icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

tinka651
8. sep 2017

@alibabaa ja som mala objednane s obyvkou ale termin nam dali 12.10 a izbu bez obyvky.Chcela som pozriet ako je to tam zariadene ale nikde na fotkach som to nenasla. Porad prosim ta co tam treba zobrat take co tam chyba . Dakujem

kvevka
Odpoveď bola odstránená
tinka651
8. sep 2017

@kvevka dakujem krasne za odpoved.Trosku ma mrzi ze nemame tu s obyvkou co sme mali zajednane ale co uz😔

tinka651
10. sep 2017

Ahojte mozem poprosit nejaku maminu co bola alebo je v Lucivnej a deticky chodia do skoly ?

babhika
10. sep 2017

@tinka651 ahoj my sme tu a dcéra chodí do školy.

tinka651
10. sep 2017

@babhika Dakujem 😉Chcem sa opytat ako to je v skole .Kolko je deticiek v triede ci ucitelia pristupuju aj individualne .Dcerka ma v skole asistenta neviem ako to je tam .Su v skole 4hod ? Ked su deticky v skole maminy maju volno ? V ktorej budove je skola ? My budeme Smrek .Dakujem velmi pekne za odpoved.

kvevka
Odpoveď bola odstránená
kvevka
Odpoveď bola odstránená
tinka651
10. sep 2017

@kvevka Dakujem ti velmi pekne za odpoved. Uz som pokojnejsia. Bala som sa ako to poriesim.Ale ked je to tak tak je super 😉

didush27
11. sep 2017

tie žienky, čo ste zamestnané a idete ako doprovod, neviete, či je možnosť vypísania PN počas pobytu? ďakujem 🙂

alibabaa
11. sep 2017

@didush27 no to zaujima aj mna. uz som tu citala ze niektore mali pn. no prave som dovolala s mojou obvodnou, ze je to trochu problem. ze chodia na kontroly a ked nebudes pocas pn doma, tak pruser. a zasa dat do adresy detska liecebna je dost okate a ze tam ked ta pristihnu vonku tak tiez pruser... povedala mi ze sa mam spytat detskej ako sa to zvykne robit. ale ta iba ocr moze vystavit. a ta je iba na 10 teda platena... a zvysok nie.... zvyknu sa rodicia vymenit aby mali platene ocr aspon na 20 dni... som zvedava ake odpovede dostanes 🙂

alibabaa
11. sep 2017

@didush27 tak nove infoooo zistovala som trosku. na stranke socialnej poistovne pisu ze vystavuje zdravotnicke zariadenie kde je dieta na kupelnej liecbe. tak som volala kam inam, rovno do lucivnej. a pani povedala ze osetrujuci lekar dietata vypisuje pn sprievodcovi dietata do 6r.

didush27
11. sep 2017

@alibabaa
ahoj.. mne medzitým odpísala dr. z kúpeľov toto :

"kedže Váš syn spadá do kategórie pod 6 rokov veku s predpokladom, že nie je školopovinný, je vystavenie PN oprávnené. Môžete s ňou počítať.
Do skorého videnia"

libka1
11. sep 2017

@didush27 a nevies nahodou, vystavia to na cele obdobie pobytu? T.j. na 21 alebo 28 dni?

didush27
11. sep 2017

@libka1 predpokladám, že PN je na celý pobyt

tinka651
11. sep 2017

Ahojte 😉prosim vas ked sa vypise navratka a pytaju sa na stravu to uz budeme mat obed v den nastupu ? Dakujem za odpoved ☺

babhika
11. sep 2017

@tinka651 Áno obed je v deň nástupu.

tinka651
11. sep 2017

@babhika Dakujem pekne za odpoved😉

oksu
12. sep 2017

@didush27 ano, ja som uz 2x tak bola

oksu
12. sep 2017

@alibabaa

@didush27

mne vypisali aj na maleho hoc mal 6,5 rokja, nakolko nebol skolak

didush27
12. sep 2017

@oksu
Dakujem za odpoved 🙂 Tak dufam, ze s tym nebude ziadny problem

jelus
13. sep 2017

@oksu ahoj, a v akej poistovni si poistena? Mam tiez obavy, ci s PN nebude u mna problem, pretoze maly bude mat 6,5 roka, ked budeme ziadat o liecbu, ale tiez je este v skolke.

oksu
13. sep 2017

@jelus to ide o dr. v liečebni, my sme mali Azamovu a ta povedala, ze ak nechodi do školy, mozem mat pn

tinka651
13. sep 2017

@alibabaa.prosim ta este ste v Smreku ? Mam jednu otazku 😉Daju sa prosim ta dat postele k stene ? Ci si beriem aj perinu ? To koli malej aby nepadla....Dakujem za odpoved😉

jelus
14. sep 2017

@oksu dakujem, tak uvidime.

alibabaa
14. sep 2017

@tinka651 ja idem 21.9.-12.10 🙂 tak ti neviem povedat ale podla mna sa daju dat k stene. tiez to tak budem riesit lebo mala sa mi po posteli tociiiiii 😀

livia341
14. sep 2017

@tinka651 no neviem či sa vám bude dať postel posunuť, kedže my v smreku sme mali v strede manželskú posteľ a vedľa jednej steny bola skrina a vstup do kúpelne a vedľa druhej steny boli dvere do chodby a gauč-pristrelka. Idete mat izbu s obývačkou či bez? My sme mali bez obývačky.

tinka651
14. sep 2017

@alibabaa Ahoj dakujem ti za odpoved .Ked tam budes potom napis prosim ta ako si to poriesila alebo ak sa ti bude dat aj foto.12.10 ta vystriedame.Napis potom ake je tam pocasie co tam treba zobrat.Lebo ja uz nahanam oteplovacky ,vetrovky len je toho este malo v obchodoch.Tak dufam ,ze to este bude take jesene pocasie 🌞🌞🌞

tinka651
14. sep 2017

livia 341 no bez obyvky .Mali sme objednanu s obyv.ale dali nam bez.Nooo veru neviem ako to poriesim .Ved ona sa otaca ,prehadzuje to bude kazdu chvilku na zemi ...

livia341
14. sep 2017

@tinka651 to vám verím, tak skúste spravit tak že jednou perinou budeme spolu zakryté a druhou perinou si spravíte zábranu či aj tak prekročí a spadne na zem?