icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

emmi101
3. dec 2019

@renirv Veď to potom nakoniec aj mne došlo, že vlastne tam nemám moc nad čím špekulovať, veď aj tak furt nadávam, že mám málo dát takže toto bude pre mňa najlepšie riešenie

emmi101
3. dec 2019

@flientica Ďakujem tiii, ja som si to už potom našla tam. Len som bola slepá vieš, som nevidela, že ako to tam je podelené. Ale už viem kde si mám pozerať, že čo majú nové. Teraz zase pridávali niečo do roamingu som videla však?

emmi101
3. dec 2019

@tanalyn Aha no to som nevedela. Ja som tam chcela volať až potom nech ma nepresviedčajú lebo som už na to fakt nemala nervy. Vieš ako to oni vedia, že kým im nepoložíš tak budú mlieť a skúšať to na teba. Chcela som sa tomu vyhnúť

renirv
5. dec 2019

@flientica To nevadi vobec 🙂 Ved tak to sa pridava automaticky takze ked si to pozries aspon raz za tie dva mesiace tak budes vediet, ze to pridali a hotovo 🙂 Nemusis byt na to ziadna odbornicka ani itckarka

renirv
5. dec 2019

@emmi101 Ved to, ze aj ja som furt mala malo. Furt som si aj pred tym navysovala data, stale viac penazi na to minala a furt mi bolo malo. Toto neminiem lebo je to proste neobmedzeno a hotovo

renirv
5. dec 2019

@tanalyn Hej take nieco myslim. No ak by si to chcela po celom byte, ze nemusis sa starat kde to mas tak odporucam radsej tu wifi. Lebo mobil je sice ok ale nema to zase taky dosah ako klasicka wifi, ten by si si musela nosit si myslim 🙂

tanalyn
12. dec 2019

@emmi101 Jasné, ja to už ani nepočúvam, akože nie som taká neslušná, že nič nepoviem a zložím ale normálne poviem, ďakujem nemám záujem a potom zložím. Proste slušne poviem ale nečakám na odpoveď lebo viem, že by to aj tak pokračovalo ale to je moja taktika

tanalyn
12. dec 2019

@renirv Asi to bude lepšie, hovorila som už o tom aj mužovi , že by sme to mohli takto vyriešiť a povedal, že sa na o pozrie. Ta hádam po Vianociach by sme už mohli fungovať s týmto internetom

flientica
13. dec 2019

@emmi101 Super som rada 🙂 Nic sa nedeje ja tiez niekedy nevidim nieco co mam priamo pred sebou a nie len takto na internete ale aj doma ked nieco hladam. Ano citala som nieco, ze zase tam nieco pridavaju

flientica
13. dec 2019

@renirv Uz budem teraz vediet, ze to musim sledovat. Takze si na to budem davat pozor. A v tej aplikacii to neukazuje?

emmi101
16. dec 2019

@renirv Ja som pozerala aj ako to majú inde ale nikde som nenašla, že by tam mali vôbec toľko dát a nie ešte za takú cenu. Som rada, že ste mi o tom povedali

emmi101
16. dec 2019

@tanalyn Tam ti fakt nič iné nezostáva, akože ja niekedy ale tiež zložím iba tak lebo proste nmám čas sa s nimi vykecávať, vysvetľovať a neviem čo. Proste zložim ale oni aj tak ešte volajú dva rázy potom

emmi101
16. dec 2019

@flientica Ja som sa do toho fakt tak zažrala teraz, že každý deň pozerám čo nové píšu na stránke alebo nejaké webové noviny a tak :D Viem teraz úplne všetko dúfam. Čím viac toho vie človek tým lepšie to môže využiť keď bude potrebovať

renirv
17. dec 2019

@tanalyn Ved aj teraz by ste to stihli keby si este objednate tu sim kartu, este je do pondelka cas a co ja mam skusenost tak by to malo byt prist aj na druhy den z posty tym kurierom

renirv
17. dec 2019

@flientica Nejak novinky? Nieco tam je ale najlepsie je toto asi sledovat normalne na stranke alebo v novinach na internete. Teraz som zasa videla nedavno aj nieco, ze uz spustili v Banskej Bystrici aj vysielace na to 5g, ze si to tam mozu ludia vyskusat. Len nemam taky mobil este 😂

renirv
17. dec 2019

@emmi101 Nie je za co 🙂 Ked mozem tak rada pomozem, co sa tyka tohto aj inych veci. Inak akoze keby sa moj muz o to tak nezaujimal tak neviem tiez ci by som menila operatora lebo ja to tak nesledujem ale on to zacala sledovat a ked zistil, ze kolko mozeme usetrit tak uz potom nevahal

tanalyn
18. dec 2019

@emmi101 Každý má na to asi svoju taktiku :D :D Vieš ako t oje, niekto ani nezdvíha cudzie čísla ale to by som si ja nikdy nedovolila lebo neviem kto mi volá môže to byť aj niekto z rodiny a tak

tanalyn
18. dec 2019

@renirv Myslíš, že by to ešte stihlo prísť? Ja som myslela, že to nechám už po sviatkoch lebo aj tak musíme ísť ešte niekde pozrieť aj ten ruter špeciálny niekde

flientica
19. dec 2019

@emmi101 Fakt? To ti kazdy den napadne? Mne to nepride na rozum, mozno tak raz za tyzden, vtedy to idem pozriet ale to staci. Tak aspon teraz budem mat niekoho kto o tom bude vediet prvy a mozes nam dat vediet :D

flientica
19. dec 2019

@renirv To som nieco videla ale mne sa nieco vidi, ze maju aj nieco v bratislave uz nie? Ci to si pletiem s niecim inym?

emmi101
20. dec 2019

@renirv Tak to väčšinou býva, že toto viac sledujú muži. Môj tiež stále sleduje nejaké akcie na elektroniku a podobné veci lebo furt hľadá, kde by sme na takých veciach ušetrili. Ale v tomto mal pravdu, lebo fakt na tom môžete ušetriť dosť peňazí. Teraz už aj my

emmi101
20. dec 2019

@tanalyn Hej len tiež nikdy neviem kto to volá. Ja tiež nemám každého uloženého :D

emmi101
20. dec 2019

@flientica Už si na to dávam pozor teraz :D Teraz som zasa čítala o tom 5g ako to spojazdňujú a tak. Normálne ti ma to chytilo a to ani nerozumiem úplne všetkému ale proste ma to začalo baviť sledovať to

renirv
13. jan 2020

@tanalyn Podla mna ste to mohli stihnut, neviem teda ci ste sa na to nakoniec dali alebo nie 🙂 Ale ved vies ako to tam funguje, ze proste jeden den objednas a na druhy den to mas a kedze pondelok bol este normalny pracovny den tak preco nie

renirv
13. jan 2020

@flientica Myslela som, ze nie ale pravdu mas 🙂 Uz to rozbiehaju pomalicky aj v Bratislave ale tam to este asi nemozu este vyskusat aj ostatni ludia tak ako v Bystrici 🙂

renirv
13. jan 2020

@emmi101 Byva to tak ale akoze ja nechcem povedat to, ze mna to vobec nezaujima alebo co. Viem co mam v pausaly napriklad a podobne. Netreba byt zase uplne taky, ze vykaslem sa na to lebo sa mi nechce nic menit a vybavovat. To nie je dobry pristup. Treba to vyuzit ked mame na vyber

derdia
13. jan 2020

Ja som na chate v O2 spomenula,ze kedy mozem odist, k inemu operatorovi a hned mi ponukli Zlaty pausal ,vsetko neobmedzene a 10 gb dat za 25 eur....ale bez telefonu samozrejme....ale zatial to mam...uvidim casom.

tanalyn
14. jan 2020

@emmi101 Ja sa toho práve bojím, lebo niekedy keď vidím, že mi volajú ja neviem z česka alebo ta, že ukazuje mesto tak to nezdvíham. Lebo to volajú z tej pevnej linky večne

tanalyn
14. jan 2020

@renirv My sme sa už potom dohodli, že už kašleme na to, veď aj tak sme cez vianoce mali iný program, nebolo tam toľko treba do toho tabletu ten interne ale potom sme ho hneď objednali a veď už nám to funguje normálne

tanalyn
14. jan 2020

@derdia No to máš ale ešte stále málo za také peniaze podľa mňa. Akože nechcem ti do toho nejako kecať alebo čo, veď keď ti to tak vyhovuje, tak si to nechaj. Len ja mám napríklad v 4ke za 20 eur neobmedzené dáta, teda je tam 300gb ale to za mesiac neminieš isto takže máš ho k dispozícii keď potrebuješ a neobmedzené sms/volania takže to je cenovo lepšie podľa mňa 🙂