icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

vikusjk
18. mar 2017

@kankam rado sa stalo 😊 A nebud nervozna, 10 min autom je Poprad, kde mas na jednom mieste hned na zaciatku vsetko. Ja som kupovala malej gumaciky v Deichmane. Je tam kika, kik, elektro, dracik, merkury market, pepco, tesco a ja neviem este co. Cokolvek by ti chybalo, lahko dokupis 😉
Drzim palce a som zvedava, ako sa vam bude pacit a ako bude v Smreku 😊

kankam
18. mar 2017

@vikusjk dakujem,dam potom podrobne info.😉

mylittlebiglife
18. mar 2017

Mate skusenosti so školou ? Ja idem na liečenie s dcerou ale beriem aj syna ktory je prvák a bude chodit do skoly. Este sa chcem spytat ci sa da objednat aj bezlepkova strava? Dakujem

kankam
18. mar 2017

@mylittlebiglife da sa bezlepkova strava vid ich stranka cast stravovanie.Ja mam tretiacku,nastupujeme v pondelok po prvy krat,mozem potom napisat.

mylittlebiglife
19. mar 2017

@kankam my nastupujeme tiez v pondelok tak sa stretneme ☺️ Prideme az vecer. Kde budete byvat?

kankam
19. mar 2017

@mylittlebiglife my sme dohodnuti do 11:30 nastup,budeme v smreku

39520
20. mar 2017

@kankam my v breze. Šťastnú cestu prajem 🙂

amea76
20. mar 2017

Ahojte kočky. Môžete mi poradiť.prislami navratka z lucivnej že máme nastúpiť za 10 dní na liečenie do limby do 2 post. Ale ja potrebujem trojku keďže mám ešte 1 dieťa. Prosím aký je teraz postup. Už som im volala. Boli teda riadne nepríjemný. Že mi dajú postieľku na izbu . No mala nespala v postieľke ani ako ročná a neviem kde by som dala pristelku pre babku čo mi ide pomáhať. Tak sa chcem spýtať či tu navratku musím poslať poštou naspäť alebo stačí mailom napísať že ten termín mi nesedí. Vravela že to že nechcem limbu že to není dôvod nenastúpiť. Prosím vy ste tam aký dôvod udávali? Ved to je smiešne . Vybavujem to liečenie skoro rok a nestojí to malé peniaze. Som samoplatcov a musím po novom ak sa nemýlim platiť a ešte aj za malú dcérku súrodenca plus ubytovanie a ešte aj svokra a si musí celý pobyt platiť ako návšteva aby mi trochu pomohla s deťmi . Prosím ak máte nejaké skúsenosti budem vdacna.Dakujem

mylittlebiglife
20. mar 2017

@amea76 bolo treba im volat a toto vsetko povedat este ked si len davala žiadosť o kúpeľnú liečbu.... ja som s nimi volala rok predtym ako sme nastúpili lebo som chcela nadštandardne ubytovanie a takisto idem 2 detmi (jedno liečené a druhe samoplatca). Neostáva ti nic ine len och poprosit o iny liečebný dom ak ti to vyjde este v termine platnosti alebo sa prispôsobiť... dovod odkladu je jedine choroba a vazne rodinne veci...

amea76
20. mar 2017

@jaja26 ahoj prosím môžem sa spýtať kedy si volala lebo ja som volala ráno okolo 9 a nervozita a nepríjemný hovor to bol. Pani bola nervózna zeakurat idú primát ľudí. A že nech už nevolaj. Že oni mi pivko pošlú termín ale ani nevedia kde a ako . Tak som úplne rozčarovaná a znechutená. Dakujem

amea76
20. mar 2017

@mylittlebiglife ahoj. No ja som podávala žiadosť o liečenie už minulé leto a stále bolo nieco zle.jajprv doktorka niečo zlé vypísala. Vrátili to. Potom nám chýbali nejaké výsledky. 3x som s nimi písala. Napríklad mne neprišla ešte odpoveď z poisťovne ze nám kúpele sschvalil a už mi prišla predvolanka na nastup.ved ja som ani nevedela Zeto schvalili.navysemu vraveli zevolat môžem do kúpeľov az ked nam to schvália. To by si kazdy mohol rezervovať najlepšie ubytko v najlepšom termíne ale to sa nedá. A takto som dopadla. Chce ma dať do 2 a sme pritom traja.

rybarybata
20. mar 2017

Baby, drzte palce, slak ma ide trafit 😕 10.4 by sme mali ist podla mna aj pani co mi potvrdila tel termin (este cakam navratku z kupelov) a teraz v skolke vypukli kiahne!?!? Cize "akurat". Som zvedava, keby aj moje baby ich teraz dostanu, samozrejme kupele su FUC, kedy sa tam dostaneme...do leta povhybujem, a v septembri mladsia " rukuje" do skolky

amea76
20. mar 2017

@rybarybata pane bože to je smola. A čakáš na to dlho.myslim že či máte nejaké lepšie ubytovanie na ktoré sa dlho čaká. To je na šnúru. Držím palce

mylittlebiglife
20. mar 2017

@amea76 ja som si nerezervovala ubytko v termine. Ale som povedala ze chcem ist byvat do topol alebo javor a do ineho nech ma nevolaju, to je nass podmienka. Mne tiez neprislo schvalenie poisťovňou to chodi im. Ja som si volala kazde dva tyzdne odkedy som dals žiadosť, ci im uz prisla schválená. Volam tam aj ja aj 20x denne a chápem ze maju nervy lebo su tam len dve v kancelárii a riešia aj príjmy aj odchody aj nas...a co sa tyka kiahni, my sme uz raz boli na prijme v lucivnej a čert to chcel, presne to rano sa malej vysypali kiahne takze nas neprijali a isli sme 4 hodiny naspat domov. Som sa previezla.. tentoraz to dufam dame. Ideme dnes.
@rybarybata

rybarybata
20. mar 2017

@amea76 praveze mame Osiku, staci nam, aj € nie su nazvys (kedze som na RD), ziadost podana od januara, datum sme vyberali skrz MM, kedze najprv mal byt s mensou doma...ale sme sa zhodli, ze aj jej to prospeje...

rybarybata
20. mar 2017

@mylittlebiglife uz minuly tyzden ucitelka spominala, ze nie v ich triede (su strednaci, oni uz mali vsetci, ale samozrejme moja dcera vzdy v tim case doma chora), ale mensi ich maju, ale chodia spolu do jedalne a pod., cize velmi dufam, ze inkubacna doba nie je 🙂 ju kazdy den obzeram, jak opica

mylittlebiglife
20. mar 2017

@rybarybata inkubačna doba je 10-21 dni. Moj syn to dostal presne po 2 tyzdnoch po dcére... od nej to dostal ale trvalo to dva tyzdne kym mu to prepuklo.

amea76
20. mar 2017

@rybarybata no to máte super tu osiku.uplna paráda. Budem držať palce aby deti ostali zdravé. Ale snáď do 10.4 by ste to mali mať už aj za sebou aj kedy ste to teraz chytili nie ?

rybarybata
20. mar 2017

@amea76 tesim sa tam, podla referencii tu z fora, aj ked mam aj male obavy, kedze kazdy ma nejake ine naroky...neviem aky to bude mat rychly priebeh, zatal nic 🙂 a ci by mi aj pedina potvrdila ten dvojdnovy papier pred nastupom...urcite ju uz nedam do skolky, termin sa blizi

baklik
20. mar 2017

dal vam niekomu pediater aj OCR na 10 dni? mne by to stacilo, kedze sa budeme striedat s muzom...

rybarybata
20. mar 2017

Jupi, dnes doslo predvolanie...dufam, ze toho 10.4 nastupime....koho tam stretneme?

katus69
20. mar 2017

@rybarybata ahoj,kedy mate nastup? Ideme ties do osiky yak CI nahodou tiez nie v podobnom termine😁

katus69
20. mar 2017

@rybarybata uz vidim has nastup. Tak mozno budeme susedky kedze nastupujeme tyzden pred vami

rybarybata
20. mar 2017

@katus69 10.4...stretneme sa

39520
20. mar 2017

@rybarybata my budeme do 12.04.2017, o dva dni nastupujeme.

amea76
20. mar 2017

@merikac Ahoj môžem ta poprosiť. Za 7dni mám nastúpiť na líčenie. V piatok to prišlo. Chcem to zrušiť. Ako sa to rieši. Písala sI ze neni treba posielať návrat ku. A teda kde treba potvrdiť alebo na púšť dôvod že nenastúpime.napr.že je malý chory. TO im mám poslať postou taký lístok od lekára čo sa dáva do skolky alebo stačí len zavolat A veria mi? Ďakujem

gabika53
20. mar 2017

Ahojte dievcence, kolko dni /tyzdnov/ dopredu, vam prislo predvolanie z kupelov na presny termin? Teda ked uz je to zo zdravotky schvalene..aby sme si to mohli naplanovat🙂

merikac
20. mar 2017

@amea76 ja som len zavolala, ze dany termin nam nevyhovuje, a dohodli sme sa na inom termine,,,,,,,, v case ked som mala ozaj nastupit, som im navratku poslala cez email potvrdenu vypisanu,,,,,,,,,, (Ovsem ja som nimi navrhovany termin ani predtyn nejako neodsuhlasila)
Cize ked mi od nich prisiel papier s terminom a navratkou, vytocila som cislo a oznamila, ze si prosim termin presunut,,,,,,,,,,,🙂
Dufam, ze som pomohla

vikusjk
20. mar 2017

@gabika53 uz tam volaj a pytaj sa, kedy cca maju volne alebo kam by vas zaradili. Realna predvolanka ti pride tyzden pred nastupom. Ak mas nejaky mesiac, kedy preferujes nastup, treba im to oznamit.

gabika53
20. mar 2017

@vikusjk dakujeme za info, musim volat..v podstate je mi jedno, ake ubytko, idem s 2 detmi, vieme sa aj uskromnit..asi stravu mne netreba, dojem po 2, myslim, ze by to bolo zbytocne, nikdy nepojedia moc..