icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

kankam
8. mar 2017

@zuzka767 @vikusjk ďakujem za info, asi tam skúsim zavolať a opýtam sa či by mali voľnú, malú nezobudím pred 06:00. Už sme potvrdení nastupujeme 20/03, lebo na západe sa už oteplieva ...

kankam
8. mar 2017

ste tam momentálne niekto aj so školopovinným dieťaťom na 1.stupni ?

kankam
9. mar 2017

@vikusjk dnes som volala a dohodla som sa na prichod do 11:30 hod,tak kludne okolo 7:30 vyrazime.hladala som ubytko,ale nic schopne sa mi nedalo najst,kazdy ma averziu voci 1noci na prespatie ... Bude to jednoduchsie 😉

vikusjk
9. mar 2017

@kankam ahoj, no my vtedy prave koncime 😊 aj tu je obcas teplejsie, ale je to take aprilove, ze rano snezi a popoludni je 5 stupnov a slnecno 😀 ale dobre. Malu mam problem dostat dnu 😉
Tak si to uzite, drzim palce 😊

vikusjk
9. mar 2017

@alibabaa @jaja26 baby v pondelok budem zas platit za mamu, tak sa opytam.

kankam
9. mar 2017

@vikusjk ako to prosim ta funguje? Pri prichode platis za seba ako sprievodcu a poplatky za dieta a potom priebezne za navstevy ?

15786
9. mar 2017

@kankam presne tak

kankam
9. mar 2017

@15786 ty si v smreku s obyvackou ? Co tam prosim ta je? Co ti tam chyba,a mala by som si zobrat ?

15786
9. mar 2017

@kankam hej som v smreku s obyvackou., v podstate nam nic nechyba🙂

vikusjk
9. mar 2017

@kankam ano, prides a ides rovno hore na prijem, tam platis seba a dieta. Navstevy nahlasis vopred a ked pridu, odu s op k spravcovi. Pri pdchode tiez a ty potom zaplatis v kancelarii. Len ak chces stravu pre navstevu, to treba dohodnut tak dva tri dni predtym v bonsaji. Alebo si moze pbjednavat z listka, priladne mavaju volne menu.

luvis
10. mar 2017

@kankam ahoj,
prelistuj par stran dozadu a najdes tam cele vybavenie Smreku, aj co odporucam doniest

vikusjk
10. mar 2017

@alibabaa @jaja26 Baby dnes som pri vizite hovorila s mamickou, ktora je v Jedli. Kazda izba ma tv, kanvicu aj chladnicku. Mamicka je spokojna, ze je to tam kludne a ze ak sa stretnu take tolerantne rodiny co nevystrajaju dlho vecer na chodbe a tak, tak uplne super. Tie rodiny si nevyberate, aj my mame aj hlucnych, co uz. To uz je o tolerancii a ohladuplnosti... takze ale mali by ste byt spokojne ;)

mijaska
10. mar 2017

@kacenka78 ahoj ako vam tam bolo v aprili v pohode bolo pocasie?

mijaska
10. mar 2017

@vikusjk ahoj chcem sa opytat, ty mas aku poistovnu a kolko jej to trvalo? chcem ist s 2 chlapcami, no este sa rozhodujem lucivna a H.smokovec. tam mi dali termin predbezne 30.3. no neviem ci sa to da stihat, vraj to vedia z kupelov aj posurit na poistovni... ako ste spokojni v Lucivnej? kde vas ubytovali? dakujem

vikusjk
10. mar 2017

@mijaska ahoj, ja mam Doveru, navrh nam schvalili asi za 7 prac.dni, hned som rezervovala Lucivnu, su tu mamicky, ktore boli aj v Smokovci uz a hovoria, ze tu je najlepsie.
My sme v Topoli. Je to tu podla mna uplne najsuper v lete, lebo maju vonku mrte zabavy pre deti. Navyse organizuju vylety, a kazdy den je program pre deti vonku. Neviem, za mna uplna spokojnost ;)

baklik
10. mar 2017

Nam Union schvalovala mesiac

mijaska
11. mar 2017

@vikusjk dakujem aj mne sa na pohľad viac páčila Lučivná no niektorí písali ze rušno od vlaku aj diaľnica je blízko... Hlavne ci tak na rychlo sa da aj lepsie ubytko zohnať . Chcem ist s 2 chapcami a mat minimálne wc kupelku ;)🙂

mijaska
11. mar 2017

@baklik my sme Dovera tak snáď aj rýchlejšie by im vyšlo. Dakujem

vikusjk
11. mar 2017

@mijaska vlastne wc a kupelna je v smreku, topoli a vile breze. Aspon myslim, ze inde nie je. Z toho je najlepsi Topol. Z dialnice podla mna ruch vobec nie je, ja to vobec nevnimam. Ale vlak ked ide tak huci dost. V blizkosti kolajnic su domy osika, breza, podla mna aj v smreku to moze byt pocut.
Ak mas flexibilny cas nastupu tak im povedz, co peeferujes a oni ti zavolaju ak sa nieco ubolni. My sme tiez tak, ze sa uvolnilo v Topoli. Inak by sme boli Smrek. A tu v Topoli su aj pekne 3ky izby s vlastnou kuchynkou 😉

vikusjk
11. mar 2017

Pre ilustraciu prikladam par obrazkov babulky 😉
Pohlad na Tatry od vstupnej brany
Vlastne oplotene ihrisko a terasa Jedlicky
Izba v Topoli
Detske ihrisko, cast

kankam
11. mar 2017

@vikusjk dakujeme,sneh pomaly zlieza,kopce su uzasne.Ubytko super.Tusim si na rok rezervujem topol,krasne ubytko ;)

vikusjk
11. mar 2017

@kankam rado sa stalo 🙂 s ubytkom som velmi spokojna. Ale tie trojpostelove oproti s vlastnou kuchynou su asi top ;) len mne to s jednym dietatom nedaju ani ako samoplatitelovi ked zaplatim cely apartman aj s navstevou :(

mmaarrttiinnaa
11. mar 2017

@baklik doprava je zadarmo kúpeľným autobusom

matken
11. mar 2017

@vikusjk na c 8 ( čo je asi najväčšia izba z celej ponuky) bola mamička sama takze možno by aj dali 😊 Aj keď je pravda, že nerozumiem ich logike v ubytovaní.

mijaska
12. mar 2017

@vikusjk dakujem vyzera to naozaj krasne 🙂 ano aj pre nas bol topol taky ideál

vikusjk
12. mar 2017

@matken vies co, ja nerozumiem tiez. Tvrdia, ze nemaju kam dat velke rodiny a pri nas stoluju tiez dve kocky, ktore maju same sestpostelovu izbu. Ja som chcela na leto ze si zaplatim apartman na tyzden a prideme aj s muzom, 88 e na noc by to vyslo a oni ze sa neda. Nuzz tak co uz :(

kankam
12. mar 2017

@vikusjk asi uprednostnuju casovo dlhsie pobyty a vztah s poistovnou

marcella5
12. mar 2017

@vikusjk skor sa da od septembra, leto je vela ludi, kedze su prazdniny a skolopovinne deti velakrat uprednostnia letny pobyt.. my sme boli na jesen, a povacsine sme boli v top. v apartmanoch mama + dieta, prip. 2deti

kacenka78
12. mar 2017

@mijaska my sme isli okolo 20. aprila a po par peknych dnoch sme mali zimu a sneh, takze za tri tyzdne sa nam poriadne vystriedalo pocasie... teraz by sme chceli ísť v maji, tak uvidime, ziadost nam v Unione schválili za cca 2 -3 tyzdne este v januari...

kacenka78
12. mar 2017

a este citam, ze pocut vlaky - boli sme v Smreku a vobec som nevnimala, že nejake vlaky chodia 🙂