Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@renirv Podobne, len teraz neviem zase čo pozerať. Už všetko čo som mala tak v zásobe, že keď bude čas tak si to pozriem som už videla :D :D Lebo doma čas nebol, vonku som sa musela pred tým čo sa internetu týka uskromniť a teraz keď to mám zrazu tak neobmedzene a ešte je aj tak teplúčko už tak drobec vydrží v kočíku dlhšie spať tak sme vonku aj pol dňa tak toho stíham viac :D
@renirv Budem ti vďačná, kľudne mi to potom poprípade hoď normálne aj sem len aby som proste vedela, že kde by som dostala najlepšiu cenu za to čo ja potrebuje. Videla som teraz kadejaké reklamy ale skôr je to na internet doma, neviem prečo sa nezamerajú trochu aj na tie dáta v mobile, veď s tými je to dosť katastrofa čo sa týka cien teraz
@flientica Ale prosim ta, ved si si uz o tom tolko veci pozistovala, tam uz nemas absolutne co zanedbat 🙂 A nakoniec si ju teda objednala alebo si si ju bola kupit? Neviem mne to pride take zbytocne tam chodit, hlavne preto, ze u nas poste byva vecne miliarda ludi a vsetci chcu riesit nieco dolezite strasne, ci uz baliky stratene alebo vyhry zo zrebov a podobne takze objednat to je isto asponu nas o dost pohodlnejsie a rychlejsie
@emmi101 Nevšimla? No to je zvláštne, lebo veď tu o tom píšeme stále 🙂 Mám teraz pár mesiacov posledných ten sloboda nekonečno plus čo má 4ka, tam mám nekonečne dát takže preto môžem len tak pozerať seriály aj bez toho aby som bola niekde v blízkosti wifi 🙂 Je mi jedno koľko internetu miniem, chvalabohu už 😂😂😂 Keď som si pred tým musela furt dáta dokupovať tak mi to jedno nebolo 😅
@renirv No povodne som si ju chcela ist normalne kupit, aj som behla normalne len na postu len ked som tam prisla tak zase fungovali dve okienka, rada pomaly az na schody, uz sa dve zlievali do jednej tak som si povedala, ze teda kaslem na to a objednam ju. Strasne sa mi tam nechcelo cakat 😂 Ale bolo to este doobeda takze na druhy den mi aj prisla hned z rana co som bola milo prekvapena
@emmi101 Ahojky,mne akurat nedavno prisla domov prisla simka ich domov, tak ak by si chcela tak sa kludne mozes spytat aj mna nieco. Dost som vahala ved baby tu uz aj mali nervy na mna, ze sa neviem tak dlho rozhodnut ale som taka, ze nerada idem do niecoho o com skoro nic neviem takze som vsetko zistovala a uz som asi odbornicka na ten pausal 😂😂😂
@tanalyn Jasne, keby bolo nieco take. Neviem teraz som pozrela najnovsie to killing eve ale to ma zatial iba jednu seriu, teraz ma byt druha ale ma to iba 8 casti tak to som pozrela za tri dni ale inak je to super, hned pri prvej casti ma to chytilo 🙂 Ale ta overena klasika tiez nie je zly napad 🙂
@flientica Vidis, som ti to hovorila, ze tam zbytocne budes chodit. Zase tie posty na Slovensku vacsinou funguju uplne rovnako a viem ako to vyzera u nas ked tam potrebujem ist nieco vybavit, jedna katastrofa a tuto si aj tak mozes vsetko pozriet na internete, objednas co potrebujes a mas to bez problemov
@barby1982 ahoj ja mam tiez Funfon na kredit a som spokojna. Ziadny vypadok ani nic podobne som este neriesila.
@emmi101 To je podla mna lahka matemika ci sa ti to oplati alebo nie 🙂 Keby si chcel tak som videla u nich na stranke teraz nedavno aj taku kalkulacku, kde si vlastne zadas to kolko platis teraz, co mas v pausale, ktory mas a ono ti to tam porovna s pauslom od 4ky aby si vedela kolko mozes usetrit 🙂 To je podla mna take sikovne. Ak by si to nevedela najst tak ti poslem link
@renirv Aha no to vyzerá super. Ja som práve pozerala ten chernobyl, to bol fakt skvelé tak teraz prejdem teda na toto. Vďaka za tip. Ja som tu teraz moc nebola lebo už bolo teplo tak jsom skôr vonku bola a keď tak som si tam pozerala, na koníka som aj zabudla keď mám pravdu povedať. Sem aj tak chodím najviac keď mám nejaký problém :D
@uglybetty1234 Ahoj 🙂 No to by si mala dobrú úsporu 🙂 Ja som s ním akože ešte v zahraničí nebola, chystáme sa vlastne až teraz koncom augusta na dovolenku takže až vtedy to odskúšam ale čo som čítala nedávno tak pridávali krajiny do roamingu teraz nedávno, takže v tých krajinách by to malo byť v pohode 🙂 Ak by si chcela tak ti môžem niekde skúsiť nájsť aj ten článok kde je zoznam krajín alebo to máš aj na ich stránke normálne v cenníku 🙂 Ty nejako často cestuješ či to tiež len kvôli dovolenke potrebuješ?

@tanalyn Bola som sa na to pytat ale nie je to taka katastrofa tak som sa rozhodla, ze tie peniazky obetujem, ved sa mi to koniec koncov vrati nie?