icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

luvis
10. aug 2019

@khykha rekreačný poukaz sa v kúpeľoch dá využiť, dávajú potvrdenie, ale či cez tú vašu kartu.. treba sa hneď pri príchode pýtať

dadulienka28
14. aug 2019

Ahojte maminky. Chcela by som sa spytat nastupujem 19.8 do kupel so 4 rocnym synom, ze ci je tam vtedy funkcna aj nejaka skolka, kedze musim pracovat a ako to funguje na tie vylety, co su zapisane na ich stranke? Dostanu sa vsetky deti, ci je problem sa na tie vylety dostat? Dakujem krasne.

veronicka1901
14. aug 2019

@dadulienka28 skolka funguje len cez skolsky rok, vylety su, ale ty ako sprievodca ho musis sprevadzat, takisto na vsetky liecebne procedury.

dadulienka28
14. aug 2019

@veronicka1901, dakujem krasne, ja rada s nim pojdem na vylet, ale som niekde citala, ze je to len per obmedzene mnozstvo, ci uz je to inak? a ako sa da ne prihlasit? Dakujem

livia341
14. aug 2019

@dadulienka28 všetko zavisi, kedy vystavia prázdny papier na zoznam deti buď ráno alebo poobede aj kde budete ubytovania, lebo ti čo sú na smreku tak sa zapíšu raz dva a ty co budu ďalej ubytovaný sa im podarí dostať sa do zoznamu alebo nie.

livia341
14. aug 2019

@dadulienka28 a všetky deti, ktoré sú ubytovany sa do busu nedostanu keďže závisí aký to bude výlet aj podľa toho koľko počet detí berú závisí od počtu miest v buse veľkého alebo mensieho.

kukulienka83
14. aug 2019

@dadulienka28 na výlety sa dostanete, len si treba všimnúť včas papier kde sa zapisuje. To vám všetko vysvetlia keď prídete. A so stvorocnym budete musieť chodiť všade, není tam tie detičky kam odložiť..

balkica
15. aug 2019

@dadulienka28 skolka tam je, ale skolkari maju procedury doobedu a potom uz bude skolka zatvorena. A Vy ho musite sprevadzat na procedury aj vylety. Ja som tam bola sama s dvomi detmi a myslela som si, ze budu v skolke a ja si chvilu oddychnem, ale vobec 😂

dadulienka28
15. aug 2019

Juuj, no neznie to moc,ze stihnem nieco porobit, budem musiet asi nejak to uhrat nech za mna niekto sa aj strieda, citala som tu, ze je to mozne. Dakujem dievcata. A nejde niekto tam tiez dakedy v auguste dalsi tyzden? 🙂

kukulienka83
15. aug 2019

@dadulienka28 áno, striedať sa môžte ako doprovod koľkokrát potrebujete. V prijímacej kancelárií vám to všetko vysvetlia

kikusik88
15. aug 2019

Ahojte baby, planujem Lucivnu pre moje dcery 6 a 4r
Starsia ide ale do skoly, tak vaham ci nechat termin na leto, alebo skusit ten cez jarne prazdniny a dva tyzdnde by navstevovala skolu tam? Je podla vas to vyucovanie take ako v skole, ci len take slabe?

adrianazs
16. aug 2019

@kikusik88 ahoj ja som bola keď bol syn tretiak učili sa tam v škole celkom fajn keď sme sa vrátili učiteľka povedala že je spokojná nebol pozadu s učivom skôr dopredu známky mu uznali aj tie z kúpeľov syn bol spokojný triednu mal tam milú učiteľku škola bola od 8,30 do tej 12 tej no ak bola v tom čase procedúra mohol ísť neviem ako u prváčikov no ja by som prváka ešte nedávala do kúpeľnej školy skôr už druhaka pekný pobyt

kikusik88
16. aug 2019

@adrianazs rozhodujem sa ci termin vo februari, ze tyzden prazdnin a dva skoly, alebo leto, lebo v lete bude asi dost vybookovane

kankam
16. aug 2019

@kikusik88 aj my sme boli prvý krát ako 3-tiaci, súhlasím s @adrianazs, rovnakoú skúsenosť sme mali.
Tí čo boli v lete mi hovorili, že druhý krát ak sa dalo zvolili jar lebo v lete jún-september je tam strašná plnka. Väčšinou celá Limba obsadená a tzn kopec detí bez sprievodu, areál a procedúry preplnené ...

luvis
16. aug 2019

@kikusik88 hlavne treba rátať s tým že tam sú prázdniny inak ako v Ba, alebo inom kraji, čiže dieťa môže mať aj 2 týždne voľno 😀

kikusik88
16. aug 2019

@kankam zvazujem smrek, pojde s nimi svokra.... Neviem ktory termin och.... Kolko vopred zavolat a skusit rezervovat?

kankam
16. aug 2019

@kikusik88 ja som volavala kvoli rezervacii koncom septambra aby mi drzali termin 2/2 marca.Tiez smrek s obyvackou.

kikusik88
17. aug 2019

@kankam stale vaham, lebo druhu dceru asi neschvalia, byva chora ale nie extremne.... A ak neschvalia ani doprovod, leto je predsa drahsie....

kankam
17. aug 2019

@kikusik88 nám sa na jar páčilo, škola sa zvládnuť dá, dohodni sa s učiteľkami vo Vašej škole, nech ti pošlú ako napredujú a podľa toho sa učitelka v kúpeľoch povenuje. Býva tam tak 5-8 detí v triede, takže toho sa báť myslím nemusíš.
Možno by som volila ešte neskorší termín Marec/apríl býva tam krajšie ako vo Februári., už tak jarnejšie .), ale je to na tebe.

kikusik88
17. aug 2019

@kukulienka83 ahoj, mozem sa opytat na tne poukaz? Normalne si vzala fakturu z kupelov a dala vpraci?

kikusik88
17. aug 2019

@kankam slo mi o tie prazdniny, ze nevymeska tolko skoly. Ale asi to necham na leto, nech si uziju aj ten areal, ihriska.... A aj my mame dovolenky v robote, pojdeme na navstevy atd

tomta
22. aug 2019

Tak ja som zarezervovala Villa Breza...Ideme v máji ja a syn a vášho vsudy ma to bude stáť 600€.tak uvidíme + ešte eurace čo budeme tam..1000€urcite...DOst drahé ale tak snáď to potomkovi zaberie

veronicka1901
22. aug 2019

@kikusik88 v kupeloch presne vedia, co vsetko potrebujes, manzel si to uplatnoval teraz - myslim, ze potrebujes fakturu a este nejake potvrdenie z kupelov, ze ste sa tam liecili, hned pri prijme povedz, ze budes vyuzivat v praci prispevok na rekreaciu a oni uz budu vediet, co a ako

kukulienka83
22. aug 2019

@kikusik88 presne ako píše veronicka, oni ti to dajú ako to ma byť, už sú v tom zabehnuti

kikusik88
22. aug 2019

@kukulienka83
@veronicka1901 dakujem vam kocky, skusim tam zavolat a rezervivat termin

2bio
Autor odpoveď zmazal
khykha
1. sep 2019

Ahojte, chystame sa do kupelov , konkretne do Borievky. Najde sa niekto, kto uz bol a napisal mi, co na izbach chybalo ? napr. su tam osusky, v kuchynke kanvica atd? a este sa chcem spytat na rezim v kupeloch cez vikend je volny program alebo aj na vikend davaju proceduru? Dakujem 🙂

balkica
1. sep 2019

@khykha uteraky tam su, aj v kuchyni su zakladne veci. A cez vikend su vylety a volny program 🙂

balkica
1. sep 2019

@khykha kanvica je na izbe 👌

khykha
1. sep 2019

@balkica dakujem ☺️ a bolo nieco co tam chybalo?☺️