Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@flientica Ano, to som presne aj ja vidlea, ze uz minule na tom veltrhu nejakom akoze predstavili aj telefony, ktore podporuju aj 5G len su este strasne drahe ked to je teraz zatial taka novinka vies ako. Ved ale kedysi to tak bolo aj so 4g a ostatnymi tymito sietami takze sa nebojim vobec, za chvilu to uz budeme mat aj my
@emmi101tiež si myslím, my nemáme tie sviatky také, že by sme boli doma a nevedeli čo so sebou. Furt máme niečo na robote, niekde ideme na návštevu alebo prídu zase k nám ale tak to majú asi všetci čo majú veľkú rodinu
@flientica Veď to poznáš, malá ma zamestnáva skoro stále a keď mám čas chvíľku tak akurát upratujem, varím a podobne. Ale tiež chvála bohu za tie dáta lebo keď potrebujem aby u doktorky neplakala alebo čo tak jej tam zapnem nejaké rozprávky krátke na youtube, má hrozne rada kreslené mačky tak niečo také jej tam nájdem, to ju zakaždým strašne zaujme a len pozerá s otvorenými ústami
@emmi101 V mojom tiez nie, vies ako to je, ratas kazde euro, aj ked si nieco doprajes alebo tak. Ja som rada ked sa da niekde usetrit a rada preto nieco spravim, nevadi mi to. A toto je si myslim najmenej. Ved si zober, ze nemusis ani nikam chodit, mozes si to objednat cez internet a pride ti simka, aj prenos cisla tak vybavis, to uz je aky level pohodlnosti ak sa ani toto niekomu nechce

@tanalyn ano viem ale ked som mala 500 mg tak to sai vzdy minulo hned....zatial som viazana do aprila a potom popozeram co je najvyhodnejsie😊