Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@magg424 no v licivnej ak vas ide viac a este aj bude chodit manzel sa oplati vziat aj lepsie ubytko tam co boli tie sumy mali aj deti do troch rokov a tym poistovna pobyt neschvali je treba doplacat za nich 8,50 na den
obchod v zmysle potravin tam nie je v areali len taky ze prasok kefku pastu a nejaku sladkost v bare kupis treba potom s autom ak mas ist do svitu
@loginexistuje fiha a ak budem bez auta , vlakove spojenie ?
@magg424 ty mas za 21 dni aj s dietatom v jedle co je v pohode ubytko aj so stravou 312 eur plus vreckove na vylety stravu ti vedia varit aj specialnu ja by som si ju dala najma ak nebudes mat auto aby si mohla chodit do svitu nakupovat
@loginexistuje idem len ja a syn a manzel pride sice za nami ale vystrieda nas , smrek je dobry ? ci co by si mi radaej odporucila ?
vlakova stanica je nieco kusok nad 2 km pesi z kupelov aj ta jedla je v pohode ak chce manzel prespat len moj tak chodil na vikendy tak tusim 11 na noc doplacal
@loginexistuje no my sa len vymenime na 4-5 dni ak by zostal ze by sme spolu tak si doplati 11eur... prekvapilo ma to ze tam.nieje obchod... ale tak obedy si dam urcite a uvidim , pripadne doobjednamaj vecere...tak mam zobrat jedlu ? lebo podla toho co baby pisu uz rozmyslam aj nad smrekom ;)
@magg424 pokiaľ ti to nevadí, že nemáš wc a umyvadlo na izbe, tak by som to asi neriešila.Ako tam vyzerá izba neviem, to by sa ti musel niekto ozvať kto tam bol. Skús prelistovať dozadu, myslím, že nejaké foto by si mohla nájsť. Pre mňa je smrek fajn preto, že Marec je ešte zrána chladný mesiac a vyhovuje mi raňajky, zdr.tv absolvovať bez obliekania do bundy, len v papučiach, keďže potom sa ponáhľame do školy ...
Čo sa týka izieb, rozdiel tam je veľký už medzi smrekom a javorom, alebo topoľom, je to krajšie aj menej opotrebované.
Mne sa páči aj umiestnenie smreku-medzi hustým lesom a cca v strede areálu, ani nie pri bráne, ani dolu pri železnici.
@magg424 ak mozem odporucam ti smrek uz len s toho dovodu ze je v strede arealu cize vsade mas takmer rovnako daleko,izby su pekne ciste nove,mas tam vecsinu procedur a jedalen aj prijmaciu kancelariu aj lekarov...ak checs foto mam zo smreku mam relativne cerstve mozem poskytnut..a ak nemas dieta jedaka doslova tak si stravu nedoplacaj..v bonsaji sa tiez najes ale v case od 7dmej do 10tej a potom od 14tej do 16tej..
@loginexistuje vlakova stanica je cca 800m ani nie 10minutova prechadzka a autobusova je dole v dedine 2km..
@86luci to je super ze v nedelu volny vstup do bazena👍 to maleho asi ani nevytiahnem z vody😁.....mozno ani seba 🤔😂
@alenka12345 kazdy kupelny dom ma na to presne urceny cas a jednu hodinu...
Vo vila breza fakt nik nebol?
@milagrosss20 ja som tam sice ubytovana nebola ale navstviila som to tam.mozes otazky ak budem vediet odpoviem..vela si vies inak pozriet aj na ich stranke.
@lussy83 ahoj. Pozerala som vela. Len je iné ak je tam priamo. A vie sám povedať. Je tam pekne ubytovanie? Na raňajky sa asi bude chodiť inde?a je tam aj spoločenska miesto pre deti.?a WC a sprcha je priamo na izbe?
@lussy83 naschval som si pozerala na google maps takze od jedle to ukazuje 1,3 km ale to je v podstate jedno obchod v zmysle potravin v areali nie je
@milagrosss20 myslim co som videla wc a sprcha su na izbe je to to najlxusnejsie ubytovanie co je v kupeloch co viem ja.spolocensku miestnost som tam nevidela.ano co viem ja na ranajky sa chodi do druheho kupelneho domu.
@loginexistuje tak ak si myslela obchod s potravinami tie su v dedine v lucivnej najbiszie ktora je cca 1.5km zhruba.ale vlakova zastavka je blizko velmi od bocneho vchodu do kupelov asi 10minut jemnej prechadzky..
@milagrosss20 ja som bola v novembri v 6 apartmane 2 spalne obývačka kupelna a ešte WC max spokojnosť
@keischa to je ktorý? Mi mame mat 4lozkovu na 4poschodi tuším.?
@milagrosss20 áno presne ten
@keischa a vieš poslať fotky nejaké? Q chodili ste kde jest res ako to prebiehalo?
@milagrosss20 vieš čo teraz som ich prebehla a fakt nemám fotky apartmánu 🙂 skusim ešte prekuknut manželov telefon, všade sú koberce a v každej izbe telka a komoda veľká je tam teplúčko v obývačke rozťahovací gauč jedálenský stôl komoda písací stol malá chladnička a skriňa, dole na prízemí kuchynka a práčka, jesť sme chodili do bonsaja ale mne to vyhovovalo na 7.30 už sme vychádzali z izby a boli sme vonku do 12.00 medzitým procedúry a stále sme boli vonku, potom o 12.00 obed a isli sme spinkať na izbu a potom zas vonku až do večere ....
@magg424 vôbec žiadne potraviny to tu chýba. Ak budeš autom vybehnes si. Ak nie tak si prines zásoby alebo každý pondelok chodí odtiaľto autobus zdarma do tescu môžeš ísť aj tak.
@ingridka07 aj taxik je v celku lacna zalezitost teda da sa a hlavne trebars keby idu dve mamicky s dvoma detmi to sa oplti.taxi do svitu stoji 3e dole je cennik v smreku aj tc na tu taxisluzbu
@lussy83 super pôjdeme sme tu len od utorka 🙂
@ingridka07 a ako sa vam paci?my sme boli v januari hned by som vratila 🙂 kde ste ubytovany?

@ingridka07 ja si dam.len obed, rano si spravim smothie a kavu, len ma zaujma ci je v areali nejaky obhod- potraviny , kde aj normalne nakupim