icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

derdia
14. jan 2020

@tanalyn ano viem ale ked som mala 500 mg tak to sai vzdy minulo hned....zatial som viazana do aprila a potom popozeram co je najvyhodnejsie😊

flientica
17. jan 2020

@emmi101 A je teraz nieco nove zasa? Neprisla si sa na nieco? Volake akcie alebo zlavicky zase keby chceli mat :D

flientica
17. jan 2020

@renirv No ved mne sa volaco marilo, ze som citala aj to, ze v Bratislave maju nieco. No ja som zvedava kedy sa to rozbehne tak, ze to bude po celom slovensku. Na to potrebujem ale potom taky telefon co to podporuje a tie su teraz este celkom drahe

flientica
17. jan 2020

@derdia Vidis tam by si potom nemala vobec problem, tam to mas aspon bez viazanosti 🙂

emmi101
20. jan 2020

@renirv Jasné, keď to nebudeš trošku sledovať tak sa ti kľudne môže stať,ž e budeš zbytočne platiť aj dvakrát viac ako by si normálne mohol. Ale veľakrát je to práve kvôli tomu, že sa človeku nechce to vybavovať

emmi101
20. jan 2020

@flientica Vieš čo teraz ani nie ale ani som teraz moc nepozerala, mala som strašne veľa práce, takže keď som mala čas som len oddychovala, už som nepozerala do počítača

emmi101
20. jan 2020

@tanalyn Keď vám to nechýbalo tak to je to v pohode. Vieš keď ste mali program a podobne. Ale dobre keď ste to stihli už potom hneď po sviatkoch. Veď to je aj tak strašne ľahké vybaviť

renirv
21. jan 2020

@tanalyn Jaj to hej, my sme tiez cez vianoce mali tolko roboty, ze dovidenia. Len kym sme celu rodinu obehali po vianociach a potom po silvestri znova, este do toho mal moj dedko narodeniny a este aj okruhle tak sme hned po troch kraloch oslavovali, mali sme toho veru tiez dost

renirv
21. jan 2020

@flientica Ano, to som presne aj ja vidlea, ze uz minule na tom veltrhu nejakom akoze predstavili aj telefony, ktore podporuju aj 5G len su este strasne drahe ked to je teraz zatial taka novinka vies ako. Ved ale kedysi to tak bolo aj so 4g a ostatnymi tymito sietami takze sa nebojim vobec, za chvilu to uz budeme mat aj my

renirv
21. jan 2020

@emmi101 No pridaj, niektori aj trikrat viac platia, nie je to len tak. Ale vies co, kazdy robi asi tak najhlepsie ako vie. Niekto sa na to vykasle a plati lebo nema rad ked musi nieco vybavovat a niekomu to zasa nevadi a radsej usetri

tanalyn
23. jan 2020

@derdia To je strašne málinko, to ja miniem asi za dve hodiny keď sa nudím, že napríklad sedím u doktora v čakárni a podobne tak tam to ide jedna radosť :D Ale to už aspoň nemáš do apríla tak dlho, to sa šuchne. A rieš si to potom, netreba sa báť a stáť si za svojím

tanalyn
23. jan 2020

@emmi101tiež si myslím, my nemáme tie sviatky také, že by sme boli doma a nevedeli čo so sebou. Furt máme niečo na robote, niekde ideme na návštevu alebo prídu zase k nám ale tak to majú asi všetci čo majú veľkú rodinu

tanalyn
23. jan 2020

@renirv Fúha no vy tam toho tiež máte dosť keď to tak čítam :D Ja inak po sviatkom vyzerám viac zničene ako počas celého roka :D Lebo stále niečo treba, aj doma chystať, návštevy a neviem čo všetko. Som už aj celkom rada, že je po nich ale teším sa zase na ďalšie

flientica
24. jan 2020

@emmi101 Hej? A s cim si mala tolko roboty? Ja akurat teraz mam cas tak idem popozerat aj na stranku ci nemaju nieco nove a tak. Ale inak to zvykne aj v tej apke ukazat ak sa nieco meni tak tam to staci tiez sledovat uz teraz

flientica
24. jan 2020

@renirv Asi mas pravdu, len vtedy som sa o to este moc nezaujimala tak som si to ani moc nevsimala, ze kedy ake novinky boli, lebo mi to pride ako keby sme mali 3g a potom uz len zrazu bolo 4g ani som nevedela ako 😂 Uvidime kedy sa to rozbehne teraz

emmi101
27. jan 2020

@renirv To je pravda ale podľa mňa to môže byť jedno iba takým, čo majú toľko peňazí, že im je jedno či môžu niečo ušetriť alebo nie. Neviem koľko takých ľudí je na slovensku ale v mojom okolí ich teda moc nie je 😀

emmi101
27. jan 2020

@tanalyn No to tak má veľa ľudí. Ono je dobré mať internet po ruke, teda dáta keď ideš napríklad k doktorovi alebo proste niekde dlho čakáš, keď cestuješ dlho a tak. Inak je stále dosť roboty

emmi101
27. jan 2020

@flientica Veď to poznáš, malá ma zamestnáva skoro stále a keď mám čas chvíľku tak akurát upratujem, varím a podobne. Ale tiež chvála bohu za tie dáta lebo keď potrebujem aby u doktorky neplakala alebo čo tak jej tam zapnem nejaké rozprávky krátke na youtube, má hrozne rada kreslené mačky tak niečo také jej tam nájdem, to ju zakaždým strašne zaujme a len pozerá s otvorenými ústami

renirv
28. jan 2020

@tanalyn Veru mame, kym sa to vsetko obeha to uz aj sviatky prejdu. Joj tak to sa aj tesim ked je uz konecne po nich. Akoze ja mam rada nasu rodinu a tak, rada k nim chodim na navstevu ale ked to ma clovek takto pokope tak potom je toho taky presyteny alebo ako by som to povedala

renirv
28. jan 2020

@flientica A tak mne to tak neprislo, ze zrazu ale mozno preto, ze som zachytila uz davnejsie, ze by to teda chceli spustit a potom bola este nejaka doba medzi tym a telefon, ktory to podporuje som tiez mala az neskor

renirv
28. jan 2020

@emmi101 V mojom tiez nie, vies ako to je, ratas kazde euro, aj ked si nieco doprajes alebo tak. Ja som rada ked sa da niekde usetrit a rada preto nieco spravim, nevadi mi to. A toto je si myslim najmenej. Ved si zober, ze nemusis ani nikam chodit, mozes si to objednat cez internet a pride ti simka, aj prenos cisla tak vybavis, to uz je aky level pohodlnosti ak sa ani toto niekomu nechce

tanalyn
30. jan 2020

@emmi101 Hej to je super, ja to veľmi využívam keď chodím kočíkovať vieš 🙂 Ja si proste zapnem youtube a počúvam nejakú hudbu alebo keď si sadnem na chvíľku niekde do parku do tieňa v lete alebo na jar tak si tam zapnem na chvíľku nejaký seriál keď malá spí 🙂

tanalyn
30. jan 2020

@renirv To celkom chápem. Fakt to stačí raz do roka. Ale ja akože musím povedať, že odkedy už mám tých dát dosť tak aj využívam aj to telefonovanie cez dáta to je celkom dobré takže si aj častejšie volám s rodinou čo býva ďaleko alebo aj skype dosť využívam 🙂

flientica
31. jan 2020

@emmi101 Fakt? To mas celkom stastie, moja mala tu nezaujima skoro nic co sa tohto tyka. Ma iba jednu rozpravku co ju ako tak zaujima ale tiez musi mat na nu naladu. Ona sa radsej hra s hrackami

flientica
31. jan 2020

@renirv Je pravda, ze som to tak nesledovala vtedy tak mozno preto mi to prislo takze, ze zrazu hop a uz to bolo vsetko. Ale teraz je to uz inak no. Ja ale vlasne doteraz nechapem moc, ze co to bude pre nas znamenat

emmi101
1. feb 2020

@renirv Hej tak asi tí čo majú kadejaké tie zlaté paušály a neivem čo všetko, lebo tam máš veľa dát tak vtedy akože platia dosť to som videla. Neviem akože čo k tomu vedie ľudí aby platili toľko keď nemusia

emmi101
1. feb 2020

@tanalyn Aha no to je supe nápad, akože keď bude zase teplo tak to isto využijem ale teraz keď je vonku taká zima tak viem vydržať vonku iba keď sa hýbem takže teraz to asi moc nehrozí :D

emmi101
1. feb 2020

@flientica Vážne? No to máš podľa mňa šťastie, teraz skôr tie deti inklinujú k tej technike ako k obyčajnm hračkám. Ale tak má aspoň tú jednu rozprávku

renirv
2. feb 2020

@tanalyn Hej to je celkom fajn, ja to dost vyuzivam ked volam mojej mame, to ale uz teraz cez fb, vies tam uz si mozes aj obraz pridat ked volas lebo ona stale chce vidiet co robime 😂

renirv
2. feb 2020

@flientica Tak ide tam o rychlost hlavne vies ako 🙂 Ma to kopec vyhod ale tak ja by som musela byt asi itckarka aby som tiez tomu porozumela 😂