Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@uglybetty1234 Treba si pozriet krajiny kde je roaming vybaveny s tamojsimi operatormi, tam je signal v pohode 🙂 Tento rok pridali kopec krajin ale treba si potom aj ceny pozriet, ja som to studovala a pokial ides mimo eu tak sa ti oplati viac posielat smsky ako telefonovat 🙂
@uglybetty1234 Ja to ešte nemám odskúšané ale tak keď majú ten roaming tak by to malo fungovať si myslím, uvidím, poviem ti keď to vyskúšam :D Dúfam, že to bude čo najskôr
@renirv To aj ja stále, plus si tam pozerám stále mhdčku v iných mestách, lebo mi väčšinou keď niekam ideme tak odparkujeme auto a po meste sa potom pohybujeme mhdčkou 🙂 Príde mi to praktickejšie a rýchlejšie, lebo väčšinou sú tam zápchy a tak, takže s anemusíme aspoň my nervačiť
@emmi101 Platia 🙂 A inak aj 4ka má práve teraz cez leto akciu, že keď si aktivuješ aby ti sťahovali platby za paušál automaticky z karty tak máš potom nekonečno dát zadarmo celé leto aj v národnom roamingu 🙂 Takže ak premýšľaš nad tým, že by si si zobrala do nich paušál tak terza máš podľa mňa o dôvod navyše 🙂 Treba to využiť
@tanalyn Hej to ja aj u nas. Soferuje muz takze ja ked niekam idem tak vacsinou mhdckou tiez. Skratka to sa zide a nie len takto v lete. Teraz som akurat narazila na taku super hru do mobilu, taky zabijak casu ked napriklad cakas u doktora a drobec spi, taka som bola rada, ze si to mozem stiahnut aj ked nie som doma na wifine :D
@renirv Hej hej mala si pravdu nakoniec 🙂 Napisem aj tebe teda, sa ospravedlnujem, ze som tu nebola tak dlhsie ale mala som zdravotne problemy. Som ale rada, ze som to pred tym stihla vybavit lebo som bola nejaky cas aj v nemocnici a tam som nemala co robit tak som bola furt len na internete v mobile
@flientica Fuha a coze sa ti stalo ak sa smiem spytat? Je to nieco vazne? Nemusis si ale robit starosti ved zase to nie je tvoja povinnost tu byt stale 🙂 Vidis tak sa ti nakoniec aj takto super hodilo. Akoze radsej asi keby nie, ze nemas problemy ale hodi sa to v roznych situaciach
@renirv Prepac ale nerada by som to tu takto verejne preberala, nie som z toho este uplne vonku a je to pre mna taka citliva tema takze ak sa nenahnevas to tu nebudem pisat. Podstatne je pre mna, ze uz je to lepsie a mohla som ist konecne normalne domov. Ale ano mas pravdu, vdaka tomu mi tam bolo o nieco lahsie, rychlejsie mi tam ubiehal cas pocas dna ked som si mohla aj nejaky film alebo serial zapnut, samozrejme aj facebook fungoval, mohla som si pisat s kamaratkami, proste je to dobra vec ked ta v minani dat nic neobmedzuje
@flientica Samozrejme to mu uplne rozumiem. Prepac ak bola tak otazka nejaka netaktna, ja som niekedy ako velka voda, proste sa spytam a moc nepremyslam nad tym ci je to vhodne alebo nie. Som ale teda rada, ze uz je to ako tak okay a mozes byt aspon doma so svojou rodinkou. Vedela si inak o tom, ze teraz uz ti data platia vsetky co mas aj v narodnom roamingu, nie len ten 1gb? 🙂

@emmi101 Takze vies kde to mas hladat? 🙂 Nie, ja som este problem nemala. Akoze ked idem niekam do hor tak tam je akoze horsi alebo je sem tam vypadok ale tak to ma aj kamoska co ma ineho operatora takze to mas jedno vtedy 🙂 Inak som nikdy so signalom problem nemala 🙂