icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

ikamaj
22. nov 2016

@aluka17 Ako sa spozname? Mam synceka Matuska, stol 15 🙂

kankam
23. nov 2016

@oksu kedy nastupujete ?

vikusjk
23. nov 2016

Ahojte mamičky, my práve čakáme na schválenie liečenia v ZP a keď to prejde, tak chceme ísť do Lučivnej, preto poteší každá aktuálna info odtiaľ 🙂

luciahavesela
23. nov 2016

@aluka17 ste na 301?

oksu
23. nov 2016

@kankam 9.1

aluka17
23. nov 2016

@ikamaj my sme stôl 5...dievčatko blondínka Hanka, ja som vás už videla 🙂 najbližšie oslovím :D

aluka17
23. nov 2016

@luciahavesela áno, na 301 🙂 vy ste už išli domov, že?

luciahavesela
23. nov 2016

@aluka17 áno, áno, už sme doma

luciahavesela
23. nov 2016

@aluka17, @ikamaj tak sa ešte držte, dievčatá, nech vám to rýchlo zbehne

luvis
23. nov 2016

@luciahavesela vitaj doma 🙂

luciahavesela
23. nov 2016

@luvis dakujem krasne 🙂

ikamaj
24. nov 2016

@luciahavesela Mne sa tu páči... vydržala by som aj dlhšie, ale v nedeľu ma už strieda babka ☹

ikamaj
24. nov 2016

@aluka17 SUPER.. sedíte asi vedľa malého Filipka, že ?

vikusjk
24. nov 2016

Ahojte maminky, dostali sme práve info zo ZP o schválení návrhu, som zvedavá, aký termín nám dajú kúpele. Nemáte náhodou info, nakoľko sú vybookovaní? Nechcem tam hneď volať, asi by ma aj tak len odbili s tým, že mám počkať na predvolanie - alebo máte inú skúsenosť?
Ďakujem za každú radu 🙂

leginca
24. nov 2016

@vikusjk - ak Ti prišlo schválenie zo ZP tak si rovno volaj do kúpeľov a dohodni si predbežný termín aký Ti vyhovuje

vikusjk
24. nov 2016

@leginca no veru som volala, a dali nám len 2lôžkovú izbu bez obývačky v Smreku :( Nie ste náhodou niektorá tam? Aké je to ubytovanie?

didush27
25. nov 2016

@vikusjk
ahoj, my sme boli v septembri v Smreku v 1/2 izba a ja som zo zaciatku bola presvedcena, ze si ju dam vymenit. Izba mala, uzka..
ALE!
po par dnoch sme prisli na to, ze ma aj vyhody 🙂 Mali sme v kupelni vanu - ostatni nam ju zavideli ;)
a do izby sme chodili vlastne len spat... cely den sme boli vonku, takze nam obyvacka nechybala.

vikusjk
25. nov 2016

@didush27 vdaka za info ;) ja sa obavam, co tam bude v marci, ked to uz je take, ze ani zima a sneh, ani teplo, len blato vsade... Tak uvidime. Mozno posunieme termin az na leto/jesen

didush27
25. nov 2016

@vikusjk
my sme mali slnko, dazd /vacsinou take mrholenie/ ale aj poriadny dazd a dokonca aj prvy sneh 🙂 a vonku sme boli 4 - 5 hodin denne.
a odporucam ti zobrat vlastny bicykel /hoci tam poziciavaju, ale vlastny je vlastny 🙂 / alebo kolobezku, lebo moj syn bol na svojom bicykli takmer nonstop.. v dazdi a v blate sa to ratalo najviac ;)

30mamina3
26. nov 2016

Jupiii liečenie schválene takže 10.1.nástup 🙂 tešíme sa strašne a dúfame,že bude kopec snehu a stráaaaašna zima 🙂

daduska2009
26. nov 2016

Ahojte tak my mame dve ziadosti pre chalanov a prisla nam schvalena zatial jedna smskou mame este cakat alebo mame volat do kupelov oni tie schvalenia chodia aj postou?alebo len sms?

kankam
26. nov 2016

Mne prislo z Union len postou.

vikusjk
26. nov 2016

@mamina30 prosím ťa kedy ste si rezervovali termín, že to máte teraz schválené a už v januári idete?

@didush27 vďaka za tip 😉 my asi pôjdeme vlakom, tak možno tak odrazadlo zvládnem zobrať 😂

vikusjk
26. nov 2016

@daduska2009 dôvera doručuje elektronicky. Do kúpeľov radšej volaj kvôli termínu 😉 nám dali na marec, aj to len obyčajnú izbu v smreku. Topoľ je beznádejne vybookovany až do mája tuším a izby s obývačkou tiez 😞

ikamaj
28. nov 2016

@vikusjk Prave tam sme... Ja som chcela s obyvackou, dali nam 2 lozkovu bez... No na druhy den sa im uvolnila izba s obyvackou a dali nam sancu prestahovat sa a doplatit. Su ochotni... Nakoniec som nevymenila ani nam obyvacka nechybala. Maly ma 7 rokov, vela sme vonku alebo s kamosmi🙂 No ak planujete dlhsiu navstevu, potom vas upozornim, ze na roztahovacom kresle sa zle spi... v takom pripade radsej obyvacku, tam je roztahovacia pohovka, co je pohodlnejsie 🙂 Inak je tam super... bojim sa, ze maly nebude chciet ist ani domov 🙂

vikusjk
28. nov 2016

@ikamaj jej super, dakujem za info 🙂 Nam pride na navstevu urcite manzel na nejake tri styri noci, ked tam budeme, ale my si aj tak spojime postele (moja mala by inak spadla) a v pohode sa vyspime aj vsetci spolu 🙂
Ja sa len bojim toho marca, ze tam bude len blato a ani vonku sa nic poriadne nebude dat :( no ale uvidime, nieco vymyslime 🙂

daduska2009
30. nov 2016

Ahojte taky ideme 10.1. S kym sa stretneme? Ideme do limby

oksu
30. nov 2016

my ideme 9.1. do Osikyyyyy

zoel
1. dec 2016

Ahojte baby. Prosim ako to tam vyzera v reali s pozicovnami lyzi a korcul pre deti ? Je toho dost ? Je lepsie zobrat vlastne alebo staci si tam pozicat ? Aj kvoli logistike priamo v kupeloch sa pytam. Ci mam niest lyze a dve deti v snehu na kopec alebo staci len doniest deti k pozicovni ? 🙂 Mame nastupit 10.1. a planujem to ponat prudko sportovo a unavit a vyliecit deti horskym vzduchom.

oksu
2. dec 2016

@zoel hm, kolko maju rokov deti? Ide o to, ze su otváracie hodiny v pozicovni. A my keďže mame skolkarov tak sporty radi realizujeme uz od rana kedze je prazdny svah i klzisko. My sme mali vlastne korcule, lyze sme poziciavali, daju sa pozicat aj ked chces ist mimo sa lyzovat, no ci bude tolko velkosti ako ti treba je otazne, my sme si vedeli pozicat vzdy ked sme potrebovali. No tento rok ak zozenieme zoberieme z domu. Rovnako prilby, maju pozicaju, no budeme mat vlastne. Kde budete ubytovani?