Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@ivanulienka81 ďakujem, volala som tam hneď na druhý deň, tak si nás zapísali, že prídeme a návratka by už mala byť tam, tak dobre som ju založila a zabudla na ňu :D
Ešte som sa chcela opýtať dievčatá, ako zistím, že akú izbu mi dali? či len priamo na príjme? lebo máme v papieroch len liečebný dom Smrek a tá suma nám vychádza na s obývačkou, no nič také ani štandard nič tam uvedené nemáme. chcem si tam na víkend dať doniesť druhú dcérku, tak aby som mala aspoň predstavu 🙂 ďakujem
@ikamaj ahoj, velmi sa nam tu paci, deti su spokojne, nenudia sa, vzdy nieco mame. Nezabudni hlavne oteplovaky a vetrovky, aj dva kusy, ak sa zmocia deti vonku. Mali sme uz aj sneh, aspon chvilu a to sme prisli cely mokry dnu.
@luciahavesela DAKUJEME za RADU ...uz balime a zaciname sa aj tesit 🙂
Ahojte zienky, tie co ste tam boli dali ste si uz na bud.rok predbezny termin nastupu?a boli ste niektora ubytovana v jedli?ako sa vam tam byvalo?
da sa aj rezervovat si izbu, ak viete do ktorej chcete ist
Tento rok som bola v limbe, a bud.by som chcela do jedle
@luciahavesela zdravim, chcem sa spytat ako je to so stravovanim, ci odporucate celodennu stravu spolu s dietatom, alebo skor len obedy samostatne v tej restike?
@kankam ked si das cez bonsaj, tak tam si mozes dat cokolvek, aj plnu stravu
@luciahavesela a cenovo to je ako? Ide mi o to, ze ja velmi nemusim vecere a ranajkujem tiez viav menej cerealie, tak pre mna ten obed bude akurat, ale svokre potrwbujem zabezpecit, celodennu stravu.Treba to uviest uz v tej navratke, alebo to staci riesit pri prichode?
@kankam 8,50 na den, je to vlastne to iste, len si zaskrtnes, co chces, aj strava je rovnaka a nechodis nikam, nosia ti to do jedalne
@kankam staci to riesit pri prichode
@luciahavesela @livia341 dakujem, budem to teda riesit po prichode cez Bonsaj, mne naozaj staci riesit obed, planijem lahke vecere vo vlastnej rezii ;).
Baby prosim vas ako tam funguje wifi, bez problemov? Potrebujem tam kvoli praci bezproblemove pripojenie na wifi.

neviete už niekto prvy termin po sviatkoch?! 9.1.2017 sa otvara liečebna?! ci?!