Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@popoluska35 vedla bonsaja v budove kde je sauna aj bazen
@kankam ďakujem krásne
Ahojte tak my nastupujeme 3.5. do smreku . Dúfam že si to tam uzijeme
Dobry den zajtra 29.4.nastupujeme do kupelov.Ma niekto taky isty termin?
@domka25 ja nastupujem s detmi v piatok
@19magdalienka8 do akeho liecebneho domu?
@19magdalienka8 aha citala som vyssie ze do Smreku.Aj ja idem.s malym do Smreku
Ahojte. Ste niektora ubytovana na 109 v smreku?
Dievčatá, ako dlho trvá ten proces pri príchode, vybavovačky a vyšetrenie? A kedy nám začína strava? Na obed či neskôr? Neviem či chystať niečo varené alebo nie.
@kveronika začínate obedom o 12.15 určite si zbalte niečo na zjedenie a pitie
ahojte. uz mame aj my pevny termin. ideme 20.5 - 10.6. budete tam niektora s deturencami?
Ahojte, prosim vas, schvaluje Union aj sprievodcu? Ziadam 2 sprievodcov, 2 deti 3 a 4 roky
Dakujem
@domka25 no ja odpadnem. super 🙂 ani som nedufala, ... a dakujem velmi pekne za fotky. ach jej. budem si musiet este nieco pridavne domysliet. sem sa mi pocitac a papiere naraz nezmestia. 😢😢😢
nooo a to som ziadala uz dve kamosky, aby zaklopali na vase dvere, ze by sa spytali na ten stolik. ani jedna to nechcela spravit. ved ty nehryzies. neviem coho sa bali. obe kamosky maju po dve deti a priblizne vekovo ste si blizky. mozno sa aj na ihrisku evidujete. a ani jedna to nechcela spravit. ale ja som sikovnicek a nasla som si cestu ako to zistit. dokonca jedna byva v smreku, cize aj v jedalni sa asi vidite.. aaale nic to, nesudim, kazdy sme nejaky... velmi si mi pomohla. VDAKA. ❤❤❤❤
@domka25 tak sa mozno stretneme 😊
Poprosím Vás kto ste v kúpeľoch ako funguje internet .. je možnosť sa pripojiť... bez problémov na ich sieť? Ďakujem vopred..
@erikai v pohode funguje, ale viac menej v budovách, vonku mi až tak dobre respektíve vôbec nechytá. Vo vnútri budovy je to úplne ok.
@strikyhaky ďakujem za info.ako sa máte?
@erikai dobre sa máme ale minulý rok lepšie bolo, mňa chytila alergia neskutočné - dáky strom mi tu akurát kvitne. Malú zas ucho bolelo a do toho aj počasie nič moc, teraz akurát snehové vločky padajú. Budúci rok pôjdeme asi neskôr, ako vy idete asi termín akurát bude .
Chcem sa spýtať. Bol niekto z celou rodinou?? 2ja dospelí a 2 deti?

@strikyhaky tak šťastnú cestu a pekný pobyt .. takže sa neuvidíme..