Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte ked sme boli v januari tento rok a chceme ist aj buduci januar kedy podat prihlasku? Dakujem
@daduska2009 ahoj ako bolo v januári ? Ďakujem
dievcata ak ste uz v lucivnej, odporúčate cizmy zobrat sebe?
a ako je ba izbach? nie je v nich zima?
ámen, ideme 19.9. takže už zimnú bundu aj, ach jo, a to som si chcela ešte tenisky kúpiť, takže už nemusím
Fuha baby tak to my ked pojdeme v oktobri tak to uz komplet zimne ? Fuuu tak ja budem potrebovat cely dom na koleckach 😮
Ved su tam pracky. Ja som sla takto minuly rok ako dom na koleckach. Pobalena pre 3 deti, seba, tiez v prechodnom obdobi tak som plasila. A potom som skoro kazdy den prala a kludne som polovicu veci mohla nechat doma a zo 4 kufrov urobit 2.
@keischa ahoj bolo uplne super trocha viac obliekania a vyzliekania ale inak super boli sme v limbe na 3 posch bud. rok chceme ist obaja aj s mm budeme to brat ako dovolenku
Opreva 2 posch.
Tak my uz mame termin 12.10 _2.11.2017 Smrek .Ide niekto ?
Baby máte niekto skusenosti prist o 1.deň skôr? Je tam taka možnosť? Totísto sme z Bratislavi a cesta bude skoro 4-hodiny 😣..a krpatu neviem zobudit do škôlky skor ako po pol ôsmej 😶..nechcem sa hned rano stresovat 😏
@lilien10 ja som tento rok prišla o 12:00 dohodla som sa s nimi tak v kancelárii a procedúry som riešila ráno na druhý deň, lebo som to nestihla v deň príchodu. Inak viem, že keď majú voľné v niektorom z lacnejších ubytovaní, poskytnú to ako platený nocľah aj na 1 noc, 1 kočka tak bola z Myjavy ubytovaná a ráno jej už dali tú izbu čo mala mať.
@kankam uz mám vybavene.. Jedna baba co som sa tu s nou zozmamila je uz tam a sa popytala sa nato , som potom uz len telefonicky potvrdila rezervaciu.Takze v nedelu mozme prist v case kedy chceme ,budeme hned v izbe v ktorej budeme cely pobyt a budeme platit za tu jednu noc 32€ a moze tam s nami prespat aj manzel .
No mali sme nastupit pôvodne dnes 😁.Len ked mi volali že sa im uvolnilo miesto tak som prepočula ze mysli september ..ja som myslela ze oktober a 8.10.ma svpkra oslavu tak preto mi navrhli ze mozme v pondekok.Potom som preistotu volala ze ci myslia september slebp oktober 🤣😂..Inak sme mali rezervaciu na november až 😂.ano som velmi rada vysli naozaj v ústrety

ahojte baby, tak my ideme do Villa Breza 28.9.2017 - nájde sa tu niekto, s kým sa stretneme? 🙂