icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

lenka_da
11. jún 2017

@misinka26 ahojki, prosím ťa, v smreku dávajú k dispozícii aj osušky a uteráky??? či si treba priniesť?

kankam
11. jún 2017

@lenka_da nie nedavaju,treba si priniest.Myslim ze v javore su k dispozicii

livia341
11. jún 2017

@lenka_da dávajú len keď idete do sauny alebo kúpať sa do bazéna ktorý je vo vnútri a ako von je bazén to sme sa ešte nekúpali v lete. My sme boli 1 krát na jeseň v smreku.

luvis
11. jún 2017
kocanda22
11. jún 2017

@tinka651
@baklik
Kocky prosim vas o radu. Prislo mi z poistovne ze deti maju schvalenu kuelnu liecbu. Len o mne ako sprievode sa nic nepise.......
Este otazocka kontakt kde si zajednat termin nemate? .... rozmyslam nad ubytovanim smrek...
A ako to je ked dieta chodi do skoly? Kedy ma procedury?
Za kazdu odpoved budem vdacna.....

kankam
11. jún 2017

@kocanda22 skolopovinne deti maju procedury poobede,sprievodca budes samoplatca.
Smrek ako aj ine ubytko riesis na kontakte prijimacia kancelaria,tam ti aj povedia aky zhruba mesiac je realny pri pozadovanom type ubytka.rataj skor jesen,jar.

amea76
15. jún 2017

@kankam prepáč že tak neskoro odpisujem.chodim sem malo. V javorina nie je vrah lebo na prízemí je jedáleň a reštaurácia a iba o poschodie vyššie chodba s apartmán mi . Je ich tam len 7. Vytah netreba. Tých 20 schodov vybehneme 🙂

alibabaa
15. jún 2017

@tinka651 prepacte, nebola som tu dlho. boli sme s malou v nemocnici s obstrukcnym zapalom pluc.
vobec netusim. ja len viem ze nas tam mozu ubytovat a ze ideme tiez na 21 dni v septembri.

kankam
15. jún 2017

@amea76 ja vybehnem , len svokra po operácii kolena nie a potrebujem aby ma o rok zasa vymenila aspoň na týždeň, inak to z práce nedám ... Ďakujem za potvrdenie mojej predstavy.

tinka651
15. jún 2017

Ahojte 😉mamicky prosim vas neviete ako to je v skole ked je dieta ZTP ? Maju tam asistenta alebo je rodic pocas vyucovania. Dakujem za opovede 😉

kankam
15. jún 2017

@tinka651 asi najlepšie, zavolať si do školy. Chlapček v našej skupine, ale v inom ročníku mal problém s chôdzou, riešili to so zdravotnou sestrou na LTV, ale inak neviem ako inak na vyučovaní. Je tam zväčša v ročníku 6-8 detí, aspoň v našom tak bolo ...

tinka651
15. jún 2017

@kankam my sme chodiaci ☺len som chcela vediet ako to je .Mala bude tretiacka tak neviem ako to poriesime 😉

kankam
15. jún 2017

@tinka651 moja bola teraz tretiacka,je tam velmi mila pani ucitelka,ochotna sa max prisposobit individualne,ale skus si prezistit na vedeni skoly co potrebujes,ci si to schopni zvladnut

lilien10
15. jún 2017

Tak priebezne mam rezerváciu az na november v Smreku..tak dufam ze sa to zmeni aspon na október.Chcela som Smrek 2-lôžková s obývačkou ale je to plne ..

kocanda22
16. jún 2017

@lilien10 jeden aj mi máme smrek na november.... Takže budeme susedky.... Dáme stretko?

tinka651
16. jún 2017

Aj my mame Smrek 2_lozkova s obyv.november ...

kocanda22
16. jún 2017

@tinka651
@lilien10 tak dáme konikovske stretko.... My smrek 3postelova..... Fuuu dúfam že s obývačkou. .

lilien10
16. jún 2017

@kocanda22 no ja dufam ze aspon v oktobry sa tam dostaneme.Ale ak v november tak urcite ano 😊. Aj s tinka651 😁

tinka651
16. jún 2017

@kocanda22 jasne dame stretko 😉tesime sa ☺Ja uz stresujem mesiac....co este dokupit ,ako tam bude ideme 1krat.A vy?

tinka651
16. jún 2017

@lilien10 aj mne povedali oktober .Ked som tam potom volala zas povedali november. A nakoniec to bude na prelome oktober ,november.To uz bude v Tatrach zima ,skoro tma...no hadam to zvladneme 😉

kocanda22
16. jún 2017

@tinka651 my ideme tiez prvy krat... tiez uz rozmyslam co dokupit z teplejsich veci....teda pocitam ze uz bude zima v novembri..... a pre starsiu v skole to bude zaujimave... hm a ako tam je so skolkou? Tiez je tam?

kocanda22
16. jún 2017

@tinka651 jaaaj uz vidim idete prvy krat..... u nas dokupim hlavne pancuchy a teplaky.....

tinka651
16. jún 2017

@kocanda22 my do skoly bude 3rocnik a o to je horsie ,ze my v skole mame asistenta neviem ako to maju tam riesene 😞Vy ste tam uz boli ?

baklik
16. jún 2017

@kocanda22 skolka by mala byt od 10.00 do 12.00

lilien10
17. jún 2017

Baby chcem sa spytať do akeho veku dietata prepláca poisťovňa doprovod?
Viem ze od určiteho veku chpdia deti same ale neviem od kolko rokov

baklik
17. jún 2017

@lilien10 vszp nepreplaca a ostatne tusim do 6r.

lilien10
17. jún 2017

@baklik ano čitala som recenzie na fb stranke kupele Lučivna .doprovod preplaca Dôvera a Union do 6r.

lilien10
17. jún 2017

@tinka651 no dufam ze aspon október aspon vyde .Buduci rok by som išla zase v lete cez pradniny 😉 ..

gabika53
19. jún 2017

ahojte dievčence, máme schválené, prišli papiere..treba ich odoslať do kúpeľov či nie? či iba telefonicky ohľadom termínu? ďakujem😉

monline
19. jún 2017

@gabika53 kúpele už dostali schválenie, len sa informuj kvôli termínu a ubytku