Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Baby denny rezim je aky, tie co mate skolakov? Do 12:00 skola a potom?
Novo môj tam nevydržal, len práve mal vyrážky na zadku
Takže 9.1. Sa otvára liečebňa po sviatkoch A dá sa rezervovať aj konkrétna izba.
@kankam prišiel mi papier s presným termínom 3 týždne pred nástupom, nastupovali sme v piatok 21.10 a skončili sme 11.11 len ja som si dala 3 týždne kedže som vedela, že musím byt doma kvôli monitoringu v nemocnici.A kedže začínajú 9.1.ako píšete tak možte hociktorý deň nastupovať v týždni nie len pondelok ale iné dni.
@livia341 volala som, ale este je to skoro, mozno vo Februari uz budu vediet presnejsie.my prioritne potrebujeme kvoli alergenu -pel brezy posledny marcovy, resp.prvy aprilovy tyzden, potrebujeme predtym ujst.Tento rok to zacalo nahle presne 1/4a bolo to hrozne ;(, aj s kortikoidmi velmi tazko :(
Preto som sa pytala len orientacne.
V stredu nastupujeme na druhy pokus, huuura
@luciahavesela Sme tu tyzden a premyslam, ktora rodinka to je... Sme v Smreku a vy?
@livia341 tak to aj urobim, ja som to preto s predstihom vybavovala, aby sa to dalo vybavit presne na to obdobie(nebolo nebodaj vsetko obsadene), to je pre nas najhorsia cast roka a hrozil nam pobyt v nemocnici :(.Normalne sme boli 2 tyzdne zavreti doma na ocr a aj tak sa to nepomahalo (len rekuperacia vzduchu a silne lieky) ...
@ikamaj aj my sme v Smreku. Momentalne nechodime na stravu. Mam 3 deticky.
@luciahavesela byvame na rovnakom poschodi...dnes sme sa stretli pri veceri dvakrat vo vytahu 😊
My sme si vedeli dohodnúť dátum nástupu ako nám vyhovuje. A to dva mesiace pred nástupom.

@monline dik 🙂