Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte mamičky, my práve čakáme na schválenie liečenia v ZP a keď to prejde, tak chceme ísť do Lučivnej, preto poteší každá aktuálna info odtiaľ 🙂
@aluka17 ste na 301?
@luciahavesela áno, na 301 🙂 vy ste už išli domov, že?
@aluka17 áno, áno, už sme doma
@luciahavesela vitaj doma 🙂
@luvis dakujem krasne 🙂
@luciahavesela Mne sa tu páči... vydržala by som aj dlhšie, ale v nedeľu ma už strieda babka ☹
Ahojte maminky, dostali sme práve info zo ZP o schválení návrhu, som zvedavá, aký termín nám dajú kúpele. Nemáte náhodou info, nakoľko sú vybookovaní? Nechcem tam hneď volať, asi by ma aj tak len odbili s tým, že mám počkať na predvolanie - alebo máte inú skúsenosť?
Ďakujem za každú radu 🙂
@vikusjk
ahoj, my sme boli v septembri v Smreku v 1/2 izba a ja som zo zaciatku bola presvedcena, ze si ju dam vymenit. Izba mala, uzka..
ALE!
po par dnoch sme prisli na to, ze ma aj vyhody 🙂 Mali sme v kupelni vanu - ostatni nam ju zavideli ;)
a do izby sme chodili vlastne len spat... cely den sme boli vonku, takze nam obyvacka nechybala.
@vikusjk
my sme mali slnko, dazd /vacsinou take mrholenie/ ale aj poriadny dazd a dokonca aj prvy sneh 🙂 a vonku sme boli 4 - 5 hodin denne.
a odporucam ti zobrat vlastny bicykel /hoci tam poziciavaju, ale vlastny je vlastny 🙂 / alebo kolobezku, lebo moj syn bol na svojom bicykli takmer nonstop.. v dazdi a v blate sa to ratalo najviac ;)
Jupiii liečenie schválene takže 10.1.nástup 🙂 tešíme sa strašne a dúfame,že bude kopec snehu a stráaaaašna zima 🙂
Ahojte tak my mame dve ziadosti pre chalanov a prisla nam schvalena zatial jedna smskou mame este cakat alebo mame volat do kupelov oni tie schvalenia chodia aj postou?alebo len sms?
Mne prislo z Union len postou.
@daduska2009 dôvera doručuje elektronicky. Do kúpeľov radšej volaj kvôli termínu 😉 nám dali na marec, aj to len obyčajnú izbu v smreku. Topoľ je beznádejne vybookovany až do mája tuším a izby s obývačkou tiez 😞
@vikusjk Prave tam sme... Ja som chcela s obyvackou, dali nam 2 lozkovu bez... No na druhy den sa im uvolnila izba s obyvackou a dali nam sancu prestahovat sa a doplatit. Su ochotni... Nakoniec som nevymenila ani nam obyvacka nechybala. Maly ma 7 rokov, vela sme vonku alebo s kamosmi🙂 No ak planujete dlhsiu navstevu, potom vas upozornim, ze na roztahovacom kresle sa zle spi... v takom pripade radsej obyvacku, tam je roztahovacia pohovka, co je pohodlnejsie 🙂 Inak je tam super... bojim sa, ze maly nebude chciet ist ani domov 🙂
@ikamaj jej super, dakujem za info 🙂 Nam pride na navstevu urcite manzel na nejake tri styri noci, ked tam budeme, ale my si aj tak spojime postele (moja mala by inak spadla) a v pohode sa vyspime aj vsetci spolu 🙂
Ja sa len bojim toho marca, ze tam bude len blato a ani vonku sa nic poriadne nebude dat :( no ale uvidime, nieco vymyslime 🙂
Ahojte taky ideme 10.1. S kym sa stretneme? Ideme do limby
my ideme 9.1. do Osikyyyyy
Ahojte baby. Prosim ako to tam vyzera v reali s pozicovnami lyzi a korcul pre deti ? Je toho dost ? Je lepsie zobrat vlastne alebo staci si tam pozicat ? Aj kvoli logistike priamo v kupeloch sa pytam. Ci mam niest lyze a dve deti v snehu na kopec alebo staci len doniest deti k pozicovni ? 🙂 Mame nastupit 10.1. a planujem to ponat prudko sportovo a unavit a vyliecit deti horskym vzduchom.
@zoel hm, kolko maju rokov deti? Ide o to, ze su otváracie hodiny v pozicovni. A my keďže mame skolkarov tak sporty radi realizujeme uz od rana kedze je prazdny svah i klzisko. My sme mali vlastne korcule, lyze sme poziciavali, daju sa pozicat aj ked chces ist mimo sa lyzovat, no ci bude tolko velkosti ako ti treba je otazne, my sme si vedeli pozicat vzdy ked sme potrebovali. No tento rok ak zozenieme zoberieme z domu. Rovnako prilby, maju pozicaju, no budeme mat vlastne. Kde budete ubytovani?

@aluka17 Ako sa spozname? Mam synceka Matuska, stol 15 🙂