Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@khykha môže ísť aj návšteva v nedeľu 🙂
@khykha sestričky sú tam úplne super, deti povzbudzujú, sú v pohode
@khykha sestricky su super. Ja som tam bola s 4,5 rocnym a 1,5 rocnym a dokonca aj ten zvladol inhalacie. Vyplachu som sa aj ja bala ci to ten starsi da, ale so sestrickou uplne perfektne spolupracoval. Teraz si to robi uz doma sam. Mozno Vam bazen sadne, my sme boli cez zimu, vela deti aj chorych bolo.
Mamičky čo ste boli v kúpeloch, viete mi poradiť, či Vám chýbalo niečo, čo by ste so sebou druhý krát zabalili? Mám na mysli veci, ktoré nie sú v odporúčaniach a zídu sa, napr. fén na vlasy, treba zobrať? Nejaké športové potreby pre dieťa čo by sa mohli zísť (rukávniky do bazéna napr.)? Jednoducho hocičo čo je dobré mať, ale pri balení sa na to nemyslí. Ďakujem vopred!
@jaandrejka my sme boli teda cez zimu, nechybalo mi nic teda. Pri bazene fen maju, daju sa aj rukavky pozicat myslim, my sme mali svoje. Poziciavali na svahu sanky, lyze,... Neviem ako to funguje cez leto, ale videla som tam aj pozicovnu bajku pocas leta.
@jaandrejka športové potreby tam požičiavajú...bicykle, kolobežky, lopty, rakety. Pri bazéne sú tiež rukavniky, kolesá na plávanie aj lopty do vody.
@jaandrejka fén akurát na izbu ak to treba... Inak v šatni pri bazéne je. Inak tiež nič nám nechýbalo
Dobrý deň, vo štvrtok 12.09.2019 nastupuje s dvomi deťmi na kúpeľnú liečbu . Nie je tu niekto kto sa v tomto termíne tiež chystá? Mám 6rocnu dcéru a 5rocneho syna . Partaci by sa nám zišli 😉
Zdravím, mala by som takú otázku ze ja ako doprovod si mam vybaviť doma ešte u svojho lekára PN alebo u detskej lekárky OCR? O dva týždne nastúpime na liečbu a neviem ako to vybaviť. Ďakujem za odpoveď
@buffoonbulls zavolajte si do kupelov lekarke, dietatu do 6 rokov ktore nechodi do skoly mozete ziadat pn aj v kupeloch, je to ofic.sprievod dietata v kupeloch.Neskor uz len dovolenka, nepl.volno.
@buffoonbulls Dobrý deň. Ja som sa na to informola, ak mate skolkarku do 7rokov .a nie ste na RD tak.Vam výpisu PN pri nástupe .
Ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď 🙂
Baby prosím o info ako je to s parkovaním.Ideme do Smreky a chcem ísť autom.Bude parkovisko hned pred budovou alebo je ďalej od Smreky? Treba parkovanie na tie 3 týždne vopred hlásiť?
dievčatá poraďte ako vyriešiť túto situáciu. Dieťaťu schválili kúpeľnú liečbu, má 8 rokov a ja pôjdem s ním ako samoplatca. Ako riešite neprítomnosť v práci. Som zamestnaná a v zariadení mi povedali, že oni OČR ani PN nevystavujú? Čo mám žiadať OČR od pediatra, alebo dá sa ísť na PN od obvodného lekára. Ktoré ubytovacie zariadenie je najlepšie, čo sa týka ceny, nemusí to byť žiadny luxus a aby neboli procedúry ďaleko. Ďakujem za informácie.
Zamestnávateľ nesúhlasí poskytnúť neplatené voľno a dovolenky nemám taký počet dní.
@vicenza a nemôžeš sa s niekym prestriedat pri malom? Odporúčam smrek, všetko pod nosom väčšina procedúr aj jedáleň... Alebo počkaj do nového roka kým ti nabehne nová dovolenka... Neviem ci by ti obvod ak alebo pediater dal pnku na vlastnú zodpovednosť...
Baby prosim vas malo niektorej dieta v kupeloch laryngitidu? Chcem sa nieco opytat
Baby, aj vaše deti v kúpeľoch ochoreli? Dá sa tomu nejako zabrániť? Z každej strany počúvam, koľko detí tam ochorelo☹️ máme teraz vo štvrtok nastúpiť na liečenie. Je tam niekto aktuálne? Ďakujem
Ahoj. Aj my sme ochoreli. Najprv sme zvracali a skoncili sme na antibiotikach a to sme boli cez leto. Ale aj tak bolo super. Neviem ci sa tomu da zabranit, bud mas imunitu a prekonas pripadne nastrahy alebo ochories 🙂
@oravocka my sme boli v máji, tiež som mala obavy, ale našťastie malá nič nechytila. V tom čase tam bol rozšírený rotavirus, takže sme pre istotu nechodili do bazéna,ani do sauny, ani do herne. V postate sme boli non stop vonku, a celý čas som jej dávala probiotiká. Neviem či to pomohlo,alebo sme mali len šťastie 😁
Baby a pomohlo detičkám liečenie?
Baby mali vaše detičky procedúry hneď v deň nástupu alebo až na ďalší?
Ešte otázočka. V deň nástupu mame aj obed, či len večeru? Či si mám zbaliť z domu 😂😂😂 ďakujem

baby, ked pride navsteva za mnou a bude aj spat moze ist v nedelu do bazena? ci kontroluju to a mozr ist iba nahlasena sprievodna osoba?