icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

luvis
7. sep 2018

@lulianna popravde mala som cca 6 tričiek pre každú, 6 legíny a na vrch 3 teplých, cca na týždeň oblečenia, uteráky, všetko rýchlo uschlo z večera do rána, tam sa kúri..bála.aom sa toho aj ja, ale v pohode

strelko
7. sep 2018

Ahojte,tak nam na dvojicky Vszp schvalila sprievodcu ,na jedneho syna ja a na druheho manzel,chceme ist buduci rok v maji- juni a chceme si zobrat 4 lozkovy apartman s kuchynkou v Topoli.Asi bude treba uz bud.tyzden volat a objednat,vsak?Hadam este bude volny.

nikushka1
7. sep 2018

@strelko urcite uz pomaly ano. Ja som volala v aprili ohladom toho apartmanu s kuchynkou a povedali mi najskor v novembri

lilinka182
9. sep 2018

My zajtra cestujeme do Lucivnej, takze panika,stres,balenie....mam niekolko otazok, dakujem za odpoved nejakej milej dusi,co mi odpovie, byvame v borievke
1.idem s 5r synom, beriem aj 2r dceru, potrebujem aj pre nu potvrdenie o zdr.stave od pediatricky ?
2.na izbu si treba doniest salky na caj,kavu, noz,misku?
3.hracky, knihy, deku na zem na hranie dovnutra?
4.brat loptu, kriedy, vonk aktivity?
5.bicykle pre deti, ci sa daju bez problemov pozicat? Plati sa to?
6.obuv ku bazenu je povinna?
7.brat toaletny papier?
8.ked pride za nami navsteva (aj ina okrem manzela), moze sa pohybovat v areali, ist na izbu?
9.co vam chybalo, co ste si zabudli zobrat?Dakujem krasne za rady😉

sonah
9. sep 2018

@lilinka182 ahoj ano potvrdenie potrebujes mat na obe deti,nie starsie ako 5dni sami zda mas to v navratke.....
Ziadne salky nic neber vsetko je na kuchynke,odtial si beries na izbu co potrebujes,mali sme par hraciek svojich ale inak v detskom kutiku v herni je toho az az....
Loptu si zoberte ale daju sa pozicat aj tenisove,pinpongove a ine rakety na vratnici a bajky v pohode poziciavaju aj prilby pocas celeho dna v urcitych casoch a zadarmo ved je to pre deti.
A krosky si urcite zoberte ja by som tam bosa nechodila,toal.papier doplnaju upratovacky a navsteva pokial tam nespi mozee prist hoci kedy aj bez nahlasenia jedine ti co tam spia sa nahlasuju a plati sa 11e
A ja som brala naviac serblik a podlozku do sprchy a sanytol dez.sprej, pri detoch sa zisiel na izbe....
Tiez som bola so 4.5r synom a 2.5rocnou dcerkou ale v juni.....
Pekny pobyt prajem 😉

pzal
Autor odpoveď zmazal
lilien10
10. sep 2018

@pzal každe dieťa s alergiami kašle 😉 niekedy viac niekedy menej.Je možne že z toho čerstveho vzduchu a zmeny prostredia sa rozkašle viac a dokonca aj ochorie je to úplne bežne.Na izolacke vas nechaju ak bude mať vysoke horučky.

sonah
10. sep 2018

@pzal no zatial sa drzime ,uvidime ako v skolke....i ked tam pri odchode sme chytili zapal stredneho ucha,bolo tam ky koncu dost chorich deti a kedze chodili ukaslany aj do jedalne tak sme si odniesli nepekny suvenyr....ale tak čo už.....

pzal
Autor odpoveď zmazal
tatiana1980
10. sep 2018

@pzal nie netreba 🙂

pzal
Autor odpoveď zmazal
pzal
Autor odpoveď zmazal
romco3
12. sep 2018

Vyzera ze mozno z dovodu choroby nevyuzijeme vstupenky do aquacity. Ide o tri listky na celodenny vstup, 10 eur za kus, su platne do konca septembra 2018. Do 15.9. sme v lucivnej taze dovtedy je mozny osob.odber tam. Potom mailom, prip.osob.odber v N.Zamkoch, vrabloch, z.moravciach. Ak by mal niekto zaujem, tak sa ozvite.

sonah
12. sep 2018

@pzal zavolajte si do lucivnej 1den pred nastupom a nahlaste si manzela apoyom aj v primacej kancelarii to oznamte a tam si to hned aj zaplatite a stravu na 1.den zacinate obedom a automaticky mate 1.tku pre deti a v navratke ak ste si aj vy oznacili stravu tak obed budete mat aj vy,ak nie treba zavolat 2dni pred nastupom do restauracii bonsaj a nahlasit co chcete a pre koho cize aj pre manzela a pre vas + vecere a jedalnik maju vzdy na stranke aj kontakt do bonsaju....aspon yak to bolo ked my sme nadtupovali v juni.....😉

strelko
12. sep 2018

Baby a ked nechcem mat plnu penziu na tych 21 dni,tak v navratke udam,ze bez stravy ano? Ale ked nahodou budem chciet potom dajme tomu len ranajky a veceru a aj to nie kazdy den,tak da sa doobjednat priamo v kupeloch?

sonah
12. sep 2018

@strelko ano jasne, aj ja som zaskrtla ze bez stravy a potom som si fala na tyzden len obedy a potom som uz nezajednavala lebo moje dve deti nepojedli cele porcie takze vooóooobec som nebola hladna.......

pzal
Autor odpoveď zmazal
strelko
13. sep 2018

@sonah dakujem,urobime to aj my tak🙂

petronela919
13. sep 2018

@sonah a v bonsaji sa neda najest len tak bez objednavky?

sonah
13. sep 2018

@petronela919 ano da ale ak chcete mat zajednane jedlo aby ste nemuseli behat hore dole tak si treba zajednat dopredu lebo ked deti budu jest 1.den napr.v javori alebo tam kde budete ubytovany a vy si az ten 1.den zajednate obed tak vy sa budete musiet najest v bonsaji a potom zbytocne behate hore dole.....a bonsaj ako restika varila do 15.30 potom uz nevaria aspon tak to bolo v juni....treba si zavolat a informovat sa.....😉

petronela919
13. sep 2018

@sonah Takze ak som to správne pochopila pokial nemám zaplatenu stravu a dopredu si zavolám do Bonsaja a rezervujem porciu dostanem ju normálne v jedálni v Smreku ? - tam budeme ubytovaní.

kankam
13. sep 2018

@petronela919 ano sprievodca ma narok jest s dietatom aj ked ma len ciastocne nahlasenu stravu cez bonsaj.Dalsi ubytovani uz jedia v Bonsaji.Zavolajte si 2 dni pred nastupom a nahlaste si z jedalneho listku a budete mat hnes stravu.Ja som tak bola v narci v smreku.

sonah
14. sep 2018

@petronela919 ANO presne tak,inak budete ten 1.den jest v bonsaji,....a ostatne dni a stravu si už vyberate v jedalni pri svojom stole,čašníčky tam vám všetko povedia,ked pridete do jedalne poveddzte že ste nový a budu vas informovať,.....

sonah
14. sep 2018

@pzal dalšie obedy,strava na dalšie dni si už v jedalni na takej kartičke objednavate,v jedalni vam všetko daju a budu vas 1.den nastupu informovať 🙂

pzal
Autor odpoveď zmazal
lulianna
15. sep 2018

Aj u nas veru stupa nervozita. Neviem co mam zbalit, ako to tam bude, ci to prezijeme v pohode a hlavne ci neochoreju...Ak ochoreju tak co??? odlozia nam pobyt alebo ako to funguje? neviete?

sonah
15. sep 2018

@lulianna aj na toto sa informujte ved oni vam vsetko aj cez telefon povedia a pokial budu teploty ste izolovany jest na izbe a ziadne procedury ani spolocne vylety....iba prechadzky ked tak vonku ak to bude horsie poslu vas domov a vyberiete si kupele neskor....aspon tak mne vraveli ....

sonah
15. sep 2018

@pzal boli sme 1x a bolo fajn....az ku koncu sme dostali teploty posledny den a izolovali nas a doma nam zistili zapal str.ucha.....bolo tam dost premenlive pocasie ku koncu a vela deti tam kaslalo a soplilo a maminy s nimi chodili do jedalne a nemali.....ale inak bolo fajn....v pohode sme to zvladli.....

nikushka1
15. sep 2018

@sonah prosim ta ked si nedam stravu teda v tej navratke zaskrtnem ze nechcem stravu a potom pocas pobytu by som chcela chodit do bonsaju tak to budem platit priebezne v tom bonsaji alebo kedy?

kankam
15. sep 2018

@nikushka1 plati sa na tyzden dopredu podla toho co si zaskrtnes v jedalnom listku.Ten si potom das naspat do jedalne a podla toho co mas zaplatene tu nachystaju stravu.