icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

erikai
23. apr 2019

@strikyhaky tak šťastnú cestu a pekný pobyt .. takže sa neuvidíme..

kankam
23. apr 2019

@popoluska35 vedla bonsaja v budove kde je sauna aj bazen

popoluska35
24. apr 2019

@kankam ďakujem krásne

19magdalienka8
28. apr 2019

Ahojte tak my nastupujeme 3.5. do smreku . Dúfam že si to tam uzijeme

domka25
28. apr 2019

Dobry den zajtra 29.4.nastupujeme do kupelov.Ma niekto taky isty termin?

19magdalienka8
28. apr 2019

@domka25 ja nastupujem s detmi v piatok

domka25
28. apr 2019

@19magdalienka8 do akeho liecebneho domu?

domka25
Autor odpoveď zmazal
domka25
28. apr 2019

@19magdalienka8 aha citala som vyssie ze do Smreku.Aj ja idem.s malym do Smreku

alibabaa
28. apr 2019

Ahojte. Ste niektora ubytovana na 109 v smreku?

kveronika
29. apr 2019

Dievčatá, ako dlho trvá ten proces pri príchode, vybavovačky a vyšetrenie? A kedy nám začína strava? Na obed či neskôr? Neviem či chystať niečo varené alebo nie.

popoluska35
29. apr 2019

@kveronika začínate obedom o 12.15 určite si zbalte niečo na zjedenie a pitie

adrianazs
29. apr 2019

@alibabaa dobrý deň idete do smreku na 109 čo by ste chceli vedieť my sme tam bývali boli sme spokojný ja som to chcela vyskúšať a dobre bolo ak tak vám napíšem do správy

alibabaa
29. apr 2019

@adrianazs ozaj? ja potrebujem vediet aky je tam stolik. pisaci. musim robit a neviem sa dopatrat aky je tam stol. ak by bola aj nejaka fotka bolo by to uplne ze bomba. ja mam nocne mory z toho ze si este aj skladaci stol budem musiet vziat

alibabaa
29. apr 2019

@adrianazs a pardon. dobry den 🙂

alibabaa
29. apr 2019

ahojte. uz mame aj my pevny termin. ideme 20.5 - 10.6. budete tam niektora s deturencami?

adrianazs
29. apr 2019

@alibabaa teraz som si všimla že aj tu ste písala , už som vám písala správu pekný večer prajem

domka25
29. apr 2019

@alibabaa ja som na 109.To idete po nas

alencica
30. apr 2019

Ahojte, prosim vas, schvaluje Union aj sprievodcu? Ziadam 2 sprievodcov, 2 deti 3 a 4 roky
Dakujem

balkica
30. apr 2019

@alencica nam schvalili jedneho, deti 3 a 5rokov

alibabaa
30. apr 2019

@domka25 no ja odpadnem. super 🙂 ani som nedufala, ... a dakujem velmi pekne za fotky. ach jej. budem si musiet este nieco pridavne domysliet. sem sa mi pocitac a papiere naraz nezmestia. 😢😢😢
nooo a to som ziadala uz dve kamosky, aby zaklopali na vase dvere, ze by sa spytali na ten stolik. ani jedna to nechcela spravit. ved ty nehryzies. neviem coho sa bali. obe kamosky maju po dve deti a priblizne vekovo ste si blizky. mozno sa aj na ihrisku evidujete. a ani jedna to nechcela spravit. ale ja som sikovnicek a nasla som si cestu ako to zistit. dokonca jedna byva v smreku, cize aj v jedalni sa asi vidite.. aaale nic to, nesudim, kazdy sme nejaky... velmi si mi pomohla. VDAKA. ❤❤❤❤

19magdalienka8
30. apr 2019

@domka25 tak sa mozno stretneme 😊

erikai
2. máj 2019

Poprosím Vás kto ste v kúpeľoch ako funguje internet .. je možnosť sa pripojiť... bez problémov na ich sieť? Ďakujem vopred..

strikyhaky
Autor odpoveď zmazal
strikyhaky
3. máj 2019

@erikai v pohode funguje, ale viac menej v budovách, vonku mi až tak dobre respektíve vôbec nechytá. Vo vnútri budovy je to úplne ok.

erikai
4. máj 2019

@strikyhaky ďakujem za info.ako sa máte?

samante
Autor odpoveď zmazal
strikyhaky
6. máj 2019

@erikai dobre sa máme ale minulý rok lepšie bolo, mňa chytila alergia neskutočné - dáky strom mi tu akurát kvitne. Malú zas ucho bolelo a do toho aj počasie nič moc, teraz akurát snehové vločky padajú. Budúci rok pôjdeme asi neskôr, ako vy idete asi termín akurát bude .

milagrosss20
6. máj 2019

Chcem sa spýtať. Bol niekto z celou rodinou?? 2ja dospelí a 2 deti?

strikyhaky
6. máj 2019

6 máj 2019 a neuveriteľné počasie v Lucivnej.dokaz, že nech sem idete hocikedy počas roka ale zimné oblečenie si treba pribaliť vždy 🙂. Momentálne nám pod oknami decká stávajú snehuliaka 🙂.