Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@sudabe záleží od úbytka. My sme tu dala som si stravu na 7 dní a platili sme skoro 500eur na ďalších 14 dní si objednávam raňajky a obedy to je 5,50eur večeru malý malinko zje takže nám je zbytočné 2 a mame tu chladničku dá sa tu aj variť. Inak je to dosť nákladné. Ale mame drahší izbu 17eur na den.
A prosim vas su tam aj detske postielky,?
@lucka8491 ak tam ma byt muz tak je lepsie apartnam rataj tak 1000 az 1200 eur aj podla poistovne zakladne poplatky rataj
@lucka8491 na tejto stránke sa dá pozrieť koľko budeš platiť jedna mamička to dala http://tkl.netto.sk/
Dobrý deň. Chcem sa spýtať mi ideme s. Deťmi prvý krát do. Kúpeľňou. Do vily Breza. Bola ste niektora tam ubytovania? A chcem sa opýtať čo robíte keď deti su na procedúrach? Ako to prebieha? Bazény fitness da sa využívať? Ci?
@ingridka07 plati sa vopred? co mate za izbu v ktorej budove?
@milagrosss20 ty si na procedurach s nimi ak si tam s nimi ako sprievodca volno mas len ak chodia do skoly
@loginexistuje a ako tie procedúry prebiehajú? Oni majú 3 a 4r.majundychacie a alergické problémy. Navštevujú škôlku... A da sa aby som si neplatila ubytovanie ako sprievodca?
Zienky co sa vsetko nachádza v budove topol? Mali by sme mat standart dvojlozkovu. Je v pohode? Dakujem
@alenka12345 Topoľ je vpohode. V suteréne je kuchynka so základným vybavením. Chladnička. Dve pračky. Žehlička. Na izbe je manželská posteľ, stolík, mini chladnička, kanvica, Tv, dvd prehrávač (aspoň bol), sušiak na prádlo
@milagrosss20 Bola dom vo Vile Brezne.Záležína ktor izbu idete. Na prízemí je kuchyňa a práčka. Na procedúry sa chodí spolu s deťmi. Do bazéna aj sauny spolu podľa rozpisy.Je aj voľný vstup do bazéna v nedeľu.
@86luci mame mat 4lozkovu izbu keďže ideme všetci 4ja.ja doprovod a aj muž bude ako doprovod. Pozerám ze môžem si žiadať od poisťovne aby schválili doprovod s dieťaťom a tým pádom nebudem toľko platiť? Čize bazén sa dá len v nedeľu využiť? A co ešte je k dispozícii? Mate aj foto?
@milagrosss20 neda sa aby ti preplatili dvoch sprievodcov na dve deti a bezplatne breza uz vobec nie so stravou a ubytkom ratajte hodne cez tisicku na tkl.sk mas cennik
V breze mas ako schveleny sprievodca v 4 ke izbe 18 eur na den na osobu len ubytko plus strava kupelny poplatok plus 50 na ponyt na kazde dieta plus manzel ten o 5 eur na den viac neschvali poistovna dvoch sprievodcov bezne chodi jeden s viacerymi detmi
Strava na den 8,5 na kazdeho sprievodcu tych 1500 rataj na pobyt
A tu mladsiu co nema tri roky ak ide ako neschavalena lebo do troch rokov poistovna eschvaluje tak platis navyse ako surodenca to je tusim tiez 8,5 na den vsetko pozri si cennik tam to mas rozpisane
@loginexistuje a potom inak co preplaca poistovna schvalenemu sprievodcovi?😁
@loginexistuje uz vidim ze ak je samoplatca je drahsia izba 😉
@loginexistuje no uvidíme teda. A je tam pekne? Mi sme chceli 4lozkovu izbu. A tam he.
@sudabe hneď pri príjme sa platí. Sme v borievke, a mame spálňu 3 lôžko, obývačku, kúpeľňu.
@ingridka07 dakujem a jedalen je jedna pre vsetky budovy? a kde ja rozmyslam nad klasickou izbou a na procedu sa chodi do ktorej budovy?
baby , ja idem v pondelok volat a nam pridelili tusim jedlu ( papiere mam v robote) tak si nepamatam, hodila som to do kalkulacky na stranke a bez stravy pre.mna mi to vyslo140e ... je tam.moznost objednat napr len obedy pre.mna ? ja nemozem lepok a mlieko a obavam sa ze by to bolo komplikovane , obed by som zvladla... prexo tu pisete take obrovske sumy ze 1200-1500 eur to je asi pre samoplatcov ?
@magg424 da sa aj nenahlasit strava a potom si v bonsaji mozes na externu kartu dohlasit aj jednotlivo. Jedla je ubytovanie nizsiehi standartu,myslim ze je to sprchy a wc spolocne na chodbe.Tie sumy 1200 su na najvyssom standarte ubytovania a najvacsich apartmanoch. Uz smrek s obyvackou besch.sprievodca vychadza cca 600 eur bez stravy.
@kankam dakujem za vysvetlenie , jedla je podla toho co som pozerala vlastne wc a umyvadlo, radaej by si mi odporucala napr smrek ? v srobarovom mavame izbu s umyvadlom a wca kupelna su spolocne , popravde nam to neprekazalo nakolko sme boli cely den mimo a vecer sme sa len osprchovali ... ale tazko si predstavit rozdiel medzi izbami ked som to nevidela...baby co si platili nadstandardy v srobarovom neskor aj olutovali..
@sudabe na procedúry do smreku bazén je zasa inde
@magg424 keď sú dvaja rodičia v pohode to tak vyjde a záleží od izby aj, ja som platila necelých 500eur s tým ze pre mňa stráca na týždeň teraz si idem objednať raňajky obedy takže plus 5,5 x 14 dní.

Ahojte aje kolko ste platili aspon cca za cely pobyt ubytovanie strava a ked beriem aj mladsieho 2roky aj zanho kolko dolacam dik