icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

picolka
2. sep 2017

Ahojte baby 😘 aj my ideme 6.9. Limba 👏

babhika
2. sep 2017

My máme nástup 5.9 a Smrek 😉

livia341
2. sep 2017

@suzka v smreku nie su ziadne uteraky myslím si,že na okoli ani.nebudu ako je (javor,limba,...ved to by sme boli uz ako v hoteli 🙂 a to je len detské kúpele a co sa týka pradla tak menia raz a to asi v polovici pobytu uz si nepamatam,práčky su v kuchynkach cize na kazdom poschodi a funguju nezabudni si zobrat prach a avivaz.prijemny pobyt prajem

suzka
2. sep 2017

@livia341 ja sa pytam len preto, lebo to uvadzaju na ich stranke pri popise izieb Javor.... tak som si to.chcela overit ci to je naozaj tak.

picolka
2. sep 2017

@suzka a ty kolko platis za cele liecenie? Mas plnu penziu?

suzka
2. sep 2017

@picolka ja si asi nebudem davat vobec stravu. Idem s 2 detmi a kamoska hovorila ze porcie su dost velke tak budem dojedat. Ak bude malo tak si doobjednam. Neviem teraz presne ale asi okolo 600-700 €

picolka
2. sep 2017

A to mas obe schvalene? Ja som si uz zajednala stravu ale rozmyslam ze si dam len obedy alebo neviem.

suzka
2. sep 2017

Nie. Iba starsiu. Mladsi ide iba s nami

picolka
2. sep 2017

Ja tak isto idem aj s mladsim. Tak dufam sa stretneme :-*

suzka
2. sep 2017

Budes tam s 3 detickami?

dlucia
2. sep 2017

ja som si tiež zajednala stravu na celý pobyt, ale uvidím, možno to potom aj zruším, lebo môj malý tiež nieje bohvieaký jedák....

libka1
2. sep 2017

Ahojte, nemate nahodou niektora skusenost s tym, ci sa tam daju pre dieta dokupit procedury? Idem s 3 detmi, z toho 2 mam liecene ale najstarsia dcera bude len ako navsteva. Platit jej na den 40 € ako liecenej ked je zdrava ako repa sa mi nechce. Skor ma zaujima to doplatenie z takeho pohladu ze by mohla ist s nami obcas do sauny alebo bazena, nech nemusi trcat na izbe sama. Ci ste niektora takymto spôsobom nejaku proceduru dokupovali. Na stranke som o tom nenasla ziadne info.

domi1988
2. sep 2017

Baby posielali ste tu navratku ci staci tam zavolat?

libka1
2. sep 2017

poslat treba, staci mailom

baklik
2. sep 2017

@libka1 bazen aj sauna by sa mali dat aj osobitne zajednat

picolka
3. sep 2017

@suzka nie idem s tym 5 rocnym a beriem aj 5 mesacneho. Dcera bude v skolke to by som sa tam zblaznila s tromi 😀

jelus
3. sep 2017

@vrabecek dobry den, chcem sa Vas opytat, mam tiez 6 rocneho syna, Vam schvalili na dcerku 6 rocnu sprievodcu. V akej poistovni ste poistena? A kolko Vas to teda vyjde ? Dakujem.

lulu_lu
3. sep 2017

@picolka aj my 6.9 limba 😃😃😃

libka1
4. sep 2017

Do 6 rokov schvaluju sprievodcu. Kolko ta to vyjde zavisi od toho do ktoreho liecebneho domu ides. Na www.tkl.sk si najdi cennik, mas tam 2, jeden pre schvaleneho sprievodcu a jeden pre neschvaleneho sprievodcu. Poistovna doplaca rodicovi minimum, az taky velky rozdiel to nie je.

picolka
4. sep 2017

@lulu_lu o ktorej vyrazas?

alibabaa
4. sep 2017

@lilien10 najdes to aj na ich stranke. lepsie sa ti to bude citat.

agentkazs
4. sep 2017

@libka1 vrátane 6 rokov? Môže mať trebárs 6rokov a 5 mesiacov?

libka1
4. sep 2017

@agentkazs podla mna nie. Akonahle dovrsi 6 je to pase.

lilien10
4. sep 2017

@domi1988 ja som ju dnes poslala 1.tridou

kvevka
Odpoveď bola odstránená
lulu_lu
4. sep 2017

@picolka fuuuu my okolo 6 a Ty?

libka1
4. sep 2017

@kvevka to sa len niekto tu pytal. Ja pisem len zo svojej skusenosti a o standardnych diagnozach. Jasne ze ked ma dieta aj ine problemy ako alergiu a potrebuje sprievod z iných dôvodov tak asi schvalia. Moj syn okrem alergie nema take problemy ze by potreboval sprievod. Minuly rok aj tento rok nam sprievod Dovera schvalila. Syn bude mat 6 rokov v novembri. Takze mi je jasne ze na buduci rok ak pojde do kupelov sprievod mi urcite neschvalia. Suseda to mala tak isto, tiez ma maleho s vysokou chorobnostou a alergiou. Minuly rok im Dovera schvalila, ale tento rok uz nie, lebo uz dovrsil 6 rokov. Takze pri standardnej chorobnosti a alergiach tam podla mna ta hranica 6 rokov je dolezita pri schvalovani.

libka1
4. sep 2017

Este ma napadlo ze niekto par stran dozadu pisal, ze vseobecna sprievod skoro vobec neschvaluje, takze toto plati pri unione a dovere s tymi 6 rokmi.

picolka
4. sep 2017

@lulu_lu ja by som chcela o tej pol 7 to sa budeme niekde na D1 stretat. Idem s nimi sama tak dufam nezabludim 😁😁

lulu_lu
5. sep 2017

vau sikulkaaa. aj ja som chcela aby som auto mala k dispozicii. ale netufam si. co uz 😃
boze este zbaliiit. ty uz si? ja ani neviem co povalit ake oblecko ale asi aj zimnejsie. bundu a topanky sal ciapku...... myslim malej