Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Huraass liecenie schvalene aj s doprovodom 😀😀😀 s kym sa tam v maji vidime???
Inac kocky co to vlastne znamena , ked je chvaleny doprovod ake poplatky sa neplatia.A doprovod ma potom stravu preplatenu? A ktore poistovne schvaluju doprovod.Bo viem ze vseobecna nie.Vdaka za kazdu odpoved
@janet24 v Dovere je to tak, ze ked ma dieta diagnozu, ktora spada do A-cka kategorie, tak je doprovod schvaleny, ale neviem, ci len do 6 rokov, alebo aj potom. Ked je v B-kategorii, tak neviem, ci je schvaleny povinne.
A znamena to iba tolko, ze ti poistovna prispeje necelych 5 € na den pobytu. Stravu nema sprievod preplacanu v ziadnom pripade, ani ako schvaleny, ani ako neschvaleny. Ale ked si schvalena, tak napr. za ubytko v hodnote 12 € platis len 7 €. Da sa to overit, ked si pozries cennik pre schvalenych a neschvalenych sprievodcov.
Ahojte a chcem sa spytat ci okrem tychvponukanych domov sa tam nachadza aj iny penzion alebo ubytovanie v blizkosti.
@vikusjk ahoj... ja som ruzombercanka byvajuca v ba a ja ako domaca odporucam jedine pi D1 na Zilinu a potom na Poprad... R1 je tiez fajn ale ja si neviem zvyknut na klukatost ciest, kazdu chvilku 100 a ani Donovaly nic moc... ja si za ba nahodim tempomat a vezem sa az do Ziliny 🙂 Zilina troska spomalenie ale za Dubnou skalou je novy usek dialnice po Turany, potom pi Ruzomberok opar dedinky ale za nim opat dialnica az po poprad 🙂 ja davam Ba-Rk za 2 a pol hodky takze Ba-Lucivna cca 3 a pol ratam 😀
@vikusjk To urcite das 😁😁😁 moj muz dava ba-rk za 2 hodky 😂😂ja som taky opatrnejsi sofer a 2 a pol je tak akurat... nezlakni sa Ziliny tam sa to obcas zaplni ale ak nejdes piatok poobede tak je to skor vynimocne... este potom medzi rk a ivachnovou stavaju dialnicu tak tam tiez obcas nieco ale predpokladam ze pojdes v pondelok doobeda a to by malo byt ok... ostatne useky su uplna pohoda 😀😀😀 stastnu cestu prajem...
@misinka26 no startujem v pondelok o 6 rano z BA. V Lucivnej mame byt do 10:30, pricom s malou budem urcite niekde aj stat - cik pauza 🙂 Joj dakujem, ukludnila si ma, ja som este po D1 hore na ZA sama nesla nikdy, vlastne aj ako spolujazdec len asi raz v zivote 😅 Ale zapnem si nejaky waze, alebo google maps :D Joj a dakujeme pekne, hadam nezabludime :D
@vikusjk tam nemas kde zabludit... napr D1 je oproti R1 super ak tom ze kazdych par km je benzinka... napr r1 posledna benzinka/odpocivadlo v nitre a pitom az pri ziary to je skoro 40 km ... ak by si este nieco potrebovala pus ip ja som domaca tak mam cestu v malucku... inak dobra rada ak nepoznas zilinu drz sa stale na poprad ... pri tescu do lava a potom hned do prava ... 😁😁nikdy nie na terchovu ani na na prievidzu ... to das neboj ...
@misinka26 Ideme teraz v pondelok, 27.2. :D A tiez prvykrat. Kks mam zoznam veci ze asi zbalim plne auto :D a to som povodne chcela ist vlakom, ale si vravim, ze potom aj vylety pochodime autom... ked neochorieme, co dufam, ze nie. Takze urcite pisem 🙂 Jop a ubytko sme mali mat v Smreku, ale tearz mame Topol, 2 postelovu. Ty ides s jednou detuchou tiez?
To je blbost lebo teraz ako je otvorena nova cast dialnice uz ani cez vrutky nejdes... napojis sa za strecnom na dialnicu a vyhodi ta az v turanoch, potom idu dedinky kralovany, rojkov, lubochna, hubova, cernova, ruzomberok, ivachnova a opat dialnica... to co ukazuje google vobec nepoznam a to chodim domov kzzdy mesiac 🙂
Ano aj ja s jednym ma 4 roky a ani pobyt u babky na donovaloch nepomaha... stale je chory... tak ideme skusit ci to da... my ideme az v maji a tiez beriem auto lebo tatry dobre poznam tak tam budeme kazdy den vyletovat ak sa bude dat 😁
@jaja26 ja som ho odniesla do unionky 6 februara a 21 februara mi prislo oznamenie o schvaleni... schvalenie plati jeden rok od podania navrhu.. treba si zavolat do kupelov kedy by ste chceli ist inak vam daju termin sami ... ja som ale volala do kupelov uz v january lebo som chcela konkretny termin a aj ubytko... inak leto je beznadejne plne takze tam ostavaju uz len tie ubytovacie domy so spolocnymi socialkami ale ako baby pisali aj tam sa da... my sa budeme striedat lebo union ma az 28 dni a preto potrebujeme ine ubytko...

@monline tiež si myslím, že má hádam neotočia :D uvidíme no. Ja sa neviem prihlásiť do el.schránky v Dôvere, lebo som si nezmenila číslo, na ktoré chodí overovacia sms :s dora som, čo už. Neviem, prečo to majú hneď ako druhú požiadavku v zozname dokladov, ktoré máme doniesť :P