Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Baby smrek aj javor som pozerala, este sa opytam, ktore izby by ste mi tam doporucili,ake cisla?
A este s Osikou nahodou.niekto nemate skusenosti? Citala som,ze tam su velke.izby
@khykha my sme boli v borievke je tam krásne, čisto a kľud. Len je to trosku od ruky, že musíte či tak chodiť pesi do smreku na procedúry, telocvične či na kontroly k doktorke.Čo nám v letnom období nevadí,že ideme peši z borievky do smreku ale v zimnom by som radšej do smreku šla s tým že na najvyššie 3 poschodie by som sa ubytovala kde je kľud, lebo na prízemí sú procedúry, na 1.poschodi jedáleň, na 2.poschodi telocvičňa a na 3 poschodí nie je nič len ticho.
A v javore sme ešte neboli len je tam na môj vkus rušno, lebo vedľa je ihrisko detske najväčšie v areáli tak hluku a restika v bonsaji je v budove javor ale z opačnej strany.
Aj ja som bola v Lucivnej už je to pár rokov dozadu ,pamätám si,že som bola ubytovaná v liečebnom dome Limba a chalani boli sami zdá v Smreku!
@mirkazdenko my sme boli v smreku, ale číslo ti nepoviem lebo sme mali len izbu bez obývačky.
Áno v osike sú veľké izby, ale je tam najhlucnejsie kvôli vlakom premávajú sa tam a na mňa pôsobí dosť v tieni a malo slnka, lebo sú vysoké ihličnaté stromy ale zase v zimnom období je blízko na lyžovanie v areáli, sánkovanie alebo na korčuľovanie. V javore som nebola, len je blízko rušno ak vám to nevadí kvôli detskému ihrisku najvacsiemu v areáli.
@livia341 dakujem za odpoved ☺️ to dochadzanie nas caka tak ci tak, do Smreku sme sa nedostali a som aj rada asi je tam hluk a mladsia este poobede spi tak na jednu stranu aj fajn. Dali nam 3lozkovu izbu ked tam budem chciet navstevu ďnaor kazdy tyzden niekoho (muz, mama) nebude to problem?
Dievcata prosim vas neviete mi povedat kolko plati sprievodca sampolatca?mne vobec nechce otvorit cennik na ich stranke
dievcata vyuzila niektora z vas aj preplatenie kupelov prostrednictvom rekreacneho poukazu?
Livia341 tak teraz uz vobec neviem 😁 takze javor a smrek su hlucnejsie co sa deti tyka, osika zasa vlaky,ale tie by mi snad az tak.nevadili, neviem ako moc je to pocut, limbu nechcem,tam.su malinkate izby som citala, na borievke velke teplo.dusno.v izbach, tak este topol a jedla pokukam 🙈😁
@mirkazdenko my sme boli Javor izba c.2 a nebolo hlucno.
@strelko dakujem za tip 😊👌 uz som tam pisala, tak uvidim,co odpisu 😊
@mirkazdenko ja som si skor zavolala,lebo mne na mail neodpisali
@strelko nemozem sa tam prave dovolat uz asi 3 dni 😑
@khykha ja som využila preplácanie a to som ešte na materskej. Vyšlo mi to maximálne tých 275 mi vrátili.
@mirkazdenko vlaky je počuť dosť a na tej osike otras, keď sme tam boli jedna pani spomínala ze za noc narátali 13 vlakov... Je leto, otvorené okná...
@mirkazdenko a skus volať okolo 11:00 doobeda vtedy som sa vždy na 1x dovolala.
@khykha jaj a návšteva môže zostať koľko chcete, ved si to platíte 🙂
VO vile Breza sa prosim vas kolko plati ako sprievodca samoplatca?
@kukulienka83 super diky moc za rady aj za tip,vyskusam 😁
@mirkazdenko fakt?asi dovolenky,lebo mne hned dvihli😃
@strelko no 😑 a vy ste tam kedy volaliiii? Teraz niekedy?
@mirkazdenko nie,nie teraz

ahojte baby, bola niektora z vas ubytovana v Borievke? mam tam ist s detmi (5 a 2 roky) a zvazujem ci to bude ok alebo skusim poziadat o Javor