Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
Ved jasne ale predsa len je to ine ked to je len takto cez internet ako ked ides na hodinu niekam. Tam musia platit aj prenajom miestnosti a tak. Ale je pravda, ze to byva len taka symbolicka suma teraz vo vacsine pripadov
@emmi101 Fakt? TAk to sa mne este nestalo, ze by som zabudla ale keby cosi tak to mam tiez tak nadstavene. Ale ja to teda kazdy mesiac pre istotu aj kontrolujem ci je vsetko v poriadku. No ja som si akurat kupovala nedavno novy mobil tak to asi nie ale manzelovi by sa celkom hodil
@tanalyn Vieš čo na internete mi to niekde vybehlo ale nerozklikla som to takže neviem úplne aké sú podrobnosti. Pozisťujem o to ešte niečo lebo manžel by tiež chcel nový mobil, akurát si pozeral v letákoch aké majú v akcii
@renirv Vieš čo keď mám toho nad hlavu tak sa môže stať. Ja som len tak, že či o tom viete, možno vám to bude na niečo
@renirv Nie je za čoo 🙂 Tak možno sa ti to bude na niečo hodiť 🙂 A keď nie teraz tak možno neskôr
@tanalyn Asi hej, sa mi vidí, že to je ten ale nie som si istá lebo ja sa v tých iphonoch moc nevyznám. Nesledujem, ktoré sú tie najnovšie :D Ja neviem ani prečo sú niektoré také malé a niektoré také veľké :D

@renirv Hej to som tiež už spozorovala ale tak čo majú robiť? Vieš ako teraz iný príjem nemajú, ktožvie kedy otvoria aj fitká a takéto cvičenia skupinové