icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

didush27
5. sep 2017

ahojte baby, tak my ideme do Villa Breza 28.9.2017 - nájde sa tu niekto, s kým sa stretneme? 🙂

daduska2009
5. sep 2017

Ahojte ked sme boli v januari tento rok a chceme ist aj buduci januar kedy podat prihlasku? Dakujem

keischa
5. sep 2017

@daduska2009 ahoj ako bolo v januári ? Ďakujem

babhika
5. sep 2017

@lulu_lu ahoj my sme už tu v Lucivnej a odporúčam teplejšie oblečenie,zima je tu riadna 😉

lulu_lu
5. sep 2017

@babhika ty si poklad dakujeeeeeem. zabalila som ale aj letne. to mozemrovno asi vybalit 😃

lulu_lu
5. sep 2017

dievcata ak ste uz v lucivnej, odporúčate cizmy zobrat sebe?

a ako je ba izbach? nie je v nich zima?

dlucia
5. sep 2017

ámen, ideme 19.9. takže už zimnú bundu aj, ach jo, a to som si chcela ešte tenisky kúpiť, takže už nemusím

babhika
5. sep 2017

@lulu_lu na izbách sa vraj už prikuruje

babhika
5. sep 2017

@lulu_lu tak vravia že možno ešte snáď bude teplo tak niečo si nechaj pre istotu

alibabaa
5. sep 2017

@dlucia tak snad este bude babie leto. no na horach to veru nepredpokladam... ☹ ja beriem jesenne a zimne veci.
baby ake mnozstva z coho balite? mam v tom riadny gulas...

lulu_lu
5. sep 2017

@alibabaa ja mam dva napraskane kufre a v tretom vankus toaletny bundu kozmetiku....
malej beriem cca 3mikiny, dlhy rukav tricka. jesennu bundu zimnu. leginy. hrube teplaky prechodnu obuv cizmy gumaky prsiplast tielka pancuchy ciapku rukavice sal.
dazdnik.
snat som pomohla 😃

alibabaa
5. sep 2017

@lulu_lu toho som sa obavala ze napises 😂 ze sa nepomestim do kufrov 😂

lulu_lu
5. sep 2017

@alibabaa ja uz mam vazny problem. uz tri a nwvopcham ani vlas a to este nue som zbalena. kedy idete a kam? my limba

alibabaa
5. sep 2017

@lulu_lu my ideme 21.9.-12.10. a do smreku. tak aspon ma tesi ze nie som sama co bude mat kopu veci so sebou. vsetko co pises mam uz na zozname veci co treba zbalit 😀

tinka651
5. sep 2017

Fuha baby tak to my ked pojdeme v oktobri tak to uz komplet zimne ? Fuuu tak ja budem potrebovat cely dom na koleckach 😮

livia341
5. sep 2017

@tinka651 my sme boli vlani od 21.10-11.11 a mali sme so sebou zimne oblečenie aj nam sneh napadol a kedze liecenie vyzaduje, kvoli detom byt dlho aj zo 3-5hodin tak ti zima bude.

lulu_lu
5. sep 2017

@alibabaa no konecna tri kufre velke (ziadne toaletne kufricky nemam na mysli😂) plny ruksak a este jedna taska vela 😃😂

libka1
6. sep 2017

Ved su tam pracky. Ja som sla takto minuly rok ako dom na koleckach. Pobalena pre 3 deti, seba, tiez v prechodnom obdobi tak som plasila. A potom som skoro kazdy den prala a kludne som polovicu veci mohla nechat doma a zo 4 kufrov urobit 2.

kankam
6. sep 2017

@lulu_lu ja som tie bola s 1/2 množstvom ako som pôvodne plánovala, lebo ma kamoška uistila, že mi stačí vecí tak na 1 týždeň a niečo, aby som mala kým poperiem a vyschne sa mi. Idú tam tie pračky prakticky nepretržite 🙂)

daduska2009
6. sep 2017

@keischa ahoj bolo uplne super trocha viac obliekania a vyzliekania ale inak super boli sme v limbe na 3 posch bud. rok chceme ist obaja aj s mm budeme to brat ako dovolenku

daduska2009
6. sep 2017

Opreva 2 posch.

tinka651
8. sep 2017

@alibabaa ahoj mozem sa opytat si v smreku bez obyvky ?

tinka651
8. sep 2017

Tak my uz mame termin 12.10 _2.11.2017 Smrek .Ide niekto ?

lilien10
8. sep 2017

Baby máte niekto skusenosti prist o 1.deň skôr? Je tam taka možnosť? Totísto sme z Bratislavi a cesta bude skoro 4-hodiny 😣..a krpatu neviem zobudit do škôlky skor ako po pol ôsmej 😶..nechcem sa hned rano stresovat 😏

kankam
8. sep 2017

@lilien10 ja som tento rok prišla o 12:00 dohodla som sa s nimi tak v kancelárii a procedúry som riešila ráno na druhý deň, lebo som to nestihla v deň príchodu. Inak viem, že keď majú voľné v niektorom z lacnejších ubytovaní, poskytnú to ako platený nocľah aj na 1 noc, 1 kočka tak bola z Myjavy ubytovaná a ráno jej už dali tú izbu čo mala mať.

lilien10
8. sep 2017

@kankam uz mám vybavene.. Jedna baba co som sa tu s nou zozmamila je uz tam a sa popytala sa nato , som potom uz len telefonicky potvrdila rezervaciu.Takze v nedelu mozme prist v case kedy chceme ,budeme hned v izbe v ktorej budeme cely pobyt a budeme platit za tu jednu noc 32€ a moze tam s nami prespat aj manzel .

kankam
8. sep 2017

@lilien10 no vidíš, super, keď im niekto odišiel v piatok, alebo v sobotu a stihli poupratovať, tak sa ani sťahovať nemusíte. Vyšlo ti to ...

lilien10
8. sep 2017

No mali sme nastupit pôvodne dnes 😁.Len ked mi volali že sa im uvolnilo miesto tak som prepočula ze mysli september ..ja som myslela ze oktober a 8.10.ma svpkra oslavu tak preto mi navrhli ze mozme v pondekok.Potom som preistotu volala ze ci myslia september slebp oktober 🤣😂..Inak sme mali rezervaciu na november až 😂.ano som velmi rada vysli naozaj v ústrety

alibabaa
8. sep 2017

@tinka651 ano bez obyvky. nemala som vraj narok na obyvku

alibabaa
8. sep 2017

@lilien10 zistovala som to a neda sa. ja preto idem den skor a ubytujem sa niekde blizko v nejakom hotelovom alebo penzionovom ubytku