Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte ideme 1x tak potrebujem info ohladne ubytka a stravy prestriedam sa tam s rodicmi, co mi odporucite ohladne ubytka a ine syn 3 roky a 6 rocny, dakujem velmi pekne.
Ahojte.Dá sa íst do Lucivnej povedzme len na týzden.Povedzme na dovolenku?Chcela by som to tam pokukať a tak.Dakujem
@bobino11 ak mozem prispieť, cez poisťovňu sa chodi na 21(resp.28) dni. Na stránke kúpeľov su rozne domy, kde ceny sú od cca 3€ za noc tuším a so zvysujucim sa štandardom cena ide hore, cez 20€/noc. Zalezi ci chces jednu izbu, apartmán, či ti nevadi spoločné wc, sprcha, atď. ..celodenna strava pre sprievod je 8,50€na den x 21 dni. Ak si poisťovňou schválený sprievod, platis o cca 100€ menej za úbytko. Plus pridať aj kúpeľný poplatok. Wi-fi, parkovanie zdarma.
@nikushka1 podla mna tiež to nie je hotel, keďže izby sú mesiac objednané a zvyčajne je všetko obsadené, ale počula som ako jedna animatorka spomínala, ze nejaka rodinka po ukončení liečenia, prisla este na jeden víkend do kúpeľov..
@bobino11 takže skúsiť zavolat do prijimacej kancelárie, a uvidite ako vam poradia. A dajte info ;)
@bobino11 Ahoj. Neviem koľko ma tvoja žabka rokov,záleží aj či by ťa poisťovňa schválila ako doprovod,alebo nie. Neviem či sa ti podarí toto spustiť http://tkl.netto.sk ,aj nie,tak si hod na net www.tkl.sk, nájdi si ubytovanie. Tam máš pekne rozpis o liečebných domoch,aj ceny,všetko nájdeš na ich stránke. Aj čo sa týka stravovania a pod. Ak tam nenájdeš či potrebuješ,napíš mi,odpoviem...🤗 Ja som si synom bola už 2x,v Topoli a Borievke,k týmto LD viem podať info,iné nemám zmapované. Okolie tiež trochu poznáme...
@bobino11 Tak je predpoklad,že ťa schváli poisťovňa. Viem,že VeZP niekedy neschváli,ale na odvolanie následne schváli doprovod. Smrek si chválili. Odporúčam ísť mimo sezóny,je to lacnejšie. Len rtaj min.mesiac kým povybavujes papierovačky...Tak si už pýtaj vypísať návrh a pošli na poisťovňu. Oni ti schvália a potom ti v Lucivnej príde termín,zvyknú mesiac pred nástupom posielať. Ak by to termín nevyhovoval,na navratku im potom odpovieš,že ti nevyhovuje a tam si dopises,kedy by si chcela. Jeseň je fajn,ešte býva teplo fo konca októbra. November už je chladno dosť. Potom sa kľudne ozvi ak čosi budeš potrebovať vedieť.
dobry den mna by zaujimalo od ktorej do ktorej hodiny je prihlasenie sa na ubytovanie do kupelov? A este ma zaujima ci je tu mamicka ktora ide 1.4 na nastup? 😊😊
@nikastankovaa mne umoznili do 11:00,stihli sme skor,ale dohodnite sa s nimi.Vyrazali sme o 7:15 a napriek zlemu pocasiu sme to stihli v pohode.
@nikastankovaa v papieroch, ktore nám prišli z kupelov su uvedene hodiny 08.00-10:30..my nastupujeme s kamoskou 1.4., chceme tam byť co najskor, ale je aj posun casu, tak este o hodinu skôr treba vstať 🙂
Neviete prosim poradit ohladne stravy a teda ci je mozne tu celodennu stravu pre sprievodcu objednat len v niektore dni? Ten obed v ramci menu v bonsaji stoji vazne 5,5? Nechce mi nacitat jedal.listok bonsaj preto sa pytam dakujem za info
A este ma zaujima ci sa da objednat aj v bonsaji celodenna strava pre navstevu?
@katus69 ano da sa pre sprievodcu nahlasit len vybrane dni,nahlasit si musite aspon 2dni vopred a vopred aj zaplatit v bonsaji.Ako je to so stravou pre navstevu neviem,skuste si zavolat priamo do bonsaju ale menicko ako sa dalo objenat v minulosti uz nejde,len z jedalneho listka.Ja si nahlasujem len ranajky a obed a len cez tyzden a stoji ma to 7,50/ den.
Dobrý deň nastupujeme v utorok 2.4 a neviem sa rozhodnúť či mám objednávať stravu aj sebe .beriem 2rocnu a 4 ročnu oni stravu majú. Vedeli by ste mi poradiť či ste tam varili (je na to vôbec čas?)alebo deti jedli v pohode ich stravu. Ďakujem

@evi32 moja bude mať tento rok v júli 6 rokov... náš doktor povedal že s tou PN nebude problém... lebo nikde nepíše do PN že s kým a koľko ročným idem... mne to teda píše doktor môj obvodný.... a do školy pôjde dcérka až o rok... podľa mňa áno... skúste svojho obvodného..