icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

tanalyn
1. máj 2020

@renirv Hej to som tiež už spozorovala ale tak čo majú robiť? Vieš ako teraz iný príjem nemajú, ktožvie kedy otvoria aj fitká a takéto cvičenia skupinové

ddd333
1. máj 2020

@barby1982 Orange podľa mna 🙂

renirv
15. máj 2020

Ved jasne ale predsa len je to ine ked to je len takto cez internet ako ked ides na hodinu niekam. Tam musia platit aj prenajom miestnosti a tak. Ale je pravda, ze to byva len taka symbolicka suma teraz vo vacsine pripadov

emmi101
18. aug 2020

@renirv Hej, už som s ňou úplne v pohodičke, stále ju používam, keď niekedy zabudnem na to, že zaplatiť alebo čo tak mi to stiahne automaticky a nemusím sa báť vôbec. Teraz som zase zachytila niečo, že majú normálne pridať telefóny k paušálom. Budete si nejaké brať?

tanalyn
19. aug 2020

@renirv No teraz to mali pekne z domu a mohli na tom niečo ušetriť aj oni aj tí ľudia čo chceli cvičiť 🙂
@emmi101 Fakt? Kde si to čítala? Ja by som hneď brala nový mobil 😂

renirv
20. aug 2020

@emmi101 Fakt? TAk to sa mne este nestalo, ze by som zabudla ale keby cosi tak to mam tiez tak nadstavene. Ale ja to teda kazdy mesiac pre istotu aj kontrolujem ci je vsetko v poriadku. No ja som si akurat kupovala nedavno novy mobil tak to asi nie ale manzelovi by sa celkom hodil

emmi101
25. aug 2020

@tanalyn Vieš čo na internete mi to niekde vybehlo ale nerozklikla som to takže neviem úplne aké sú podrobnosti. Pozisťujem o to ešte niečo lebo manžel by tiež chcel nový mobil, akurát si pozeral v letákoch aké majú v akcii
@renirv Vieš čo keď mám toho nad hlavu tak sa môže stať. Ja som len tak, že či o tom viete, možno vám to bude na niečo

tanalyn
26. aug 2020

@emmi101 Jáj a nevedela by si to nájsť? Alebo vieš čo nechaj tak, ja si to skúsim nájsť u nich na stránke, isto ta budú mať niečo k tomu písané. Zaujíma ma aké majú v ponuke tie mobily

emmi101
28. aug 2020

@tanalyn Áno tam je to vypísané, tiež som tam mobily pozerala. Majú aj Iphone tak ten by som si potom ja možno neskôr zobrala :D

renirv
31. aug 2020

@emmi101 Jaj tak to je v pohode, to sa nic nedeje 🙂 Ale je super, ze si o tom dala vediet ;) Ja som to uz aj pozerala

tanalyn
4. sep 2020

@emmi101 Fakt? Aj ten majú? A nie sú tie splátky vysoké? A ktorý to je? Ten najnovší?

emmi101
24. sep 2020

@renirv Nie je za čoo 🙂 Tak možno sa ti to bude na niečo hodiť 🙂 A keď nie teraz tak možno neskôr
@tanalyn Asi hej, sa mi vidí, že to je ten ale nie som si istá lebo ja sa v tých iphonoch moc nevyznám. Nesledujem, ktoré sú tie najnovšie :D Ja neviem ani prečo sú niektoré také malé a niektoré také veľké :D

renirv
28. sep 2020

@emmi101 Jasne ved som si to pozerala a citala som nejaky clanok ze budu aj dalsie mobily pridavat, tak to sa tesim, ze sa takto rozbehli nakoniec

tanalyn
29. sep 2020

@emmi101 Jaj tak to nevadí. Kým som nemala prvý tak som sa tiež v nich vôbec nevyznala 🙂 Oni sú akože normálne dosť drahé preto ma zaujíma, že koľko tam budú k tomu tie splátky

emmi101
30. sep 2020

@renirv Áno, tak ono je to fajn , že takto počúvajú ľudí a robia to čo si žiadajú
@tanalyn Hej je mi to jasné, ale mne prišlo ich ovládanie dosť zložité preto som ho vlastne ani nemala nikdy, len čo som u kamošiek videla

renirv
1. nov 2020

@emmi101 Presne aj ja som nad tym minule premyslala, ze kdekolvek som bola pred tym tak som vobec nemala pocit, ze by sa snazili nejako pridavat veci, ktore si ziadaju prave ludia, toto sa stalo asi prvy krat

emmi101
1. nov 2020

@renirv Hej to som aj ja bola taká prekvapená ale potom som si povedala, že tak by to vlastne malo byť nie? 🙂

tanalyn
2. nov 2020

@emmi101 Vieš čo to ti podľa mňa prišlo také zložité kvôli tomu, že si zvyknutá na iný operačný systém. Mne sa tam zase moc nepáči, že si tam musíš vlastne všetko kupovať zvlášť a všetko je to dosť drahé. Ale je to asi len o zvyku aj tak

emmi101
2. nov 2020

@tanalyn To je pravda, tiež som na iné zvyknutá asi odkedy mám telefón prvý dotykový 😀 A pozerala si si koľko by si teda platila?

renirv
26. nov 2020

@emmi101 Ved samozrejme, ze by to tak malo byt ale ludia na to nie su moc zvyknuti a tak to ani nevyzaduju. Ja ale verim tomu, ze vdaka tomu co tu oni robia sa to cele trosku zmeni a budu si aj ostatni viac vazit zakaznikov

renirv
26. nov 2020

@tanalyn Prosim ta my ideme teraz na dedinu ku nasim na styri dni a uplne som tak premyslala, ze som totalne zabudla ako sa to prehadzuje na ten roaming, vies mi poradit?

tanalyn
27. nov 2020

@emmi101 Áno pozerala už to tam majú pekne podelené aj pri tých paušáloch zvlášť takže to nemusíš nikde hľadať a normálne to hneď všetko vidíš 🙂 Tak si to aj ty môže pozrieť

tanalyn
27. nov 2020

@renirv To by ti malo samé prehodiť ak si správne pamätám 🙂

emmi101
28. nov 2020

@renirv Zostáva nám asi iba dúfať. Ale my už aspoň máme tú výhodu, že to už vlastne máme :D Ale som rada, že som nakoniec prešla k nim keď teraz je aj taká situácia, že sa hodia všetky peniaze navyše

emmi101
28. nov 2020

@tanalyn Joj tak super, lebo veď na začiatku to bolo ešte také nijaké, sa to muselo v tom cenníku alebo kde hľadať. Idem to pozrieť ;)

renirv
29. nov 2020

@tanalyn Fakt? Ja tam nemusim nic nadstavovat? Aj spat mi to potom hodi?

renirv
29. nov 2020

@emmi101 Hej to som aj ja rada, ze sme tam presli uz skor lebo setrime peniaze, nemam pocit, ze nas to nejako osklbavalo, konecne

tanalyn
1. dec 2020

@emmi101 A čo si tam našla? Možno by to bol aj fajn darček. Ukazovala som to sesternici a tá hneď, že teda malej zoberie mobil aj s paušálom a bude ju mať na vianoce vybavenú

tanalyn
1. dec 2020

@renirv No isto ti to prehodí akože na ten druhý keď s ati náhodou stratí signál ale či nazad to neviem ale tak to už si prinajhoršom prehodíš aj sama keď zase prídeš domov a tam vieš, že máš proste signál. Alebo veď stačí do mesta

emmi101
1. jan 2021

@renirv To je pravda, ja som si tak vyčítala pred tým práve, že toľko platím a paušál len kvôli tomu aby som mohla mať toľko dát koľko potrebujem ale myslela, že inak to nejde. No našťastie to išlo keď som prešla už na tento paušál vlastne