Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
My máme nástup 5.9 a Smrek 😉
@suzka v smreku nie su ziadne uteraky myslím si,že na okoli ani.nebudu ako je (javor,limba,...ved to by sme boli uz ako v hoteli 🙂 a to je len detské kúpele a co sa týka pradla tak menia raz a to asi v polovici pobytu uz si nepamatam,práčky su v kuchynkach cize na kazdom poschodi a funguju nezabudni si zobrat prach a avivaz.prijemny pobyt prajem
A to mas obe schvalene? Ja som si uz zajednala stravu ale rozmyslam ze si dam len obedy alebo neviem.
Nie. Iba starsiu. Mladsi ide iba s nami
Ja tak isto idem aj s mladsim. Tak dufam sa stretneme :-*
Budes tam s 3 detickami?
ja som si tiež zajednala stravu na celý pobyt, ale uvidím, možno to potom aj zruším, lebo môj malý tiež nieje bohvieaký jedák....
Ahojte, nemate nahodou niektora skusenost s tym, ci sa tam daju pre dieta dokupit procedury? Idem s 3 detmi, z toho 2 mam liecene ale najstarsia dcera bude len ako navsteva. Platit jej na den 40 € ako liecenej ked je zdrava ako repa sa mi nechce. Skor ma zaujima to doplatenie z takeho pohladu ze by mohla ist s nami obcas do sauny alebo bazena, nech nemusi trcat na izbe sama. Ci ste niektora takymto spôsobom nejaku proceduru dokupovali. Na stranke som o tom nenasla ziadne info.
Baby posielali ste tu navratku ci staci tam zavolat?
poslat treba, staci mailom
Do 6 rokov schvaluju sprievodcu. Kolko ta to vyjde zavisi od toho do ktoreho liecebneho domu ides. Na www.tkl.sk si najdi cennik, mas tam 2, jeden pre schvaleneho sprievodcu a jeden pre neschvaleneho sprievodcu. Poistovna doplaca rodicovi minimum, az taky velky rozdiel to nie je.
@kvevka to sa len niekto tu pytal. Ja pisem len zo svojej skusenosti a o standardnych diagnozach. Jasne ze ked ma dieta aj ine problemy ako alergiu a potrebuje sprievod z iných dôvodov tak asi schvalia. Moj syn okrem alergie nema take problemy ze by potreboval sprievod. Minuly rok aj tento rok nam sprievod Dovera schvalila. Syn bude mat 6 rokov v novembri. Takze mi je jasne ze na buduci rok ak pojde do kupelov sprievod mi urcite neschvalia. Suseda to mala tak isto, tiez ma maleho s vysokou chorobnostou a alergiou. Minuly rok im Dovera schvalila, ale tento rok uz nie, lebo uz dovrsil 6 rokov. Takze pri standardnej chorobnosti a alergiach tam podla mna ta hranica 6 rokov je dolezita pri schvalovani.
Este ma napadlo ze niekto par stran dozadu pisal, ze vseobecna sprievod skoro vobec neschvaluje, takze toto plati pri unione a dovere s tymi 6 rokmi.
vau sikulkaaa. aj ja som chcela aby som auto mala k dispozicii. ale netufam si. co uz 😃
boze este zbaliiit. ty uz si? ja ani neviem co povalit ake oblecko ale asi aj zimnejsie. bundu a topanky sal ciapku...... myslim malej

Ahojte baby 😘 aj my ideme 6.9. Limba 👏