Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte maminky. Chcela by som sa spytat nastupujem 19.8 do kupel so 4 rocnym synom, ze ci je tam vtedy funkcna aj nejaka skolka, kedze musim pracovat a ako to funguje na tie vylety, co su zapisane na ich stranke? Dostanu sa vsetky deti, ci je problem sa na tie vylety dostat? Dakujem krasne.
@dadulienka28 skolka funguje len cez skolsky rok, vylety su, ale ty ako sprievodca ho musis sprevadzat, takisto na vsetky liecebne procedury.
@veronicka1901, dakujem krasne, ja rada s nim pojdem na vylet, ale som niekde citala, ze je to len per obmedzene mnozstvo, ci uz je to inak? a ako sa da ne prihlasit? Dakujem
@dadulienka28 všetko zavisi, kedy vystavia prázdny papier na zoznam deti buď ráno alebo poobede aj kde budete ubytovania, lebo ti čo sú na smreku tak sa zapíšu raz dva a ty co budu ďalej ubytovaný sa im podarí dostať sa do zoznamu alebo nie.
@dadulienka28 a všetky deti, ktoré sú ubytovany sa do busu nedostanu keďže závisí aký to bude výlet aj podľa toho koľko počet detí berú závisí od počtu miest v buse veľkého alebo mensieho.
@dadulienka28 na výlety sa dostanete, len si treba všimnúť včas papier kde sa zapisuje. To vám všetko vysvetlia keď prídete. A so stvorocnym budete musieť chodiť všade, není tam tie detičky kam odložiť..
@dadulienka28 skolka tam je, ale skolkari maju procedury doobedu a potom uz bude skolka zatvorena. A Vy ho musite sprevadzat na procedury aj vylety. Ja som tam bola sama s dvomi detmi a myslela som si, ze budu v skolke a ja si chvilu oddychnem, ale vobec 😂
Juuj, no neznie to moc,ze stihnem nieco porobit, budem musiet asi nejak to uhrat nech za mna niekto sa aj strieda, citala som tu, ze je to mozne. Dakujem dievcata. A nejde niekto tam tiez dakedy v auguste dalsi tyzden? 🙂
@dadulienka28 áno, striedať sa môžte ako doprovod koľkokrát potrebujete. V prijímacej kancelárií vám to všetko vysvetlia
Ahojte baby, planujem Lucivnu pre moje dcery 6 a 4r
Starsia ide ale do skoly, tak vaham ci nechat termin na leto, alebo skusit ten cez jarne prazdniny a dva tyzdnde by navstevovala skolu tam? Je podla vas to vyucovanie take ako v skole, ci len take slabe?
@kikusik88 ahoj ja som bola keď bol syn tretiak učili sa tam v škole celkom fajn keď sme sa vrátili učiteľka povedala že je spokojná nebol pozadu s učivom skôr dopredu známky mu uznali aj tie z kúpeľov syn bol spokojný triednu mal tam milú učiteľku škola bola od 8,30 do tej 12 tej no ak bola v tom čase procedúra mohol ísť neviem ako u prváčikov no ja by som prváka ešte nedávala do kúpeľnej školy skôr už druhaka pekný pobyt
@kikusik88 aj my sme boli prvý krát ako 3-tiaci, súhlasím s @adrianazs, rovnakoú skúsenosť sme mali.
Tí čo boli v lete mi hovorili, že druhý krát ak sa dalo zvolili jar lebo v lete jún-september je tam strašná plnka. Väčšinou celá Limba obsadená a tzn kopec detí bez sprievodu, areál a procedúry preplnené ...
@kikusik88 nám sa na jar páčilo, škola sa zvládnuť dá, dohodni sa s učiteľkami vo Vašej škole, nech ti pošlú ako napredujú a podľa toho sa učitelka v kúpeľoch povenuje. Býva tam tak 5-8 detí v triede, takže toho sa báť myslím nemusíš.
Možno by som volila ešte neskorší termín Marec/apríl býva tam krajšie ako vo Februári., už tak jarnejšie .), ale je to na tebe.
@kukulienka83 ahoj, mozem sa opytat na tne poukaz? Normalne si vzala fakturu z kupelov a dala vpraci?
Tak ja som zarezervovala Villa Breza...Ideme v máji ja a syn a vášho vsudy ma to bude stáť 600€.tak uvidíme + ešte eurace čo budeme tam..1000€urcite...DOst drahé ale tak snáď to potomkovi zaberie
@kikusik88 v kupeloch presne vedia, co vsetko potrebujes, manzel si to uplatnoval teraz - myslim, ze potrebujes fakturu a este nejake potvrdenie z kupelov, ze ste sa tam liecili, hned pri prijme povedz, ze budes vyuzivat v praci prispevok na rekreaciu a oni uz budu vediet, co a ako
@kikusik88 presne ako píše veronicka, oni ti to dajú ako to ma byť, už sú v tom zabehnuti
@kukulienka83
@veronicka1901 dakujem vam kocky, skusim tam zavolat a rezervivat termin
Ahojte, chystame sa do kupelov , konkretne do Borievky. Najde sa niekto, kto uz bol a napisal mi, co na izbach chybalo ? napr. su tam osusky, v kuchynke kanvica atd? a este sa chcem spytat na rezim v kupeloch cez vikend je volny program alebo aj na vikend davaju proceduru? Dakujem 🙂

@khykha rekreačný poukaz sa v kúpeľoch dá využiť, dávajú potvrdenie, ale či cez tú vašu kartu.. treba sa hneď pri príchode pýtať