Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte, je tu nejaká maminka, ktorá bola, alebo je na liečení so školákom? Mám pár otázok, ohľadom priebehu školy v kúpeľoch a pobytu.
Ahojte, je tu niekto taky, co nastupuje 2.novembra alebo v podobnom case na liecenie?
je tu niekto kto má dieťa v jedličke alebo v limbe?
@luciahavesela my sme este 2.11. na lieceni
@luvis v ktorom LD ste? My ideme do Smreku.
@luciahavesela tiez sme v smreku
@luciahavesela My by sme mali nastupit 14.11. do Smreku, dnes nam prisla pozvanka, musim si to vybavit v praci... maly ma 7 rokov. Tak sa asi spozname 🙂
@ikamaj tesime sa 🙂
Ahojte baby, je tu fakt krasne, kuchyna na prd no som uz aj celkom rada, ze sa nas pobyt chýli ku koncu 🙂
Ahojte. Nastupujeme 21.11 do Smreku . Ideme prvý krát, mohli by ste mi poradiť co je dobre si tam vziať? Je tam aj Wifi? A mam si vziať aj nejaké sane alebo niečo na sankovanie? Vopred ďakujem za info 😉😊
Ďakujem dievčatá 🙂 aluka17 vidíme sa 🙂
Dievčatá, môže byť chyba, keď som neposlala návratku hneď do 5dní späť?
Ahojte. Chcem sa opytat ako je to s kupelmi. Syn ma problemy s nozickami. Chodime na rehabilitacie dvakrat do tyzdna. Ma 3 roky. Poistovna Vseobecna zdravotna. Hlavne ma zaujima ci sa plati nieco a ci platim aj ja ako doprovod...
@luciahavesela Ako sa mate? .. cochcvila sme tam aj my. Ake je pocasie, treba vela oblecenia? Na čo nezabudnuť? Poradite???
@liaka tak v tomto kúpeli sa platí aj neplatí, všetko závisi od poistovni či vám schváli ako doprovod platíte čiastočne alebo ako samoplatca platíte všetko http://www.tkl.sk/charakteristika to je len pre dýchacie problémy a s nožičkami je kúpele asi kováčová tak tam si vyhladajte skupinu,ak je samozrejme vytvorená, ak nie tak si pozrite ako majú lučivná tak podobne by mala aj kováčová.
@ikamaj možno si užijete aj vy snehu ak napadne, ale v tatrách je už napadnutý aj začnú zasnežovať, spravíte si výlet a pôjdete na gulovačku ak nenapadne vám v tom čase ked budete v kupeloch. Páči sa mi, ale mi to už ide na nervy s obliekaním zimných vecí doobedu aj poobede. A ja ešte v takom stave.Lebo cez den by deti mali byť von od 3-5hodín, za každého počasia.
@aluka17 myslím, že až taká chyba to nie je. Zavolajte tam, prípadne pošlite návratku mailom a vybavené.

baby, nejde mi otvorit cely cennik ubytovania- vypise mi chybu a vidim len prvé 4 mesiace...A ja potrebujem vediet cenu, ktora je platná v lete. Neviete niekto????