icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

renirv
20. júl 2019

@emmi101 Takze vies kde to mas hladat? 🙂 Nie, ja som este problem nemala. Akoze ked idem niekam do hor tak tam je akoze horsi alebo je sem tam vypadok ale tak to ma aj kamoska co ma ineho operatora takze to mas jedno vtedy 🙂 Inak som nikdy so signalom problem nemala 🙂

renirv
20. júl 2019

@uglybetty1234 Treba si pozriet krajiny kde je roaming vybaveny s tamojsimi operatormi, tam je signal v pohode 🙂 Tento rok pridali kopec krajin ale treba si potom aj ceny pozriet, ja som to studovala a pokial ides mimo eu tak sa ti oplati viac posielat smsky ako telefonovat 🙂

renirv
20. júl 2019

@tanalyn V pohode 🙂 My sme tiez uz aj dovolenku stihli hned prvy tyzden, nejake vylety, takze mi nenapadlo moc sem ist ale za to som vyuzivala internet asi este viac ako normalne pocas roka :D Hlavne ako navigaciu na cestach po vyletoch :D

emmi101
22. júl 2019

@uglybetty1234 Ja to ešte nemám odskúšané ale tak keď majú ten roaming tak by to malo fungovať si myslím, uvidím, poviem ti keď to vyskúšam :D Dúfam, že to bude čo najskôr

emmi101
22. júl 2019

@tanalyn Okay, len som chcela vedieť práve to, že či tie čo sú tam už teraz platia a môžem sa na to spoľahnúť vieš 🙂 Ďakujem inak za pomoc ešte raz

emmi101
22. júl 2019

@renirv Jasné, viem ale ďakujem aj tak 🙂 Akože premýšľam teraz nad nimi veľmi, lebo som videla, že majú napríklad teraz aj voľakú akciu na dáta, vieš o tom voľačo?

0silvia0
22. júl 2019

@emmi101 počas júla má telekom letný balík dát zadarmo, ale platí len do konca júla.

tanalyn
31. júl 2019

@renirv To aj ja stále, plus si tam pozerám stále mhdčku v iných mestách, lebo mi väčšinou keď niekam ideme tak odparkujeme auto a po meste sa potom pohybujeme mhdčkou 🙂 Príde mi to praktickejšie a rýchlejšie, lebo väčšinou sú tam zápchy a tak, takže s anemusíme aspoň my nervačiť

tanalyn
31. júl 2019

@emmi101 Platia 🙂 A inak aj 4ka má práve teraz cez leto akciu, že keď si aktivuješ aby ti sťahovali platby za paušál automaticky z karty tak máš potom nekonečno dát zadarmo celé leto aj v národnom roamingu 🙂 Takže ak premýšľaš nad tým, že by si si zobrala do nich paušál tak terza máš podľa mňa o dôvod navyše 🙂 Treba to využiť

renirv
31. júl 2019

@emmi101 No uz ti o tom napisala tanalyn takze ti to nemusim vysvetlovat 🙂 Akcia plati az do septembra myslim a citala som, ze ak mas kartu mastercard tak sa ti to tusim predlzuje este do oktobra 🙂

renirv
31. júl 2019

@tanalyn Hej to ja aj u nas. Soferuje muz takze ja ked niekam idem tak vacsinou mhdckou tiez. Skratka to sa zide a nie len takto v lete. Teraz som akurat narazila na taku super hru do mobilu, taky zabijak casu ked napriklad cakas u doktora a drobec spi, taka som bola rada, ze si to mozem stiahnut aj ked nie som doma na wifine :D

emmi101
8. aug 2019

@0silvia0 To mi už teraz skoro v polovica augusta moc nepomôže :D Ja som chcela paušál kde budem mať dobrú cenu na dáta stále, nie len ich mať mesiac zadarmo

emmi101
8. aug 2019

@tanalyn A dokedy to platí? Stíham to ešte? Ale keď to aj skončí tak potom budú normálne platiť tie ceny paušálov čo majú aj teraz hej? To sa toho netýka?

emmi101
8. aug 2019

@renirv Joj to ja mám, to by bolo super. Zatiaľ by mi mohol k tomu stači aj ten lacnejší paušál a potom, a keď to skončí by som si ptoom prehodila na ten za 20 eur. Bude sa to dať potom tak prehodiť?

flientica
9. aug 2019

@emmi101 Prepac ja som tu dlho nebola, mala som nejake problemy zdravotne tak som neriesila konika ale uz je to ok tak sa sem vraciam a pomalicky odpisujem vsetkym takto spatne. A ty sa este nerozhodla? Tiez si davas tak na cas ako ja? :D

flientica
9. aug 2019

@renirv Hej hej mala si pravdu nakoniec 🙂 Napisem aj tebe teda, sa ospravedlnujem, ze som tu nebola tak dlhsie ale mala som zdravotne problemy. Som ale rada, ze som to pred tym stihla vybavit lebo som bola nejaky cas aj v nemocnici a tam som nemala co robit tak som bola furt len na internete v mobile

tanalyn
13. aug 2019

@renirv To aj ja frut sťahujem kadejaké hry, mi to vyhadzuje stále na instagrame nejaké reklamy, potom to stiahnem a zistím, že je to úplne iná hra :D Ale aspoň ma to netrápi keď mám toľko dát a ešte sa mi páči, že môžem stále počúvať cez internet rádio

tanalyn
13. aug 2019

@emmi101 Jasné, to ceny paušálov absolútne nemení, tie boli také aj pred tým ako začala táto akcia 🙂 Akurát budeš mať k nim aj niečo navyše 🙂 A platí to tuším do septembra. Nemáš náhodu master card kartu?

renirv
20. aug 2019

@emmi101 Samozrejme, ved tam si mozes potom zvysovat, znizovat ked potrebujes. Nemas tam viazanost takze ked ti bude koncit zuctovacie obdobie, teda ten mesiac tak si to mozes prehodit zase na iny

renirv
20. aug 2019

@flientica Fuha a coze sa ti stalo ak sa smiem spytat? Je to nieco vazne? Nemusis si ale robit starosti ved zase to nie je tvoja povinnost tu byt stale 🙂 Vidis tak sa ti nakoniec aj takto super hodilo. Akoze radsej asi keby nie, ze nemas problemy ale hodi sa to v roznych situaciach

renirv
20. aug 2019

@tanalyn Pravda, ale radio si mozes stiahnut aj ako aplikaciu, ze nemusis ho potom cez internet pocuvat 🙂 Ale ved to uz je na teba a prakticky ked mas data tak ako ja tak ti to je tiez jedno co :D

emmi101
1. sep 2019

@flientica Nie, že by som si dávala na čas ale tak proste nerada sa do niečoho len tak hrniem. Stačí to ako vysvetlenie? 🙂

emmi101
1. sep 2019

@tanalyn Myslíš akože bankomatovú? Mám prečo?

emmi101
1. sep 2019

@renirv Aha ďakujem krásne teda za objasnenie. Len som chcela vedieť, že či keď by som si teraz napríklad dala nejaký menší paušál to môžem potom ešte navyšovať, len nechcem hneď platiť ten najdrahší

flientica
13. sep 2019

@renirv Prepac ale nerada by som to tu takto verejne preberala, nie som z toho este uplne vonku a je to pre mna taka citliva tema takze ak sa nenahnevas to tu nebudem pisat. Podstatne je pre mna, ze uz je to lepsie a mohla som ist konecne normalne domov. Ale ano mas pravdu, vdaka tomu mi tam bolo o nieco lahsie, rychlejsie mi tam ubiehal cas pocas dna ked som si mohla aj nejaky film alebo serial zapnut, samozrejme aj facebook fungoval, mohla som si pisat s kamaratkami, proste je to dobra vec ked ta v minani dat nic neobmedzuje

flientica
13. sep 2019

@emmi101 Samozrejme, ze staci 🙂 Ja ta nikam nenaham ani nic 🙂 Len vravim akoze keby som vedela ked som to ja riesila, ze je to taka dobra vec tak by som tak dlho nevahala 🙂 Ty uz si aj niekam pokrocila?

tanalyn
16. sep 2019

@renirv Veď ja viem, kedysi som tak počúvala ale teraz ma to už trápiť nemusí :D Pozerám aj tie seriály a filmy, počúvam rádio, sťahujem hry a kadejaké aplikácie, púšťam drobcovi pesničky na youtube a aj tak sa mi to ešte ani jeden mesiac nepodarilo minúť :D

tanalyn
16. sep 2019

@emmi101 Lebo až by si si tú kartu uložila, neviem teda či si to stihla tak to pokračuje vlastne až do septembra a tie septembrové dáta, podľa toho kedy by si si aktivovala ten paušál môžeš vlastne míňať až do októbra ešte 🙂

renirv
17. okt 2019

@emmi101 Jasne tam to nemas na viazanost co uz vies takze ty si mozes potom na dalsi mesiac zase zaplatit uplne iny pausal vies. Ci potrebujes zvysit, ci potrebujes znizit tak to je tvoja vec 🙂 A este stale nic?

renirv
17. okt 2019

@flientica Samozrejme to mu uplne rozumiem. Prepac ak bola tak otazka nejaka netaktna, ja som niekedy ako velka voda, proste sa spytam a moc nepremyslam nad tym ci je to vhodne alebo nie. Som ale teda rada, ze uz je to ako tak okay a mozes byt aspon doma so svojou rodinkou. Vedela si inak o tom, ze teraz uz ti data platia vsetky co mas aj v narodnom roamingu, nie len ten 1gb? 🙂