Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@flientica Nie, to platis dopredu takze ked ti to donesie kurier uz nemusis nic riesit, len si to preberies a on potom uz zbytok vybavi ked mu podpises tu zmluvu 🙂 Podla mna ovela jednoduchsie ako cakat niekde na pobocke kym prides na radu a potom tam hodinu sediet a cakat kym sa to cele vybavit a podpise sa milion papierov
@tanalyn Ved som ti to pisala, nema zmysel tam chodit ked proste na druhy den ti ta simka pride kam chces 🙂 Takze ten co mam ja? Hej ja tiez odvtedy nedbam vobec na internet, pozeram videa, filmy serialy, niekedy ked aj pridem domov si zabudnem prepnut telefon na domacu wifi :D Ale uz je mi to teraz jedno
Dobry den chcem sa informovat kartu fun fon kupim iba v orange?
@tanalyn Som z Bratislavy tak to je asi najidealnejsie nie? :D Teda aspon tak si myslim, kedze to je hlavne mesto, tam by mali mat dobre pokrytie ci? Pozerala som to aj tam, aj podla ulice, na ktorej byvam a mal by tam byt v pohode signal na vsetko. Bolo by super keby to fungovalo, hrozne vela penazi by som usetrila
@barby1982 mne teraz ponukli neobmedzene volania,sms/mms a 2,5GB dat za 12e,ale to som planovala prejst ku konkurencii a bol rozbehnuty proces s prenesenim čísla
@flientica Ak by si si chcela zobrat ten pausal co mam ja tak je ti to v podstate zbytocne lebo to mas neobmedzene vsetko takze si nemusis davat pozor ani kolko prevolas alebo pretelefonujes alebo nebodaj predatujes 🙂 Ak iny tak samozrejme da sa potom prihlasit na taky svoj ucet na tej ich stranke tam si to vies pozriet 🙂
@delphineta To mas celkom v pohode, aj sa tam teda vratis, ci uz dokoncis ten prenos cisla? Ale tych dat je tam na moj vkus dost malo 😒 To ti staci ?
@renirv ostavam,pre mna je tych dat nrte😂,keďže doteraz som mala 400MB a v pohode som s tym vystačila cely mesiac ak sa nedialo niečo mimoriadne
@renirv To je, ktory prosim ta este raz? Ked to sa mi zda take az nerealne, ze mat vsetko neobmedzene, to vacisnou davaju iba nejakym dlhorocnym zakaznikom inde nie :D Aj to akoze tie ceny pausalov teraz, sa az niekedy nestiham cudovat, co by to malo byt furt lacnejsie tak je to iba drahsie
@delphineta Co to si mohla ako vydrzat so 400 Mb :D :D To miniem asi za hodinu ked pozeram videa alebo si iba pustam hudbu ked nieco upratujem alebo tak. Ja pouzivam telefon uz fakt na vsetko. Ale tak mas to o dost viac ako si mala to je pravda 🙂
@flientica To je ten sloboda nekonecno plus 🙂 Ked by si si to pozrela na internete tak by si hned vedela, ktory to je. Zase tolko tych pausalov nemaju ale myslim, ze by si tam vybral kazdy. Aj ten co chcel co najlacnejsi a stacia mu zakladne veci aj ten co je narocnejsi napriklad na data tak ako ja :D A tam sa ti cena nebude hybat, to ho sa nemusis bat 🙂
@renirv Vieš čo teraz pozerám taký seriál Dark sa to volá. Ono je to v nemčine ale mne sa ten jazyk páči a s titulkami. Je to také sci fi trochu a aj strašidelné a detektívka 🙂 Skús pozrieť. Prvá časť je taká pomalšia ale potom sa to rozbehne 🙂 A nie nekontrolujem. Načo? :D Veď keď sa to nedá minúť tak mi je to jedno
@flientica Vieš čo ani nie. Neviem presne koľko to je ale veď môžeš si to pozrieť na stránke, možno to teraz po novom roku aj menili https://www.4ka.sk/4ka-sim-karta . Ale na výskúšanie je to podľa mňa dobré, veď keď to minieš za týždeň tak to minieš za týždeň, to nie je žiadna katastrofa. Aspoň si môžeš skôr potom prejsť na ten paušál 🙂 Ale ak ti to príde lepšie tak kľudne choď rovno na paušál veď ten je prakticky tiež bez viazanosti takže keby čosi tak zaplatíš ten jeden mesiac a potom už nemusíš
@flientica Jáj jasné, to už je na tebe či to chceš naprv vyskúšať ale keď si to tak vezmeš tak aj tak to máš bez viazanosti takže sa nič nedeje aj keby sa ti niečo nepáčilo 🙂 Ale to sa podľa mňa nestane. Aspoň teda ja mám dobrú skúsenosť a tá trvá doteraz vlastne. A budeš aj nejakú pokutu platiť?
@renirv Isto chytí, tá prvá časť alebo aj druhá ešte sa trošku vlečú ale potom to začne byť fakt také napínavé, sa to poriadne rozbehne 🙂 Ja keď som sa dostala k tretej časti tak som sa už nevedela od toho odtrhnúť, už som to chcela pozerať až do konca. Akurát to finále je také, že máš len viac otázok ako dostaneš odpovedí :D
Žienky viete mi poradiť prosím kde majú teraz dobré paušály, poprípade nejaké akcie? 🙂 Bude mi teraz končiť viazanosť tak by som chcela mať aspoň nejaký prehľad v tom aké majú teraz operátori ponuky 🙂
@renirv Ale ano rozhodla. Len nechcem aby som nieco zanedbala a potom to lutovala vies. No nakoniec som sa rozhodla, ze ho teda beriem. Teda, ze ho objednam ale musim si este vyratat ked budem doma ked mi donesu tu simku kartu. Alebo ved mozno sa zastavim zajtra aj na poste a kupim si ju

@renirv Jasné, že objednala 🙂 Chodím síce na poštu často ale keď tam vidím tie rady, nemám to srdce sa tam vypytovať tej tetušky a čo som pozerala tak oni to vlastne len predávajú, nič moc o tom aj tak nevedia takže radšej som to vyriešila takto 🙂 Ten sloboda nekonečno plus som si objednala, kvôli tým dátam aby som mohla veselo počúvať hudbu :D Robím pekne koliečka v parku a počúvam, niekedy aj seriál pozerám. Akurát teraz je to trochu ťažšie lebo sa brodiť v tom snehu