Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@tinka651 toto si myslela? http://tkl.sk/liecebny-dom-smrek ??
@tinka651
@baklik
Kocky prosim vas o radu. Prislo mi z poistovne ze deti maju schvalenu kuelnu liecbu. Len o mne ako sprievode sa nic nepise.......
Este otazocka kontakt kde si zajednat termin nemate? .... rozmyslam nad ubytovanim smrek...
A ako to je ked dieta chodi do skoly? Kedy ma procedury?
Za kazdu odpoved budem vdacna.....
Ahojte 😉mamicky prosim vas neviete ako to je v skole ked je dieta ZTP ? Maju tam asistenta alebo je rodic pocas vyucovania. Dakujem za opovede 😉
Tak priebezne mam rezerváciu az na november v Smreku..tak dufam ze sa to zmeni aspon na október.Chcela som Smrek 2-lôžková s obývačkou ale je to plne ..
Aj my mame Smrek 2_lozkova s obyv.november ...
Baby chcem sa spytať do akeho veku dietata prepláca poisťovňa doprovod?
Viem ze od určiteho veku chpdia deti same ale neviem od kolko rokov
ahojte dievčence, máme schválené, prišli papiere..treba ich odoslať do kúpeľov či nie? či iba telefonicky ohľadom termínu? ďakujem😉

@misinka26 ahojki, prosím ťa, v smreku dávajú k dispozícii aj osušky a uteráky??? či si treba priniesť?