Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@cukricek12 aj my ideme od stredy 😉
Je tu niekto, kto ide 19.2.?
@zuzika18 a nie je to tak, ze na mieste sa to da dohodnut aj inak? myslim, ze aj minuly rok bolo na vyber z kancelarie tieto dve varianty, ale na mieste som si uz riesila sama. a hlavne ja volam v ten tyzden, ked cestujeme, do restiky a pytam si jedalny listok. a rovno si tam zajednavam stravu pre seba i dceru, nakolko sme bezmliecne a nenahlasujem bezmliecnu stravu. ale regulujem to v jedalnom listku. lebo ten ich system, ze si nemozem vybrat a neviem ani den dopredu co budem jest. mi vadi.
Ahojte dnes prisiel mail ze zaevidovali nasu poziadavku.kedy cca bude rozhodnutie? A pride mailom?
A ak mame 3deti schvalia nam 2sprievodcov?
Dakujem
@lucka8491 urcite vas schvalia oboch (ak teda bude vyhovujuca diagnoza). V hlavicke v navrhu sa ma napisat kontakt (alebo take nieco), tak tam ste asi uvedeni obaja. Z Dovery Vam pride vyrozumenie do cca 5 dni. Ak by ste neboli v navrhoch uvedeni obaja, asi by sa to dalo aj tak dohodnut priamo s kupelmi, ze budu dvaja sprievodcovia.
Ahojte. Este sa da lyzovat, korculovat? Kto ma nastup tento tyzden?
Ahojte.prosim vas ak z dovery schvalia kupele vyberaju oni datum nastupu alebo si mozme vy rat kedy chceme ist? Dakujem
Chodite prosím niekto aj na protirefluxne cvičenia? Vraj by ich v Lucivnej mali zaviest tento rok.
Dobry den, je niekto teraz v kupeloch? Ako je aktualne so snehom, klziskom a lyziar svahom? Dakujem.
Ahojte, byval niekto v Javori? 🙂 je to tam ok? do tej jedalne (bonsaju) sa da prejst cez budovu ? Dakujem 🙂
Ako je to so stravou? Ako doprovod si mozem ale nemusim dat plnu penziu, ale ak chcem, tak cely tyzden? Ci je to na 7 dni? Ake velke su porcie-aj deti aj sprievodcovia? Dcera nie je velky jedak, tak neviem ci si davat aj stravu pre mna.
A ked nam pride navsteva - ti budu jest zvlast v Bonsaji?
@mila23 no a s tou stravou si mozte dat aj plnú penziu ani nemusíte je na vás, a keďže dieťa nezje tak budete po nej dojednať a poprípade si v kuchynke ešte spravíte a jedlo pre dospelého je podľa mňa mala porcia zavisi aký ste jedák.Aj šetria na strave, čiže malo mäsa dávajú atď.
A keď chcete objednať dopredu tak neviem koľko dní dopredu musíte nahlásiť. Už si nepamätám. A keďže sme chodili von každý deň tak vždy som bola hladna.
@mila23 mate možnosť dat si napr.polpenziu na jeden tyzden, aj tento týždeň musíte zaplatiť a uvidíte, ci vam to staci alebo nie. Zalezi ake staré dieťa, aký jedak.. ja mám momentálne polpenziu, mala je jedak, cize obed málokedy za ňou dojedam ale mne to stačí, ved večera je opäť varene jedlo.

@koviivana dakujem