icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

renata5
4. mar 2019

@balkica dúfam a myslíte že to nebude trápne pojedat po deťoch nebudú tam pozerať po mne.

nikushka1
4. mar 2019

@renata5 malemu som varila lebo mu nevedeli zabezpecit stravu a tu jeho stravu som mala ja a teda stacilo mi to v pohode. v prijimacke som nahlasila ze ja budem bez stravy ze budem mat tu maleho(ta sa nedala zrusit a toto riesenie navrhla ich dietna sestra)

nikushka1
4. mar 2019

@renata5 a navyse aj ked si u dopredu nedas stale si ju vies doobjednat cez bonsai

livia341
4. mar 2019

@renata5 ja pri najmenšom som si preto doplatila 8,50€ kvôli tomu že po ňom dojedala a po väčšom dieťati, lebo keď by ste sa chceli stravovať zvlášť tak by vás vyšla celodenná strava 12,50€.

nadezdah
4. mar 2019

Strava doprovod na celý obytný stojí 178,- Môžete si dať na prvý týždeň a podľa toho uvidíte,či budete pokračovať. Za stravu sa peniaze vrátiť nedajú,takže na to pozor. Ak je dieťa slabší jedák, neodporúčam objednávať stravu ,lebo v pohode sa najete vy a dieťaťu budete musieť tak či tak niečo navariť,alebo ísť niečo kupit , jedine ak doprovod ľúbi papkat. Veľa mamičiek to takto robí,že dojeda a ak máte dve deti so sebou,ojojoj,hladna nebudete
@renata5

nadezdah
4. mar 2019

@oksu osíka asi v Borievke nebude,lebo to je ďaleko,ale zistím ti a dám vediet

0765
4. mar 2019

Prosím boli ste niekto ubytovaný v Borievke?

livia341
4. mar 2019

@nadezdah ja si tiež myslím,že osika má najbližšiu jedáleň smrek alebo javor. Keď sme boli v smreku tak stravovať sa chodili aj z osiky.

balkica
4. mar 2019

@0765 MY sme boli v Borievke

livia341
4. mar 2019

@0765 aj my sme boli v máji minulý rok

nadezdah
4. mar 2019

@0765 my sme teraz v Borievke, čo treba?

tinky84
4. mar 2019

@livia341 jeeeeej zlata...ďakujem veľmi pekne

sticker
0765
5. mar 2019

@nadezdah prosim ako vyzerá 3 posteľová izba s obývačkou

0765
5. mar 2019

@balkica a boli ste spokojná s ubytovaním?

balkica
5. mar 2019

@0765 My sme tam boli v tej najväčšej 4-posteľovej izbe, a spokojní sme boli veľmi. Bála som sa len tej poschodovej postele, že mi malý spadne dole 😀 Ale v pohode to bolo 😀 A dva televízory tam sú, veľké to je, aj vaňa aj sprchový, chladnička a rýchlovarná kanvica. Skoro ako malý byt 😀 Takí čo sú citliví na buchot a hluk nebudú spokojní, ale mne to vôbec nevadilo. Hneď vedľaa bola kuchyňa s práčkou a niekedy aj o jednej v noci tam búchali s taniermi, ale v pohode. A pohodlne výťahom až dole do jedálne v papučiach. A na 2.poschodí je herňa. Vybavenie slabšie, ale dá sa tam zahrať a je tam veľký televízor. A tie 3-posteľové izby sú tiež v pohode. Vojdeš hneď do obývačky vpravo alebo vľavo je hneď kúpelňa s WC a hneď oproti vchodu sú dvere do spálne, kde je manželská posteľ a jedna posteľ a šatníková skriňa. A v obývačke gauč, oproti skrinka s chladničkou, televízorom a rýchlovarnou kanvicou, pri vchode je vešiak na stene a policový skrinka na stene 🙂 a sušiak je na každej izbe. a raz za dva týždne menia posteľné prádlo a každý deň ráno okrem sviatkov a víkendov príde teta poupratovať a pozmývať.

nadezdah
5. mar 2019

@0765 po vstupe vojdes do obývačky,napravo je kúpeľňa,rovno je spalna

uhlikova09
6. mar 2019

@renata5 nie, vobec tu uz po okolí nie je sneh a v areáli lem na miestach kde nesvieti slnko, my sme z Pp ak chceš kludne mi napíš keď pôjdete a ti napíšem ako je.

nadezdah
6. mar 2019

Krásne biele ráno kúpeľnicky. Foto z Borievky 4.poschodie. A to som chcela overal a čižmičky poslať domov.😂

kankam
6. mar 2019

@nadezdah krásne 🙂, ja som tiež chcela baliť jarné a ako pozerám predpovede, tak zimné výbava určite ...

kankam
6. mar 2019

@nadezdah prosím ťa a klzisko je stále otvorené ?

nadezdah
6. mar 2019

@kankam my na klzisko nechodíme,ale v pondelok som tam videla ľudí korčuľovať,takže asi funguje

kankam
6. mar 2019

@nadezdah super,dakujem 🙂

0765
6. mar 2019

@balkica ďakujem veľmi pekne

0765
6. mar 2019

@nadezdah ďakujem pekne vyzerá to dobre som kludnejšia

renata5
6. mar 2019

@uhlikova09 ďakujem pekne ozvem sa😍

renata5
6. mar 2019

@nadezdah dakujem

evatankoova
6. mar 2019

@nadezdah wau krásne ránko ste mali potom sa v sobotu/nedeľu ozvem

marmaos
6. mar 2019

@rena5 uplne v pohode, skoro vtsetky maminy tak funguju, strava hrozna a mat zanu platit este

marmaos
6. mar 2019

@tinky8prave sme tu na 4 poschodi, izby krasne, ciste, my mame aj obyvacku s telkou. Ja som spokojna

marmaos
6. mar 2019

@0765 ano sme prave teraz