icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

x_shushu_x
24. okt 2016

baby, nejde mi otvorit cely cennik ubytovania- vypise mi chybu a vidim len prvé 4 mesiace...A ja potrebujem vediet cenu, ktora je platná v lete. Neviete niekto????

oksu
24. okt 2016

@lucinkask mne to povedala dr. z liečebne ... ale skus zavolat dr. do liečebne a skus ju prehovorit, mozno ti vypise

lucinkask
25. okt 2016

Ahojte, je tu nejaká maminka, ktorá bola, alebo je na liečení so školákom? Mám pár otázok, ohľadom priebehu školy v kúpeľoch a pobytu.

luciahavesela
25. okt 2016

Ahojte, je tu niekto taky, co nastupuje 2.novembra alebo v podobnom case na liecenie?

nikaj
26. okt 2016

je tu niekto kto má dieťa v jedličke alebo v limbe?

luvis
26. okt 2016

@luciahavesela my sme este 2.11. na lieceni

luciahavesela
27. okt 2016

@luvis v ktorom LD ste? My ideme do Smreku.

psyxooo
27. okt 2016

@lucinkask ja som bola so skolakom

luvis
27. okt 2016

@luciahavesela tiez sme v smreku

ikamaj
27. okt 2016

@luciahavesela My by sme mali nastupit 14.11. do Smreku, dnes nam prisla pozvanka, musim si to vybavit v praci... maly ma 7 rokov. Tak sa asi spozname 🙂

luciahavesela
28. okt 2016

@ikamaj tesime sa 🙂

glas
28. okt 2016

@luvis Dámy , telefónny kontakt na glassatelier máte na letáčiku priloženom v každom obale tatranskej nosovej sprchy. J.K.

luvis
28. okt 2016

@glas dakujeme.. tak ho urcite vyuzijeme 🙂 uz si vas budeme pamatat

lucinkask
31. okt 2016

@psyxooo Ahoj, napísala som ti IP.

hotelka
31. okt 2016

Ahojte baby, je tu fakt krasne, kuchyna na prd no som uz aj celkom rada, ze sa nas pobyt chýli ku koncu 🙂

janet24
1. nov 2016

@hotelka nie kuchyna ale kuchar😄😄😄😄

91monika
3. nov 2016

Ahojte. Nastupujeme 21.11 do Smreku . Ideme prvý krát, mohli by ste mi poradiť co je dobre si tam vziať? Je tam aj Wifi? A mam si vziať aj nejaké sane alebo niečo na sankovanie? Vopred ďakujem za info 😉😊

hotelka
4. nov 2016

@91monika sane ti netreba, tu ti pozicaju, wifi by malo byt vsade,hlavne si vezmi vela tepleho oblecena lebo ako hovori @janet24 zima neexistuje, existuje len zle obleceny turista :D

aluka17
4. nov 2016

@91monika aj my ideme 21.11. Do smreku...tak sa tam vidime 😊

30mamina3
4. nov 2016

@lucinkask ja som bola zo školakom teda troma 🙂 dcéra tam odchodila 1-6.ročnik a pevne verím,že to dá aj teraz ked je siedmačka 🙂 a dvojčata 1-3.ročník a teraz su štvrtáci.

janet24
4. nov 2016

@hotelka spravne😄😄😄

91monika
6. nov 2016

Ďakujem dievčatá 🙂 aluka17 vidíme sa 🙂

aluka17
7. nov 2016

Dievčatá, môže byť chyba, keď som neposlala návratku hneď do 5dní späť?

liaka
7. nov 2016

Ahojte. Chcem sa opytat ako je to s kupelmi. Syn ma problemy s nozickami. Chodime na rehabilitacie dvakrat do tyzdna. Ma 3 roky. Poistovna Vseobecna zdravotna. Hlavne ma zaujima ci sa plati nieco a ci platim aj ja ako doprovod...

ikamaj
7. nov 2016

@luciahavesela Ako sa mate? .. cochcvila sme tam aj my. Ake je pocasie, treba vela oblecenia? Na čo nezabudnuť? Poradite???

livia341
7. nov 2016

@liaka tak v tomto kúpeli sa platí aj neplatí, všetko závisi od poistovni či vám schváli ako doprovod platíte čiastočne alebo ako samoplatca platíte všetko http://www.tkl.sk/charakteristika to je len pre dýchacie problémy a s nožičkami je kúpele asi kováčová tak tam si vyhladajte skupinu,ak je samozrejme vytvorená, ak nie tak si pozrite ako majú lučivná tak podobne by mala aj kováčová.

livia341
7. nov 2016

@ikamaj tak dnes nám aj sneh napadol, treba mat aspon zimné oblečenie aj 2 krát napr.(oteplovačky,kombinéza,vetrovky) v prípade že jedny by boli mokré ked ste boli von doobedu tak by sa sušili zatiaľ a druhé by ste mali na sebe.A ten sneh na obed zmizol.

ikamaj
7. nov 2016

@livia341 my sme z juhu... tak tuzime po guľovačke ...dúfam, že sa to Matúškovi splní. A ako sa páči vám?

livia341
8. nov 2016

@ikamaj možno si užijete aj vy snehu ak napadne, ale v tatrách je už napadnutý aj začnú zasnežovať, spravíte si výlet a pôjdete na gulovačku ak nenapadne vám v tom čase ked budete v kupeloch. Páči sa mi, ale mi to už ide na nervy s obliekaním zimných vecí doobedu aj poobede. A ja ešte v takom stave.Lebo cez den by deti mali byť von od 3-5hodín, za každého počasia.

ivanulienka81
8. nov 2016

@aluka17 myslím, že až taká chyba to nie je. Zavolajte tam, prípadne pošlite návratku mailom a vybavené.