Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@flientica Nejak novinky? Nieco tam je ale najlepsie je toto asi sledovat normalne na stranke alebo v novinach na internete. Teraz som zasa videla nedavno aj nieco, ze uz spustili v Banskej Bystrici aj vysielace na to 5g, ze si to tam mozu ludia vyskusat. Len nemam taky mobil este 😂
@emmi101 Nie je za co 🙂 Ked mozem tak rada pomozem, co sa tyka tohto aj inych veci. Inak akoze keby sa moj muz o to tak nezaujimal tak neviem tiez ci by som menila operatora lebo ja to tak nesledujem ale on to zacala sledovat a ked zistil, ze kolko mozeme usetrit tak uz potom nevahal
@emmi101 Byva to tak ale akoze ja nechcem povedat to, ze mna to vobec nezaujima alebo co. Viem co mam v pausaly napriklad a podobne. Netreba byt zase uplne taky, ze vykaslem sa na to lebo sa mi nechce nic menit a vybavovat. To nie je dobry pristup. Treba to vyuzit ked mame na vyber
Ja som na chate v O2 spomenula,ze kedy mozem odist, k inemu operatorovi a hned mi ponukli Zlaty pausal ,vsetko neobmedzene a 10 gb dat za 25 eur....ale bez telefonu samozrejme....ale zatial to mam...uvidim casom.
@derdia No to máš ale ešte stále málo za také peniaze podľa mňa. Akože nechcem ti do toho nejako kecať alebo čo, veď keď ti to tak vyhovuje, tak si to nechaj. Len ja mám napríklad v 4ke za 20 eur neobmedzené dáta, teda je tam 300gb ale to za mesiac neminieš isto takže máš ho k dispozícii keď potrebuješ a neobmedzené sms/volania takže to je cenovo lepšie podľa mňa 🙂

@renirv Veď to potom nakoniec aj mne došlo, že vlastne tam nemám moc nad čím špekulovať, veď aj tak furt nadávam, že mám málo dát takže toto bude pre mňa najlepšie riešenie