icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

oksu
8. nov 2016

neviete už niekto prvy termin po sviatkoch?! 9.1.2017 sa otvara liečebna?! ci?!

aluka17
9. nov 2016

@ivanulienka81 ďakujem, volala som tam hneď na druhý deň, tak si nás zapísali, že prídeme a návratka by už mala byť tam, tak dobre som ju založila a zabudla na ňu :D

aluka17
9. nov 2016

Ešte som sa chcela opýtať dievčatá, ako zistím, že akú izbu mi dali? či len priamo na príjme? lebo máme v papieroch len liečebný dom Smrek a tá suma nám vychádza na s obývačkou, no nič také ani štandard nič tam uvedené nemáme. chcem si tam na víkend dať doniesť druhú dcérku, tak aby som mala aspoň predstavu 🙂 ďakujem

livia341
9. nov 2016

@aluka17 aj ja som mala napísané v papieroch, že ktorý LD bude ale číslo izby sa dozvieš až po zaplatení čiže na príjme a po klúče pojdes až k správcovi-vrátnikovi zobrať.A ked chcete dcéru doniesť musíte nahlásiť na príjme vopred.

luciahavesela
10. nov 2016

@ikamaj ahoj, velmi sa nam tu paci, deti su spokojne, nenudia sa, vzdy nieco mame. Nezabudni hlavne oteplovaky a vetrovky, aj dva kusy, ak sa zmocia deti vonku. Mali sme uz aj sneh, aspon chvilu a to sme prisli cely mokry dnu.

ikamaj
10. nov 2016

@luciahavesela DAKUJEME za RADU ...uz balime a zaciname sa aj tesit 🙂

hotelka
11. nov 2016

Ahojte zienky, tie co ste tam boli dali ste si uz na bud.rok predbezny termin nastupu?a boli ste niektora ubytovana v jedli?ako sa vam tam byvalo?

oksu
11. nov 2016

da sa aj rezervovat si izbu, ak viete do ktorej chcete ist

hotelka
11. nov 2016

Tento rok som bola v limbe, a bud.by som chcela do jedle

kankam
11. nov 2016

@luciahavesela zdravim, chcem sa spytat ako je to so stravovanim, ci odporucate celodennu stravu spolu s dietatom, alebo skor len obedy samostatne v tej restike?

janet24
11. nov 2016

@kankam doporucujem len obedy.kuchar co tam je nevie varit

luvis
11. nov 2016

@oksu nastup po vianociach maju 9.1., myslim, ze izba sa neda rezervovat

kankam
11. nov 2016

@janet24 takze si ako stravu pre sprievodcu objednam len obed, ktory absolvujem s dcerou a ranajky a vecere uz budem po svojom a len budem dceru sprevadzat?

kankam
11. nov 2016

@janet24 prepac ze otravujem, tie obedy asi len v tej restauracii bonsaj z obedoveho menu vsak?

oksu
11. nov 2016

@luvis no dnes som volala A vraj ešte na isto nevedia termín otvorenia. Izby sa dajú vraj rezervovať

luvis
11. nov 2016

@oksu tak zamestnanci tvrdia, ze do 9.1. pracuju.. a s tymi izbami drzim palce.. aj mne vraveli do tel. ze mi vypisu OCR a som na PNke 🙂

oksu
11. nov 2016

@luvis my ideme styria, dvaja dospelý a dve deti tak hadam daju co chceme - vacsiu izbu, xi.

luvis
11. nov 2016

@oksu tak to ano, ja som myslela, ze konkretne cislo izby uz chces...

janet24
12. nov 2016

@kankam nie to funguje tak ze si to das cez bonsai a vyberas si z tych jedal vo sa varia vsetkym.

kankam
12. nov 2016

@janet24 dakujem za inf, este otazocka, ked sa budem menit so svokrou, mozem pocas pobytu dohlasit plnu stravu sprievodcu?

luciahavesela
12. nov 2016

@kankam ked si das cez bonsaj, tak tam si mozes dat cokolvek, aj plnu stravu

kankam
12. nov 2016

@luciahavesela a cenovo to je ako? Ide mi o to, ze ja velmi nemusim vecere a ranajkujem tiez viav menej cerealie, tak pre mna ten obed bude akurat, ale svokre potrwbujem zabezpecit, celodennu stravu.Treba to uviest uz v tej navratke, alebo to staci riesit pri prichode?

oksu
13. nov 2016

@kankam rieste to potom cez bonsaj a cenovo je to v bonsaji asi o 0,10€ lacnejsie

kankam
13. nov 2016

@oksu dakujem 🙂

luciahavesela
13. nov 2016

@kankam 8,50 na den, je to vlastne to iste, len si zaskrtnes, co chces, aj strava je rovnaka a nechodis nikam, nosia ti to do jedalne

luciahavesela
13. nov 2016

@kankam staci to riesit pri prichode

livia341
13. nov 2016

@kankam no obedy sú určite o 10 centov lacnejší. Platila som teraz v piatok,ale večera je nezmenená 3 eur.

kankam
13. nov 2016

@luciahavesela @livia341 dakujem, budem to teda riesit po prichode cez Bonsaj, mne naozaj staci riesit obed, planijem lahke vecere vo vlastnej rezii ;).

kankam
17. nov 2016

Baby prosim vas ako tam funguje wifi, bez problemov? Potrebujem tam kvoli praci bezproblemove pripojenie na wifi.

monline
17. nov 2016

@kankam wifi úplne v poriadku