Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
ste tam momentálne niekto aj so školopovinným dieťaťom na 1.stupni ?
@kankam ano, prides a ides rovno hore na prijem, tam platis seba a dieta. Navstevy nahlasis vopred a ked pridu, odu s op k spravcovi. Pri pdchode tiez a ty potom zaplatis v kancelarii. Len ak chces stravu pre navstevu, to treba dohodnut tak dva tri dni predtym v bonsaji. Alebo si moze pbjednavat z listka, priladne mavaju volne menu.
@alibabaa @jaja26 Baby dnes som pri vizite hovorila s mamickou, ktora je v Jedli. Kazda izba ma tv, kanvicu aj chladnicku. Mamicka je spokojna, ze je to tam kludne a ze ak sa stretnu take tolerantne rodiny co nevystrajaju dlho vecer na chodbe a tak, tak uplne super. Tie rodiny si nevyberate, aj my mame aj hlucnych, co uz. To uz je o tolerancii a ohladuplnosti... takze ale mali by ste byt spokojne ;)
@vikusjk ahoj chcem sa opytat, ty mas aku poistovnu a kolko jej to trvalo? chcem ist s 2 chlapcami, no este sa rozhodujem lucivna a H.smokovec. tam mi dali termin predbezne 30.3. no neviem ci sa to da stihat, vraj to vedia z kupelov aj posurit na poistovni... ako ste spokojni v Lucivnej? kde vas ubytovali? dakujem
@mijaska ahoj, ja mam Doveru, navrh nam schvalili asi za 7 prac.dni, hned som rezervovala Lucivnu, su tu mamicky, ktore boli aj v Smokovci uz a hovoria, ze tu je najlepsie.
My sme v Topoli. Je to tu podla mna uplne najsuper v lete, lebo maju vonku mrte zabavy pre deti. Navyse organizuju vylety, a kazdy den je program pre deti vonku. Neviem, za mna uplna spokojnost ;)
Nam Union schvalovala mesiac
@mijaska vlastne wc a kupelna je v smreku, topoli a vile breze. Aspon myslim, ze inde nie je. Z toho je najlepsi Topol. Z dialnice podla mna ruch vobec nie je, ja to vobec nevnimam. Ale vlak ked ide tak huci dost. V blizkosti kolajnic su domy osika, breza, podla mna aj v smreku to moze byt pocut.
Ak mas flexibilny cas nastupu tak im povedz, co peeferujes a oni ti zavolaju ak sa nieco ubolni. My sme tiez tak, ze sa uvolnilo v Topoli. Inak by sme boli Smrek. A tu v Topoli su aj pekne 3ky izby s vlastnou kuchynkou 😉
@baklik doprava je zadarmo kúpeľným autobusom
@matken vies co, ja nerozumiem tiez. Tvrdia, ze nemaju kam dat velke rodiny a pri nas stoluju tiez dve kocky, ktore maju same sestpostelovu izbu. Ja som chcela na leto ze si zaplatim apartman na tyzden a prideme aj s muzom, 88 e na noc by to vyslo a oni ze sa neda. Nuzz tak co uz :(
a este citam, ze pocut vlaky - boli sme v Smreku a vobec som nevnimala, že nejake vlaky chodia 🙂

@zuzka767 @vikusjk ďakujem za info, asi tam skúsim zavolať a opýtam sa či by mali voľnú, malú nezobudím pred 06:00. Už sme potvrdení nastupujeme 20/03, lebo na západe sa už oteplieva ...