Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@lenka_21 Cauky, ako uz baby pisali, VsZP neschvaluje sprievodcov (co inak nechapem). Takze si pozeraj cennik pre sprievodcu samoplatitela. Ak chces jesen tento rok, volaj do Lucivnej a rezervuj si ho. Povedz, ze navrh mate v poistovni uz a cakate na schvalenie. Ak chces lepsie ubytko, vol urcite Topol. Foto par stran dozadu. Inak v Smreku neviem, ake je. Nadstandard je este Vila Breza, ale tam je pocut vlak (cize ak ti to nevadi, tak aj to je vhodne). Inak v Topoli maju trojpostelove s vlastnou kuchynkou, tie su super ;) (okrem izby c.9, tam pocut pracku, ona je tak nizsie ta izba, nie na poschodi).
Fotene od steny s roldorom.ked budem cez vikend spat,mozem odfotit obyvacku,ale je mensia,gauc uz ma dost za sebou a neviem co tam niektori ludia robia,lebo je miestami s flakmi ako od jedla.
Takze tym som bola mierne sklamana.
Ale zasa je vyhoda umiestnenue smreku v strede arealu a jedalen + gro procedur v tejto budove.
Topol je vuac pri vstupe a teraz sa vedla obnovil stavebny ruch,lebo dokoncuju ubyt.priestory dostavenim Limby a byva tam aj nakl.auto ktore aby fungovala nadstavba musi byt aj nastartovane.
Baby neviete mI poradiť ako je to s tým doplácaním resp. dobjednávaním stravy pre mna ako sprievodcu.deťom som dala jedlo ale oni jedia samu ryžu A tak...niekedy by som si aj ja rada dala daco ale teraz neviem či si to môžem ako chcem žije len keď sa mi niečo zapáči alebo musím potom každý deň objednávať. V bonsaj mi vraveli že ak by som chcela externú kartu pre návštevu tak tam sa musí potom objednávať každý deň A to je tu svokra 3 týždne A nechceme každý deň jesť .nie vždy je tam či by sme chceli. Ak je niekto znaly problematiky Prosím ozrejmite nám to.Ďakujem dopredu. 😊
@amea76 ahoj, ja mám externú kartu a písala som si len obedy cez týždeň,víkend som vyškrtla. teraz má svokra celodennú stravu. Cez víkend idem späť a zasa si napíšem len obedy cez týždeň. Choď si tú kartu vypýtať - inak je to tá istá čo majú aj deti a napíše si o čo máš záujem, len to musí byť 2 dni vopred tak ako sa to plánuje podľa jedálnička aj deťom, aby s tým počítali ...
Baby, sme tu od pondelka, spokojna mama aj dcerky 🙂 ci uz ubytko (byvame v Osike), proccedury (starsia je nestastna, doktorka jej skrz mensej, mava opakovane zapaly moč.mech., zrusila bazen, well, saunu)strava super pre nas, areal tiez...
@rybarybata uzivajte 🙂 bazen je raz tyzdenne volny, tak aspon vtedy si ho starsia moze uzit snad ;)
@vikusjk neviem ako to spravit, starsiu samu do bazena nedam a mladsia bude so stolicky zavidet. Ako ju poznam 🙂 ale mam jeden velky cierny bod do dotaznika....VLAK!!! Katastrofa 😒 si myslim, ze uz tu mala davno byt nejaka protihlukova stena, aj ked len trocha znizit hluk...cca 10-20 min kazdych trieli nejaky vlak
@rybarybata tak som rada, ze som odmietla nadstandard vo Villa Breza a ideme do Limby...
@rybarybata ten vlak pocujem aj ja,hoci sme v smreku,ale to je zavisle ak od kvality okien. Myslum ze nejaku vysoju kvalitu nevyberali pri rekonstrukcii.
@rybarybata ahoj, aj my pôjdeme do Osiky, to je s vlakom až také zlé? aj v noci? dúfam, že si zvykneme...ideme 22.5. a budeme do 12.6., to budeme asi stále vetrať, takže hluk bude väčší...hmmm...na ktorom ste poschodí? mám obavu aj skrz wc a sprchy, ako to bude....máme byť na druhom...ja potrebujem variť synovi, lebo mi v jedálni nič nezje...a ešte otázka - máme pobyt na prelome mája a júna a v cenníku sú rozdielne ceny, dosť výrazne iné...to sa mi napočítajú dni v máji a dni v júni a vynásobia cenami? neviem, či je osika hodná takej ceny v lete...
My tiez ideme preto v maji,lebo v juni to bolo vyrazne drahsie...
@rybarybata Noo, vlak som tu veru spominala, ono zavisi, kto je ako citlivy a komu to ako vadi/nevadi, mne by to urcite vadilo, zvlast vo Vile breze, ktora je drahsia tym, ze je to nadstandard. V tomto bol Topol super. Dokonca neviem, ale aj ten stavebny ruch, co je hned vedla, tak my sme dnu nepoculi. Stavba ma byt ukoncena 12/2017, tak hadam buduci rok uz to bude v Topoli uplne najsuper 🙂 A este z trojpostelovych izieb c. 6,7,8 by mal byt kraaasny vyhlad na Tatry 🙂 a maju aj vlastnu kuchynku.
A na vylety chodite? Inak teraz tam dost nasnezilo, co som videla v spravach, hadam sa aj sankuje znova? Ci sa potopilo?
@monline my sme na prizemi, uz sme tu 4ty den a v podstate uz si clovek trocha aj zvykne a zabuda na vlak, ale mensia ma zalubu pozerat vlak ked ide a sme na izbe, asi by som si niektory uz ani neuvedomila...s tymi cenami neviem ako to je. ..wc su tu na prizemi tri, dve sprchy na tri izby, a nikoho som tu este nestretla,ze by som sa nemohla "vytoto" 🙂
@vikusjk jedna baba davala niekde tu na ploche fotku v piatok so snehom. Ale v pondelok ani vlocka, sice je tu chladno, napr dnes uz prsalo,sem tam slnko...
Ahojte dievcata, kt ste tam uz s detickami, ako je to cez tyzden s procedurami? Su doobeda aj poobede, vikendy volne? Ide o to, ci cez tyzden poobede sa da vybehnut na par hodiek prec..dakujem😘
keď prala pračka, takže ďalšie pranie už bolo obsadené ...
@kankam veru vcera to bolo pocasie
Ahojte. Ktora idete do kupelov okolo 13.- 22.maja do Limby?

@baklik no moj maly by ti to urcite vysvetlil a ako v kupeloch sa tam necitil...😒
Je to diagnosticky ustav a zameriavaju sa na to, aby zistili co dietatku je. Kopec testov a vysetreni. Nam to dokonca poistovna vopred neschvalovala, alergologicka vypisala papier a posielali sme to priamo tam.
@misinka26 aha, tak nevadi. Som si myslela, ze ak idu 2 deti, ktore jedno ma 5 rokov a druhe 4 roky tak tam same bez doprovodu nemozu byt. 😲 ...