Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
To verím, že v tomto období nie je "na tesno" .....
V smreku je cvicenie a inhalacie a v lekne du vodne procedury. V limbe je velka herna. V bonsaji je restauracia a tiez jedalen a jedalen je aj v javori a borievke. V ostatnych je len ubytovanie.
Najviac ma zaujimaju izby v Borievke, lebo minule sme mali 2-postelovu v Topoli a bola malinka, mala som mladsie dieta, neliecene na pristelke a nemali sme sa kam pohnut. Ak niekto byva v Borievke tak budem vdacna za informacie alebo fotky 🙂
@zhavlik na tkl je kopu fotiek. Dnes sa mi podarilo nakuknut do jednej izby v borievke. Su tam rodic s 1 dietatom. Je tam obyvacka s rozkladacim gaucom,kupelka so sprchovym kutom a WC a spalna. Tam je manzelska postel a dalsia postel jednolozko. Obrovska skrina, dost skriniek na odkladanie,tv. Jedine ci chyba je.pisaci stolik. Ak ti dieta chodi do skoly,nema kde pisat ulohy. V obyvacke je konferencni stolik,ale je nizky. Ozbi su dost priestranne
Neviem ci je nejaka vyroza,alebo len my sme cosi chytili. Maly vravia aj hnackuje,sme leziaci. Mali ste aj vy nieco podobne a ako dlho to trvalo,ako ste to riesili. My zatial len prometazyn a enhydrol. Potom urcite bude dietovat. Dufam,ze to zvladneme bez nemocnice
Tak nemocnica nas nemynula. Oddychneme si tu par dni,ratam ze min. do utorka urcite. Kym budu vysledky z odberov.... Tak nam ď zte palcw,nech sa da cim skor do poriadku
Neviete mi niekto povedat,ze ako to je,ked sa kupele prerusia z dovodu hospitalizácie v nemocnici?. Ja som si z izby brala len pyzamo a sp.pradlo,vsetko som nechala tam. Ked som volala do kupelov,ze ostavame v nemocnici,tak dr.povedala,ze teraz kupele prerusia a potom sa budu musiet procedury nahradit inokedy a pytala sa ci som vypratala izbu. Tak teraz neviem,co a ako bude,ci si o tie dni co budeme s malym v nemocke predlzime pobyt,ci co? Ci volat muzovi,aby isiel vsetkym pobalit. Neviete mi poradit?
@kvevka dakujem. No ja sa ufam,ze nas najneskor v utorok pustia a ostaneme o to dlhsie v kupeloch. No ved uvidim. Vsetko zalezi co mu zistia zo stolca,ci to bol len nejaky vírus,ci je to vaznejsie. Dnes mu dali uz normalne jedlo,cakala som suchare. Cosi popapal,a ak boh da,udrzi to v sebe
@silvatko Ahooj, ja som nakoniec bola v Topoli. Zial v jedlicke som nebola, ale co viem, tak mamicky tam boli spokojne. Niekedy tam mozes dostat aj vacsiu izbu (s viacerymi lozkami) aj ked ste len dve napriklad, to je potom ovela lepsie, ked mas navstevu. Co som pocula, tak vybavenie by malo byt oka, v lete sa dobre da vyuzit sukromne ihrisko a terasa (maju to tam oplotene).
Jedlicka by mala mat spolocne sprchy a asi aj zachody (to neviem presne, ale sprchy urcite).
Ahojte baby ideme 1x so synom do Smreku od 6.11-27.11 ako to tam vyzera ake mate dojmy s lekarov ci sestriciek a co absolvuju deti.Dakujem.
@boubelka0021 Smrek je dost rusny,lebo su tam doktory aj procedury. Co sa tyka doktorov a sestriciek,tak su velmi mili a ochotny. Co sa tyka personalu tak fakt velmi profesionalny a super pristup ci k detom ci rodicom
Takze sa tam da vydrzat 21.dni?Syn ide s babkou,teda mojou mamou,tak som zvedava.Platime jej mi,kedze syn nema schvaleneho sprievodcu.Strava je tam chutna?Syn ma bezlaktozovu dietu.
@boubelka0021 neviem kolko ma tvoj syn rokov. ja mam 37.nemam vyberavy jazycek ale teda ze by bola vyborna povedat nemozem. ale zjest sa to dalo. iny maju na vyber z 3 jedal. on dostane na tanier co si zmysli dietna sestra. a nie vzdy trafila chutne jedlo... a nikdy sme nevedeli dopredu co budeme jest.
da sa to tam vydrzat. hlavne ak sa skamarati s detmi na chodbe kde budu ubytovani. ak budu fajn maminy tak si babicka chvilku aj oddychne 🙂 deti sa spolu vyhrali a my maminy sme pokecali a kavu dali. smrek je fajn. pokial nemas izbu 308. ta je najhorsia. ☹ je priamo na chodbe a chodi sa okolo nej po schodoch aj k vytahu... a je hned vedla kuchynky. pracka ide skoro stale a zmyka dost hlucne. dufam, ze tu nedostanu. ... zavolaj si do tkl a zisti si to...
@boubelka0021 zo smreku ma blizko na procedury hlavne tie denne a aj lekarov a sestricky. jedalen je na 2.p a je tam vytah. ja som povedala ze buduci rok ak nevyjde topol, tak smrek a ak nie ten tak az potom borievka.
Nam nukali borievku pred troma tyzdnami no nemal s nim kto ist....Teraz mal syn 6.rokov

@nadezdah su v Borievke aj nejake procedury? Pretoze uz bez "Borievky" bolo na procedurach tesno v Lekne a Smreku....?