icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

kankam
17. nov 2016

@monline dik 🙂

kankam
17. nov 2016

Baby denny rezim je aky, tie co mate skolakov? Do 12:00 skola a potom?

luvis
17. nov 2016

@kankam rano, ked stihas telocvicna, inhalacie, potom od 8.30 do 12.00 skola, poobede bazen, sauna a hlavne klimatoterapia.. 🙂

kankam
17. nov 2016

@luvis rano asi stihat nebudeme,slecna vstava aj doma o 7:00

luvis
18. nov 2016

@kankam tak to uvidite podla rozpisu co vam daju na procedury

kankam
18. nov 2016

@luvis OK, dík chcela som len orientačne, páči sa mi aj Floating ...

luvis
18. nov 2016

@kankam podla Dr, ako uzna vam da procedury, ak mate problemy s kozou, tak potom si pytaj, moje deti tam dlho nevydrzali a zrusila som to..

kvevka
Odpoveď bola odstránená
kankam
18. nov 2016

@kvevka no malá má okrem astmy a celoročnej alergie aj problém s ekzémom, takže vyskúšame ...

oksu
18. nov 2016

Novo môj tam nevydržal, len práve mal vyrážky na zadku

oksu
18. nov 2016

Takže 9.1. Sa otvára liečebňa po sviatkoch A dá sa rezervovať aj konkrétna izba.

kankam
20. nov 2016

@luvis nastupovali ste pocas pracovnych dni, alebo cez vikend?

luvis
20. nov 2016

@kankam nastupuje sa iba v pracovnych dnoch

luvis
20. nov 2016

@oksu netusim, ci sa da rezervovat konkretna izba, iba ubytovanie na liecebnom dome, treba zavolat na prijimaciu kancelariu

kankam
21. nov 2016

@oksu prosim ta ako vychadzaju tie turnusy zhruba? mam pocitat od 9.1.+21,alebo 28 dni?

livia341
21. nov 2016

@kankam záleží od poistovni v akej ste ak union tak 28 dní, dovera a všeobecná len 21 dní

kankam
21. nov 2016

@livia341 sme v union, len som sa chcela dopracovat k prebeznemu datum, kedze zacinaju 9/1, tak v podstate akykolvek pondelok.Dali vam vediet cca tych 30 dni vopred, alebo aj len par dni pred nastupom?

livia341
21. nov 2016

@kankam prišiel mi papier s presným termínom 3 týždne pred nástupom, nastupovali sme v piatok 21.10 a skončili sme 11.11 len ja som si dala 3 týždne kedže som vedela, že musím byt doma kvôli monitoringu v nemocnici.A kedže začínajú 9.1.ako píšete tak možte hociktorý deň nastupovať v týždni nie len pondelok ale iné dni.

livia341
21. nov 2016

@kankam alebo by som zavolala tesne pred sviatkami a spýtala, že kedy asi presne nastupujeme to len v tom prípade ak by ste papier nemali, niektorým ženám zavolali už týžden pred nástupom.

kankam
21. nov 2016

@livia341 ok, vdaka

kankam
21. nov 2016

@livia341 volala som, ale este je to skoro, mozno vo Februari uz budu vediet presnejsie.my prioritne potrebujeme kvoli alergenu -pel brezy posledny marcovy, resp.prvy aprilovy tyzden, potrebujeme predtym ujst.Tento rok to zacalo nahle presne 1/4a bolo to hrozne ;(, aj s kortikoidmi velmi tazko :(
Preto som sa pytala len orientacne.

monique84
21. nov 2016

V stredu nastupujeme na druhy pokus, huuura

ikamaj
21. nov 2016

@luciahavesela Sme tu tyzden a premyslam, ktora rodinka to je... Sme v Smreku a vy?

livia341
21. nov 2016

@kankam pravdaže je to skoro, ja ze idete uz po.novom roku ked som vravela ze pred sviatkami volajte a.vy idete len v aprili tak.staci.v marci.volat.

kankam
21. nov 2016

@livia341 tak to aj urobim, ja som to preto s predstihom vybavovala, aby sa to dalo vybavit presne na to obdobie(nebolo nebodaj vsetko obsadene), to je pre nas najhorsia cast roka a hrozil nam pobyt v nemocnici :(.Normalne sme boli 2 tyzdne zavreti doma na ocr a aj tak sa to nepomahalo (len rekuperacia vzduchu a silne lieky) ...

oksu
21. nov 2016

@kankam podľa poisťovne mu sme dôvera 21dní

luciahavesela
22. nov 2016

@ikamaj aj my sme v Smreku. Momentalne nechodime na stravu. Mam 3 deticky.

aluka17
22. nov 2016

@ikamaj jeeej...aj my sme z LV...a byvame v Smreku.nastupili sme teraz v pondelok.

aluka17
22. nov 2016

@luciahavesela byvame na rovnakom poschodi...dnes sme sa stretli pri veceri dvakrat vo vytahu 😊

oksu
22. nov 2016

My sme si vedeli dohodnúť dátum nástupu ako nám vyhovuje. A to dva mesiace pred nástupom.