icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

ciarraa
17. feb 2021

@jallka11 aha no tak to je uz na vas, uz si nieco vymyslela akeho operatora? Mne vcera volali ci nechcem prejst ku konkurencii, tak som ich pri tej ponuke co mi dali rychlo zrusila, oni naozaj uz nevedia co maju pytat za telefon

jallka11
18. feb 2021

@landsmanka áno presne tak, ale našla som už asi niečo čo mi príde akurát.
@landsmanka pozrela som a vybrala som teda zatial 🙂 4ka ma paušál sloboda ńekonecno a je to bez viazanosti, tak ze ak by som nebola spokojna mozem to zrusit bez pokuty, zatial je to jedina ponuka co ma fakt oslovila.
@ciarraa áno našla ked si pričitaš tak som to napísala vyššie :ň vyzerá to tak že idem do toho 🙂 ešte zisťujem aké majú pokrytie či nebude problém u nás v meste so signálom 🙂

landsmanka
19. feb 2021

@jallka11 ja som ich tiez videla ale neviem, citala som ze maju dost slabe pokrytie ,neviem co je na tom pravdy ale co sa tyka ceny a ponuky tak fakt super

hanka1674
23. feb 2021

@landsmanka a to si kde čítala? A hlavne kedy? Keď prišli na trh tak áno nemali dobré pokrytie,ale to sa už zmenilo. Ja bývam mimo mesta a 4ka tu má lepší signál ako o2. Dokonca 4ka bude mať ako jedna z prvých 5G sieť v niektorých mestách

landsmanka
24. feb 2021

@hanka1674 no bolo to uz davnejsie, to je pravda. skusim si to zistit ako je to teraz, no neviem ci je to spolahliva volba co sa tyka operatora. 5G bude super ale urcite to bude len vo velkych mestach ako je Blava

jallka11
25. feb 2021

@landsmanka ja som si to zisťovala a u nás v meste majú pokrytie, ešte sa jej snažím vybrať mobil u nich, nech to mám všetko na jednej faktúre a nemusím riešiť platbu v hotovosti, na to teraz nemám 🙂

ciarraa
26. feb 2021

@jallka11 ako citam tak si k nim nakoniec presla, ako to u nich funguje ked chces pausal? Viem ze sim sa da kupit na poste ale tam sa asi pausal vybavit neda

hanka1674
26. feb 2021

@landsmanka no vidíš, odvtedy sa už veľa zmenilo a to si treba overiť, potom vznikajú samé dohady a kazia im meno

landsmanka
26. feb 2021

@jallka11 no vidis ,tak to je super 🙂 a program si aky vybrala?
@hanka1674 ano beriem, clovek b si mal overit informacie 🙂 idem si pozreit tu ich ponuku 🙂

jallka11
1. mar 2021

@ciarraa vies čo no ono to u nich funguje trošku inak, ja som kúpila sim cez net aj s tým paušálom a už aj s mobilom, mesačne ma to bude stáť menej ako keby beriem mobil na splátky a tento nebol ani drahý. No u nich si v podstate predplatíš paušál.
@landsmanka vybrala som jej paušál sloboda nekonečno, neobmendzené dáta aj volania a sms , tie síce nevyužije, ale tie volania áno

ciarraa
4. mar 2021

@jallka11 ako inak funguju? som si hned myslela ze v tom bude hacik :/ Ak by si mohla, vysvetli mi to ako funguju, lebo som uz naozaj trosku mimo :/

landsmanka
5. mar 2021

@jallka11 tak to neznie zle 🙂 a to s tym,ze funguju inak myslis ako? ja som si citala na ich stranke, ale akosi tomu velmi nechapem, teda lepsie povedane neviem ci som to dobre pochopila. tam si to vlastne predplacas, je to tak? dobres som to pochopila,?

jallka11
9. mar 2021

@ciarraa
@landsmanka no funguje to tam, že tam si predplácaš faktúru, čiže platíš mesiac dopredu nie ako u iných že ti príde faktúra až potom ako sa presunieš, tu najprv zaplatíš a od určitého dátumu, na ich stránke je to lepšie vysvetlené

ciarraa
12. mar 2021

@jallka11 aha dakujem za vysvetlenie. A keby chcem od nich telefon, tak to funguje tak isto? Lebo ako som zistila da sa aj na splatky zobrat.

landsmanka
15. mar 2021

@jallka11 tak som to dobre pochopila, dik 🙂 lebo inde je to opacne platis za to co minies 🙂ale tu budem mas istotu ze viac ako zaplatis neprevolas, to sa mi paci

renat04
16. mar 2021

@landsmanka presla si teda k nim? alebo ako si to vymyslela? nechce sa mi citat cela dikusia, prepac 🙂

landsmanka
17. mar 2021

@renat04 asi si sa sekla a nechcela si oznacit mna 🙂 ja som sice ponuku pozerala a nevyzera zle, ale zatial k nim prestupit nechcem, ešte chvíľu počkám 🙂

jallka11
22. mar 2021

@ciarraa @landsmanka no ale v podstate je to fajn, lebo mas istotu, ze naozja viac neminies 🙂 A moja babka mala stresy, ze ma to bude stat vela penazi a nebude 🙂 dufam , ze to bude vsetko ficat ako ma, objednala som aj ten telefon na splatky 🙂

ciarraa
23. mar 2021

@jallka11 ano to je fajne a ako som to pocitala, zaplatila by som aj s mobilom o dost menej ako teraz, zacinam o tom velmi uvazovat. muzovi som tiez hovorila, ale on je viazany hoci mobil nebral :/

landsmanka
24. mar 2021

@jallka11 ano to veru je, ja som o tom hovorila sestre. Lebo ich maly bude mat 8 rokov a velmi by chcel telefon, no sestra sa boji , ze si minie kredit za par dni. Toto mi pride ako dobra varianta. Este ked mu tam daju nejake nastavenia, tak to bude supa

jallka11
25. mar 2021

@ciarraa no v takom pripade zapltia pokutu oni nie vy 🙂 ja som si to zistovala kvoli dcere, rozmyslam , ze ju k nim presuniem, uz je vo veku , ze chcem komunikovat s kamoskami a teraz ma kredit a musim jej dost casto doijat kredit, lebo minie na pisanie cez whatssapp a viber, posielaju si obrazky a kadeco.
@landsmanka tiez nad tym uvazujem, aky program chce dat ?

landsmanka
26. mar 2021

@jallka11 este neviem, chcela by dat max 12€ za jeho mobil, pride jej to adekvatna cena k jeho veku, pozeraju aj ine ponuky vraj.ked ze nebyvaju priamo v meste, musi brat ohlad aj na silu signalu aby mal, aj doma, aj v meste v skole.

ciarraa
29. mar 2021

@jallka11 tak to je super. Inak kolko ma dcera rokov? Nie je to skoro davat dietatu pausal? Ja mam este male dieta, ale no pride mi to prehnane. Ved komu moze to dieta vypisovat a vyvolavat

jallka11
30. mar 2021

@landsmanka no ja som povedala, ze max 10€ za jej telefon, viac nie. Na to ma este malo rokov. Doma nech je na wifi a v skole to ma len kvoli aplikacii na lokalizaciu. Len obcas ked nieco posle a nezapne si doma wifi tak je to strhava kredit a to nechcem.
@ciarraa moja ma 8. Teraz ked boli doma, tak zacala pouzivat ten telefon o nieco viac, je to pochopitelne, ked ze nemohla ist ku kamoskam ani za sesternicami. Pocas toho si spravili skuspiny aj s triednou a posielala im tam zadania a ulohy.

ciarraa
31. mar 2021

@jallka11 to chapem, no preco jej tie data doma nevypnes? A myslim, ze v skole nema co pouzivat mobil a uz vobec nie internet, pokial to nie je v ramci ucenia, co asi nie je. Nie?

landsmanka
7. apr 2021

@jallka11 aj vedia ku komu? ci si ho daju pod seba ? lebo aj to sa da, ked mas dieta vraj 🙂 ze mas to na jednej fakture a ze maju medzi sebou zadarmo volania

jallka11
9. apr 2021

@ciarraa uz som pisala vyssie, ze ma data len kvoli lokalizacie, skusali sme aj to ze si ich doma vypinala, no potom sa dialo to, ze ked sla do skoly nezapla si ich spat :/ nechcem ju sledovat, no potrebujem vedeit kde je, chodi sama do kruzky a uz sa jej spal za zabudla telefon v zuske :/
@landsmanka ano viem o tom, no obaja sme u ineho operatora, tak hladame riesenie aby sme ju mali aspon jeden z nas pop sebou, uvidime co vymyslime 🙂

ciarraa
12. apr 2021

@jallka11 no to sa aj mne stava, ale opacne, ze aj doma som na datach a zbytocne 🙂 A to tu apku musi mat asi furt zapnutu, ze? To ju mozes lokalizovat, kde je ci ako to funguje? Je to free appka?

landsmanka
14. apr 2021

@jallka11 aha no tak potom pod toho kto ju bude mat vyhodnejsie, nie? aby ste aspon jeden na tom ziskali, hlavne aby ste boli spokojni aj keby ju date uplne k niekomu inemu. v podstate je to jedno, pokial ide o cenu 🙂 akeho operatora mate?

jallka11
20. apr 2021

@ciarraa ano ma to stale zapnute, uz sa stalo , ze stratila telefon. Da sa cez to lokalizovat a aj zablokovat,je to platena appka, ale nie je to drahe.
@landsmanka no hladame to prave, pozeram ponuky a zatial ma oslovila len 4ka aj ja som u nej a rozmyslam, ze by som dala tam a aspon by som mala pod dohladom vsetko, no pevne rozhodnuta este nie som.