Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Kočky pls ja viem, že som sa tu už pýtala ale stále neviem ako so stravou pre seba ??? malý nie je moc dobrý jedák a tak budem určite aj variť a keďže budem mať aj auto nebude problém s nákupom ... Tak neviem či to nebudú vyhodené peniaze ...
@misinka26 pozri si aktuálne jedálne lístky. Čo z toho by tvoje dieťa jedlo, čo by si vybrala sebe,....
Na raňajky dávajú nejaké pečivo, nátierku, alebo maslo a džem, prípadne cereálne guličky s mliekom. K tomu na pitie mlieko, bielu kávu, čaj, prípadne zelenina k nátierkam. Ja som zvyknutá raňajkovať jogurt a rožok, malý zas nejaký puding či chlieb so syrom, takže zvyčajne som šla po raňajky bez chlapca a brala som ich na izbu. (obedy a večere nedovolia nosiť). Chlapec raňajkoval prinesené či kúpené pudingy a ja to, čo som si priniesla za neho. Ak sa mi minuli zásoby, šla som vlakom do Svitu do Lidla na nákup. Mali sme obaja stravu, ale chlapec mi to aj tak nejedol, takže teraz pre seba stravu neobjednám. Ak by som bola silno hladná a nechcelo sa mi variť, môžem chodiť na obed do reštiky. Ale u nás to aj tak bude tak, že ja budem jesť jeho jedlo a jemu budem variť.
@misinka26 to si radsej stravu nedaj, 5min.mas svit, tam si kupis co treba, popripade aj v lucivnej su potraviny.. ja som si prvy tyz. stravu dala, ale bolo nam to vela, na ranajky 4rozky, to max.tak po jednom sme zjedli s malym... obed ok, a vecera klasika varena, to ani doma nemavam, len obcas... tak dalsi tyzden som si vybavila externu kartu v bonsaji, a tam som si mohla zaznacit dopredu obed alebo veceru, nemuselo to byt kazdy den, a na konci pobytu som uhradila... mali sme aj kuchynku, tak ranajky a veceru som si pripravovala vacsinou tam, ale obed som si skoro vzdy dala z bonsaja, to som nechcela pri sporaku travit dopoludnie, kedze tam boli procedury, +pobyt vonku
tak nakoniec uz Jedla nie je volna, ideme do Limby v maji na 3. posch, podkrovna 2-postelova izba.. ak sa neuvolni nieco v smreku alebo v javori.
Jedla vraj uz bude iba pre deti so sprievodom, nie bez sprievodu a tie fotky detských izbiciek, to su teraz vraj uz normalne izby pre dieta so sprievodom, vyzera to celkom pekne.
na maj mi ponukli len Villa Breza a tuto Limbu. Breza je dost zastrcena a za tie peniaze dost hluku z vlakov, vraj...
este by ma zaujimalo, za tie vylety, ktore organizuju kupele, sa aj nieco plati? myslim doprava, vstupne mi je jasne, ze ano... 🙂
@baklik niekde som tu citala, ze za autobus sa neplati, za vstupy samozrejme ano 🙂...No tak ja uz mam v tom chaos tiez...Dnes som volala ohladom pobytu v juni, tak mi povedala pani, ze volna je jedine Jedla a ak by som to stihla v maji tak Osika 🙂...Takze bud maju tam chaos alebo si volala po mne a uz v Osike volne nebolo...Mne Limbu nespominala pani 🙂
@misinka26
ranajky isto vyhodené peniaze! za 2€ ... kludne si donesies do jedalne nieco svoje - my sme detom jogurt, cerealie - oni nie su moc pecivovy - to sme jedli potom my. napr. sem tam sme malej uvarili parky a ona to ranajkovala. takze ich ranajky - ktore dostanes zjes ty a aj to budes mat dost - dva rozky, niečo k tomu a takmer vzdy aj zelenina,...
Caute kocky, tak my sme dnes dorazili.
@misinka26 dakujem velmi pekne za rady k ceste, isla som podla teba a super som trafila, gps som zapla az v Ruzomberku, pre istotu 😊
Citam, ze sa pytas na stravu. Ja som si stravu zrusila, ze budem dojedat po malej a ze ked nieco, tak si objednam z listka v restike, alebo si dam stravu ddatocne. Zatial dnes mi obed aj vecera po nej stacili. V Bonsaji ti vedia jedlo aj zabalit, teda ak si objednas u nich z listka. A tiez mam v plane navstivit Lidl vo Svite, aj Billa tam je.
Inak sme v Topoli, zatial spokojnost. Kuchynka je super vybavena a je v suterene, cize nepocut pracku. Vedla nas je jedna obrovska krasna izba, ale asi troj alebo stvorpostelova. Ja som s nasou spokojna. Je mala, ale je tu vsetko, co potrebujeme. Personal uzasny, velmi ustretovy. Vzduch neskutocny a vybavenie vonku, no baby mate sa na co tesit s detickami v teple 😊
mohli by si ozaj zaktualizovat tu stranku a mozno aj volne kapacity dat,nebodaj aj online rezervacny system...ale to by som uz asi vela chcela 😀

@baklik tiez ma to na zaciatku prekvapilo,ale vôbec to tam nieke cítiť.