaty na svadbu sú podľa mňa ok, ale to je zase vec vkusu, ja som si chcela dať aj svadobné červené, ale nezohnala som, tak nakoniec boli klasické biele
ani jedny?
@janickacrazy takze do kostola na svadbu ako svadobna mama su cervene cipkove MINIsaty ok, ale tieto nie :D no je to smiesne ale tu nejde o vkus, len o to mat pravdu :D
@elizabet173 nie nie to ja sa musim vela ucit este, ked neviem ani to, ze su ludia ktori maju svoju pravdu a vsetci ostatni su nevzdelanci bez vkusu
@elizabet173 a teda ked si este nevidela dlhe letne saty so sakom , prikladam fotku kde su inspiracie 🙂 ako vravim, treba zapojit fantaziu ;) pekny den prajem, ja uz tuto debatu koncim 🙂
@simona1306 K tvojej správe dnes z 15:51: To ty si tu včera napísala toto: "Ostatne "znalkyne" mody a bontonu nepocuvajte." Čiže svoj názor si povýšila na jediný správny, všetky ostatné si zhodila a autorke si radila, aby sa zariadila jedine podľa teba. Napriek tomu, že absolútna väčšina ostatných diskutujúcich má iný názor. Trochu skromnosti by ti nezaškodilo.
@h2 skromnosti mam dost 🙂 reagovala som na komentare, v ktorych bolo ze su ABSOLUTNE nevhodne, alebo ze je to vtip dat si ich na prve svate prijimanie. Pretoze nevhodne urcite nie su. A to nie je moj nazor, proste je to dnesna moda, staci si pogooglit trocha stranky s modou, alebo modne casopisy. Jediny moj nazor stale zostava ze su tu "znalkyne mody", a to, ze cierne saty su tvrde 🙂
@simona1306 Ale čo je to vlastne móda? Niečo, čo niekto rozhodol, že toto a toto bude teraz móda a či je to pekné, či vhodné, alebo nie, všetci to "povinne" budú nosiť, aby boli in. A keď sa to niekomu nepáči, je nemoderný.
Čo sa daných šiat týka, to, že sú moderné, z nich ešte nerobí šaty vhodné na každú príležitosť. Bolo tu veľa komentárov, že sú pekné v lete na večeru do mesta, či na pláž. Môj názor, že na prijímanie vhodné nie sú, zostáva. A nemyslím si kvôli nemu nič o tých, ktorí majú iný názor. Lebo si nemyslím, že môj názor je jediný správny.
Ja nie som typ, ktorý vyslovene lipne na slávnostnom oblečení, ale toto naozaj nie sú šaty vhodné ani na svadbu a na prijímanie už vonkoncom nie....
@h2 ano, podla teba saty na prijimanie ani na svadbu nie su, ok je to v poriadku. Ale sije tu do mna mnoho inych dam, ktore vyslovene napisali ze je to vtip vziat si tieto saty. Moja otazka je preco ? Keby tu autorka da flitrovane minisaty s odhalenym chrbtom , nech sa paci tam sa na dovod pytat netreba. Nazor beriem, ale pravdu o tom ze je smiesne si ich vziat ? pani si stoji za svojou pravdou , poucuje ma, a sarkasticky zmienuje ze ona sa musi este vela ucit. Ona si stoji za pravdou bez podania relevantneho argumentu preco je to vtip. Dalsia pani mi pise ze je vhodne vziat si na svadbu ako svadobna mama cipkovane cervene MINIsaty , uz len z trucu. Ja nazory nikomu neberiem, ale toto je diskusia , tak ked chcem mat pravdu nech sa paci , argumentujem a neutocim 🙂
@simona1306 Možno preto, že tvoj argument, pre čo sú tieto šaty podľa teba vhodné, bolo to, že sú moderné. Ale to niekedy nestačí. Aj tepláky, plavky, či lyžiarske bundy podliehajú móde. A nikoho samozrejme ani nenapadne, aby si ich obliekal na slávnostnú príležitosť. Lebo sa na to proste nehodia.
@h2 moj argument bol, ze su elegantne , mladistve, zbytocne nic neodhaluju a ano, su aj moderne. Ked pani prisla stym ze mam porozmyslat preco su nevhodne saty, ktore maju odhalene ramena, moj argument bol staci ramienka dvihnut alebo prehodit lahke sako. Na to pani odpovedala irelevantnym sarkastickym komentarom ktory nemal vypovednu hodnotu, a snazila sa zo mna spravit blbca 🙂 to je vsetko 🙂
@elizabet173 mne argumenty nedosli, ale ty si zatial ziaden argument ani nenapisala :D teda okrem toho ze to je nevhodne :D
zeny ja neviem co kaze bonton a ci su vhodne podla neviem akych pisanych/nepisanych pravidiel. Co ale viem s istotou ze takyto typ siat sa na svadby nosi...mala som hosti s takymi aj na svojej pred 3 rokmi a teraz v sobotu som bola kamaratke na svadbe a tam minimalne 4ks...a viete co? Nikto sa nepozastavil, ani pre mna to nebolo rusive, vsimla som si to iba pre to, ze sa mi pacilo ako to na svadbe hra farbami, ziadne megaslavnostne roby ktore su zvacsa nepohodlne a clovek je prehriaty po prvej pesnicke 🙂
@liviafazekasova ak je to aliexpres tak zial nekupovat, pozrite bonprix napriklad, bronya fashion (ta ma ale skor jednofarebne modely) a podobne obchody kde je vela modelov, daju sa vratit....
mne sa saty pacia a nevidim dovod, preco by si take nemohla dat. osobne sa mi pacia skor tie prve, kvetove, jednoducho ta potlac sa na to viacej hodi. saty sa daju na ramenach podvihnut, takze si ich vie v pohode prisposobit

@janickacrazy ako som uz spominala, odhalene plecia sa jednoducho vyriesia tym ze sa mozu zodvihnut , pripadne prehodit lahke sako. Trocha fantazie treba zapojit ...