Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@tinka651 My sme mali minuly rok v Smreku taku izbu kde boli 3 postele, manzelska a jedna samostatna. Spojili sme si ich vsetky do letiska, dalo sa to dat aj uplne k oknu kde povodne bola ta samostatna postel, len tam bola taka siroka parapeta dost. Ja som to riesila tym ze som dala k posteli stolicky. Z jednej strany som spala ja a z druhej boli stolicky. A medzi stolickami a mnou 3 decka 🙂
Ahojte bol niekto ubytovany v Javor vo 4lôžkovej?chcela by som info ako su tam rozmiestnene postele a ako tam vyzera ta izba.ďakujem
Ahojte rada by som sa vas spytala tie ktore ste boli v hornom smokovci ako sprievod tak cez tel mi povedala ze budeme ubytovany v luci ale na nete.. je ine pomenovanie (uz nepamatam ako sa volaju tie dalsie) kde idu matky s detmi ...a asi ko to tam je ideme prvy krat a ja uz mam taky stres
Ahojte vsetci pišem s Lučivnej je tu super ale ked vam dieta ostane chore tak katastrofa.Uz v zivote nechcem byt ubytovana na 3.poschodi na Limbe .. od rana od 6 .do 22 h. Tu je hluk ,buchot , krik no katastrofa.. pokial mete male deti ktore poobede spavaju tak neodporúčam 😣.. som zavreta cely den na izbe a som šediva z toho ..
@veronika254 aj v luci je ubytko pre matky z deťmi...bola som tam...na 1 poschodi sú deti bez sprievodcu a hore zo sprievodcom...
@dfgabika aha dakujem ☺ mozem este ze kedy ste tam boli??? Lebo mne doktorka dala do ziadosti lucivnu lebo ze smokovec je este taky komunisticky 😂ale poistovna nas poslala do smokovca ze na co sa mam tesit 😂
@veronika254 boli sme tam 2 roky do zadu. To ubytko je najlacnejšie ale najhoršie. Izba je samostatna, ale Wc je spojené zo sprchovacim pre asi 6 izieb bolo stále obsadene. Hluk lebo sú tam deti samé, behanie po chodbách...ale zase do školky, školy sa chodi v papučkach je to v budove a takisto jedalňa aj proceduri....dalo sa ..telku som objavila až keď sme išli domov je na poslednom poschodi...Vonku je ihrisko pre deti.
@dfgabika dakujem ... no mam 3deti asi mi hluk nebude vadit 😂😂😂no mi chceli co najskor termin kvoli dovolenke potom tak bolo toto jedine v oktobri a to sme na konci augusta poslali papier do poistovne ... dajak to prezijeme 😂😂😂😂este raz dakujem
A baby kde sa tam susi pradlo? Je tam nejaky susiak?
@veronika254 Smokovec je viac ako nemocnica, je tam viac liečenia by som.povedala.. Aj.my bolo povedané, že je to viac pre ťažšie prípady...
Lučivná mi príde viac ako tábor A aj tam boli deti pri tej istej poisťovni O týždeň viac. Boli sami A zvládli to aj tam A aj tam...
Zo Smokovca budeš mať lepšie výlety V rámci dňa... Lepšie spojenie električkou
@ljzozv mna napadlo ze poistovna to zmenila asi podla toho co doktorka napisala ...ani do skolky nemohol chodit co jeden den spuchol a potom trvalo aj tyzden nez sa dal dokopy a zase dookola tak nakoniec sme ho aj odhlasili ...viac doma ako tam ... tak sa tesim snad mi to zaberie lebo chodievame do tatier aj ked na tyzden ale uplne vidim ako sa mu dobre dycha vtedy mu nedavam ani tabletky co ma na dychanie ...a dakujem ☺
@veronika254 U nás to pomohlo nastaviť liečbu A tým že deti aj podrastli, tak je menšia chorobnosť.. Určite to pomôže, prinajmenšom neuškodí...
Fakt je to viac ako nemocnica A viac liečia... Lučivná pre mňa fakt ako tábor... Deti sme preberali štýlom, hej idete A budete tu V areáli? Hej vidím ste tu na návšteve.. OK...
V Smokovci sme podpisovali deti, že preberame, aj na chvíľu, na izbu sme veľmi chodiť nemohli... Preto hovorím viac ako nemocnica...
@dfgabika prepáč... Ja som myslela že je tam len jeden - srobarov ústav..
@veronika254 ospravedlňujem sa
@livia341 aha, to mas pravdu, toto bola s obyvackou, to som si neuvedomila ze sa pytala na izbu bez obyvacky. Tie parapety ale asi budu po vsetkych izbach, teda neviem, iba si myslim. Boli sme na druhom poschodi, uplne na konci vedla kumbalu co mala upratovacka. To je taka velka izba pre 3+2 osoby.
Dievcata my sme uz druhy tyzden tu a je tu super. Sme na Limbe 3p a super vsetko fajn. Pripravte si vela liekov lebo stale je tu niekto chory a rychlo sa to siri. Takze berte kvapky do nosa od teploty a od vsetkeho co sa tyka laringitida ci angina...pozdravujeme ♡♡
Berú tam deťom pri príchode krv a moč? Aby som vedela na čo ich pripraviť. Ďakujem
Ahojte, chcela by som dcérku prihlásiť do kúpeľov v Lučivnej cez veľké letné prázdniny. Kedy to treba začať vybavovať či už v poisťovni alebo v samotných kúpeľoch? Boli ste tam niekto cez letné prázdniny?
ahojte..to fakt tu nieje nikto kto bol ubytovany Javor ta najvacsia izba????
zdarvim tak mame 18.10 nastup limba 3

@livia341 no ano ...to ja fakt zoberiem perinu pre istotu ...Dakujem za odpoved.