icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

sianna
1. feb 2020

@koviivana dakujem

renalka
1. feb 2020

@lusytka netreba sa toho obávať. Keď uvidí ostatných že si preplachuju nos, možno sa jej to dokonca zapáči tak ako mojej 2,5 ročnej. Preachujem jej aj po návrate z kupelov už 2.mesiac 1x denne preventívne a 3x denne počas choroby 👍

lusytka
2. feb 2020

@renalka no ja by som bola len rada, lebo často býva prechladnuta, v stredu nastupujeme tak sa nechám prekvapiť, len ona je strašný bojko, to skôr si ta moja mladšia 2rocna nechá miesto nej ☺️

lusytka
2. feb 2020

@cukricek12 aj my ideme od stredy 😉

stejja9
2. feb 2020

Je tu niekto, kto ide 19.2.?

alibabaa
3. feb 2020

@zuzika18 a nie je to tak, ze na mieste sa to da dohodnut aj inak? myslim, ze aj minuly rok bolo na vyber z kancelarie tieto dve varianty, ale na mieste som si uz riesila sama. a hlavne ja volam v ten tyzden, ked cestujeme, do restiky a pytam si jedalny listok. a rovno si tam zajednavam stravu pre seba i dceru, nakolko sme bezmliecne a nenahlasujem bezmliecnu stravu. ale regulujem to v jedalnom listku. lebo ten ich system, ze si nemozem vybrat a neviem ani den dopredu co budem jest. mi vadi.

lucka8491
3. feb 2020

Ahojte dnes prisiel mail ze zaevidovali nasu poziadavku.kedy cca bude rozhodnutie? A pride mailom?
A ak mame 3deti schvalia nam 2sprievodcov?
Dakujem

arizona
4. feb 2020

@lucka8491 ked zaevidovali poziadavku, ste asi v dovere/unione? Za par dni to budete mat schvalene. Sprievodcov schvalia, ak boli nahlaseni do poistovne. Len je na poistovni, ci bude sprievodca samoplatca alebo schvaleny poistovnou.

lucka8491
4. feb 2020

@arizona sme v dovere tak uvidim ake bude rozhodnutie.na jedneho syna sme dali muza a na druheho mna obaja maju 3roky starsi bude mat 6 tak som zvedava

lucka8491
4. feb 2020

@arizona alebo ako sme sa mali nahlasit do poistovne?

arizona
4. feb 2020

@lucka8491 urcite vas schvalia oboch (ak teda bude vyhovujuca diagnoza). V hlavicke v navrhu sa ma napisat kontakt (alebo take nieco), tak tam ste asi uvedeni obaja. Z Dovery Vam pride vyrozumenie do cca 5 dni. Ak by ste neboli v navrhoch uvedeni obaja, asi by sa to dalo aj tak dohodnut priamo s kupelmi, ze budu dvaja sprievodcovia.

stejja9
16. feb 2020

Ahojte. Este sa da lyzovat, korculovat? Kto ma nastup tento tyzden?

lusytka
16. feb 2020

@stejja9 lyžovať, sánkovať sa dnes dalo, ale klzisko bolo zavreté, dnes sa už dosť sneh topil

lucka8491
27. feb 2020

Ahojte.prosim vas ak z dovery schvalia kupele vyberaju oni datum nastupu alebo si mozme vy rat kedy chceme ist? Dakujem

lusytka
27. feb 2020

@lucka8491 ja som volala do kúpeľov a mesiac som si mohla zvoliť, ale už presný dátum určia kupele

marfy2212
27. feb 2020

@lucka8491 môzete si dať priebežne rezarvačku . Ja som si v septembri dávala mailovou komunikáciou na májbdo Topoĺa.

renalka
27. feb 2020

Chodite prosím niekto aj na protirefluxne cvičenia? Vraj by ich v Lucivnej mali zaviest tento rok.

lucka8491
27. feb 2020

@lusytka
@marfy2212
No aspon ten mesiac 🙏
Dali sme si ziadost dnes prisiel mail ze zaevidovali ziadost lebo prvu nam neschvalili 🙊🙊🙊

ivancanka
1. mar 2020

Dobry den, je niekto teraz v kupeloch? Ako je aktualne so snehom, klziskom a lyziar svahom? Dakujem.

stejja9
2. mar 2020

@ivancanka dobry den, klzisko bolo vcera poobede uz zatvorené, deti sa ešte lyzovali. Dnes to nevyzerá uz ani na lyžovanie. V dedine sa ešte da lyžovať.

ivancanka
2. mar 2020

@stejja9 dakujem....a nema este stv/pia snezit? Neotvoria? Mame prist v piatok:(

lulianna
2. mar 2020

Ahojte, byval niekto v Javori? 🙂 je to tam ok? do tej jedalne (bonsaju) sa da prejst cez budovu ? Dakujem 🙂

stejja9
2. mar 2020

@ivancanka ano, malo by, len otazne ci sa to udrží, keďže sú plusove teploty, a všetko sa topí. Veľkú nádej tomu nedávam, max.ten svah v dedinke, tam je viac snehu a este dobre podmienky na lyžovanie.

stejja9
2. mar 2020

@ivancanka tak si aspoň využijete neobmedzený welness 😉

mila23
2. mar 2020

@lulianna my sa tiez chystame do Javora, znama tam bola a odporucala mi to

mila23
7. mar 2020

Ako je to so stravou? Ako doprovod si mozem ale nemusim dat plnu penziu, ale ak chcem, tak cely tyzden? Ci je to na 7 dni? Ake velke su porcie-aj deti aj sprievodcovia? Dcera nie je velky jedak, tak neviem ci si davat aj stravu pre mna.
A ked nam pride navsteva - ti budu jest zvlast v Bonsaji?

livia341
8. mar 2020

@mila23 no a s tou stravou si mozte dat aj plnú penziu ani nemusíte je na vás, a keďže dieťa nezje tak budete po nej dojednať a poprípade si v kuchynke ešte spravíte a jedlo pre dospelého je podľa mňa mala porcia zavisi aký ste jedák.Aj šetria na strave, čiže malo mäsa dávajú atď.
A keď chcete objednať dopredu tak neviem koľko dní dopredu musíte nahlásiť. Už si nepamätám. A keďže sme chodili von každý deň tak vždy som bola hladna.

livia341
8. mar 2020

@mila23 áno keď príde návšteva v bonsaji sa stravujú.

stejja9
9. mar 2020

@mila23 mate možnosť dat si napr.polpenziu na jeden tyzden, aj tento týždeň musíte zaplatiť a uvidíte, ci vam to staci alebo nie. Zalezi ake staré dieťa, aký jedak.. ja mám momentálne polpenziu, mala je jedak, cize obed málokedy za ňou dojedam ale mne to stačí, ved večera je opäť varene jedlo.

stejja9
9. mar 2020

@mila23 A návštevy su zakázané kvoli coronavirus.