Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
ahojte, dobry vecer...mam otazku, dovezie nas muz s mladsim synom 2r., ja so starsim 4 r. zostavam, myslite ze tam muzu hned zostat prespat ako navsteva, ideme z daleka a bolo by to jednoduchsie pre krpca, keby nestravi cely den iba v aute?
snazim sa tam dovolat, len nedvihaju, potrebujem to vediet, ideme o tyzden.
pripadne, vedel by mi to tam niekto zistit. velmi pekne dakujem
@kukulienka83 áno môžete pri príjme nahlásite návštevu a dátum kedy.. čiže nie je s tým problém.. potom sa návšteva zahlási u správcu na základe občianského preukazu.. aj hneĎ 1 deň...
@kukulienka83 ak sa neviete dovolať napíšte im meil.. odpovedia vám určite.
paradne 🙂
Mamičky, chcem sa opytat ake mate skusenosti...
Mali by sme v auguste nastupit na liecenie (presny termin este nemame) so 4r.synom. Vyskytli na nejake okolnosti kvoli ktorym, neviem zial ci budeme moct ist. :(
Stalo sa vam niektorej nieco podobne?
@tinky84 tak si tam zavolajte a dohodnite neskorší termín, to si môžte vybrať. Ak nemôžte ísť vôbec, pošlete zamietnutie do poisťovne s odôvodnením keď vám prídu papiere
@tinky84 my sme tak boli tiež došlo nám dotoho niečo a požiadali sme o iný termín.ja som im volala a povedali že nech im napíšem mail a nech udam aj dôvod a pýtali sa ma či majú poslať naspäť do poisťovne papier ja že nie lebo to do roka absolvujeme
Prosím vás nemáte foto 3 lôžkovej v Javori? Ďakujem
Ahojte, minuly rok sme boli v Borievke, tento rok opat do Smreku. Len som pozabudla - davaju prosim vas v Smreku osusky? Dakujem.
@veronicka1901 na izbe myslíte? Nie, boli sme tam v júni
@kukulienka83 ano , myslela som na izbe, dakujem 🙂
@veronicka1901 very nedavaju
Ahojte,
chcela by som sa opytat, ako dlho trvalo, kym vam VSZP schvalila/zamietla ziadost o kupelnu liecbu. Pytam sa kvoli dcere, ktora ma tuto poistovnu, syn ma Union a tam to trvalo vzdy cca tyzden. Ked som odovzdala ziadost vo VSZP, povedali mi, ze to moze trvat aj sest tyzdnov, dost ma to zaskocilo. Rezervaciu mame na september a bojim sa, ze to dovtedy nestihne prist. Dakujem!
@saskenix neboj, u nás 3 týždne a potom prišlo, už som bola na ihlach... A čo som čítala tak VšZP to ma tak cca 3-4tyzdne max. Niekedy ženy písali ze po 2 týždňoch... Mne zas hneď pri odovzdávaní papierov povedali ze sprievodcu neuznávajú ale ze sak uvidím... A uznali... Tie panulky to asi majú v popise práce ľudí vystresovat...
@kukulienka83 Dakujem pekne, trochu si ma upokojila, tak dufam, ze nemaju kvoli prazdninam problem s posudkovymi lekarmi a ze to stihneme 🙂
Prosim, necestovali ste niektora taxikom zo Strby do kupelov? Aby som mala predstavu, kolko cca to bude, dakujem pekne.
Dobrý večer..ProsímVás nevie niekto cennik ohladom Lučivnej..ja by som isla ako samoplatca..na stránke mi to vobec nechce zobrazit..dakujem
@tomta je to word dokument, mne ho pekne otvorilo http://tkl.sk/cennik-2011-
Ahojte. Bola som v Lučivnej ako tretiačka (1994) a ako šiestačka (1997). Dievčenská ubytovňa sa volala Limba, chlapčenská Smrek a jedáleň ak sa nemýlil bola Jedľa. Ale ako sa volala škola si nepamätám. Už tri roky po sebe som bola s deťmi na liečení ale chodíme do Štósu. Tento rok som sa tam stretla s oteckom ktorý bol minulý rok v Lučivnej. Povedal že sa to nedá porovnať so Štósom, Lučivná je na tom lepšie ale ten vzduch tam nie je taký ako v Štóse. Stretla som aj manželovou ktorý sú z pod Tatier ale povedali mi že chodia do Štósu kvôli ovzdušiu lebo v Tatrách nie je taký vzduch ako tam. Dajte nám povedieť @sara2 ako sa vám tam páčilo. Ja už mám deti školopovinné a tam už asi doprovod nie je ale nie som si istá. Budeme múdrejšie keď tam budete a podelíte sa s nami o vaše skúsenosti.
Ahoojte baby 😊 vcera mi prisiel email, ze nam schvalili kupelnu liecbu v Lucivnej od 3.9.2019-25.6.2020. Viete mi niekto poradit,ako dalej postupovat? Ci je lepsie tam volat,ci pockat nez sa ozvu? A viete mi poradit ake ubytko by bolo pre nas fajn, v ktorom z tych domou, maly ma 3r. len teraz a chceli.by sme nieco kludnejsie hlavne,maly este aj poobede spinka a vetsie izby kde su,aby aj moj mohol prist na par dni,co by ste mi poradili 😊 a este ma napada, neviete aky termin mi.asi daju, to na september uz asi.bude vsetko.obsadene ze?
@mirkazdenko smrek je super, nemusíte sa presúvať, všetko po ruke, môžte si vybrať izbu s posteľou navyše pre muža. . Zavolajte si a môžte si dohodnúť termín aký chcete..aký vám vyhovuje.. . Inak vám dajú nejaký najbližší voľný.
@mirkazdenko smrek je zvycajne rezervovany 1/2 roka dopredu.Ak mozem poradit, pytajte si izbu s obyvackou.Budete mat izbu s postelami (manzelsja +1lozko) a malu obyvacku s gaucom stokikom a tv. Boli sme tak po 3 roky a bolo to asi naj co sa tyka procedur a zaroven ubytovania aj v horsom pocasi.Na inhalacie, k lekarke, stravovanie v papuciach a potom sme sa presuvali uz le na sauny/ virivku/bazen. Blisie k bazenom je uz len javor.Ale tie prve procedury su denne, takze smrek odporucam viac.
No ak by sa dalo,tak by som chcela ist hned v septembri alebo potom az od maja...zimy sa bojim, to bude maly stale.chory 😣 presuvanie by nam asi ani moc nevadilo,maly stejne by bol najradsej stale vonku, preto aj chcem radsej tie teplejsie mesiace...baby a neni.to.v tom smreku moc hlucne,ked tam je vacsina tych procedur? Maly spi aj poobede,tak preto aby to bolo.trocha klidne potrebujem
A dakujem pekne za rady, ano ked uz,tak by som radsej s obyvackou, nech to je trocha vacsie 😊
@mirkazdenko smrek je hlucnejsi na moj vkus,my sme si zvolili javor,priplatite si,ale ranajky su dole,takze v papuciach,su tam izby s obyvackou.bazen,sauna hned vedla,akurat sa presuvate na inhalacie,Ltv..do smreku,ale nie je to daleko od javora.

@19magdalienka A ja sa nechytam za slovička iba pisem svoj nazor nič viac tak ako ine....