Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahoj,deti mi idú prvý krát samé,v lete..majú 11 a 10 rokov a mám dilemu,či im mám zháňať gumáky .. už nenosia a keďže im neskutočne rastie noha,poviem pravdu,že sa mi moc nechce investovať..minulý rok boli v zime,tak sme to nepotrebovali..manžel mi vraví,že načo,že v daždi aj tak chodiť von nebudú,ale zase z dovoleniek v Tarách vie,že sa nám zišli,ale zase je to iné,keďže my,ako rodičia sme ich vnútri nedržali..tak neviem,poradíte??
@kocanda22 ahoj, my sme boli prelom oktober, november.. na oblecenie odporucam, leginy, termospodky a na vrch bud dalsie teplaky, alebo nepremokave nohavice, alebo ked je uz zimsie oteplovaky.. tak nejak sme vydrzali, pancuchy nechceli, bo ked sa ide do bazena, alebo sauny, tak sa treba vyzut a je praktickejsie dat dole ponozky, ako cele pancuchy.. pracky su vsade dostupne.. a kuri sa vsade, tak veci preschnu..
..ďakujem,predtým boli s babkou,takže veci boli pod kontrolou,idú sami,tak uvidíme,ako zabojujú..🙂..
Ahojte tak my mame Lucivnu schvalenu tesim sa . Aky je teraz postup prosim mam tam zavolat o termin ? Ubytko uz mame rezervacku Smrek . Dakujem za odpovede.
No super 😊
ahojte, je niekto ubytovany v limbe na 3p??aké su tam izby?
Baby, ta novã loďka pri bonsaji nemã chybu,☺
A ako je to s uterakmi? A fen? Musim zbalit ci aj to je k dispozicii na izbe?
ahoj kocky. my ideme do Lucivnej s 3roc dcerkou este nemame termin presny ale asi v sept. ide niekto nekedy v septembri?
kocky zatial mam neprisiel termin a je to uz dlho. asi 5 mes. v tel mi hoborili ze v sept. cize je este skoro? nemam tam volat?
@vinifred ja po dlhsom case pridavam dojmy z Lucivnej.pred 7-mimi rokmi sme byvali s detmi v Javore,bola som sprievodca schvaleny poistovnou.na tento pobyt spominam ako na krasnu dovolenku:}luxusne ubytovanie,vyber z viacerych jedal,paradne ihrisko,program atd.toto leto isli nase deti prvy krat same bez sprievodcu a byvaju v Limbe na prizemi.po necelom tyzdni su moje dojmy skor negativne.izby su 6-postelove a postele dvojposchodove.podla mna,pre tuto velkovu kategoriu bez rodicov totalne nevhodne-nebezpecne.okienko malinke ako na zachode a vyhlad na korene stromov,ci chodnik ci co sa to da vidiet takto zo suterenu...po 5-hodinovej ceste sa nase dievcata dockali ladovej vody v sprche ,ktoru mali opravit,ale ani na druhy den nesla tepla.sestricky ich nasmerovali do chlapcenskych sprch.tie su spojene s chlapcenskym WC ,takze im tam zacali pokukovat chlapci,des.zatial sa mohli hrat len na malinkom ihrisku za Limbou,krasne velke ihrisko pri kaviarni je neviem pre koho,lebo tam zatial neboli....
my ideme v októbri.. kto ide tiež?

@gabika53 daj vedieť na kedy máte rezervačku 😉